evlenince sorcam sana oje sürüyormusun diyehaha sürerim kız ojesiz olmas
ya o misafirde yatak odasına dalarsa yuh derim yani
dış kapı için o dış kapı
arsima ya bi el atsana iç mi dış mı die
heee oje abdest oje abdest oje abdest l-:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tamam sorarsınevlenince sorcam sana oje sürüyormusun diye
hergün sür çıkar insan sıkılır bilemiyorum yani..
yuh yani
onuda yaşadım yuh oldum :1shok:
dış kapı
iç kapı olsa ben zati misafirin yanındayım yatak odasında rhatsız olacak biri yok ki :)
yada kapının karşısındaki aynann üstüne yazımı assam
babamın babannesi Allah rahmet eylesin hep derdiki "1 saatte bir 10 saatte"
belki dank eder :roflol:
kızlar evlenecek çeyizci arakadaşlarım..
ailenizden annenizden sewdiklerinizden ayrılacağım diye üzülüyorsunuz tabikide kolay değil, üstelik birde araya uzaklık olacaksa dahada zor tabi. Düşünmeyin önemsemeyin demiyorum ki bu imkansız. Ama lütfen düğün gününüzü bunları düşünerek yüzünüzün solmasına izin vermeyin tamam mı ? En mutlu gününüzde sadece o anın tadını çıkarmaya çalışın. Sevdiceğinizden başka kimseyi düşünmeyin, kendinizi prenses gibi hissedin. Gün bitiminde düğünden sonra ah annem diye diye hüngür hüngür ağlayın üzülün bunalıma girin. Yeterki boğazınız düğüm düğüm aklınızda aileniz, içinizde ayrığın acısı olmasın o gün.
buket, burcu, beta, ışıl, sulfat Şeniz
HEHE VALLA BEN BEKARKEN HER AKŞAM BUNLARI YAPIOM
kıyafet hazırla ütüle
odayı toparla
duş al
saçları kurut
düzleştir
oje sürülcekse sür
yatana kadar benimde saat 1,30 oluo:)
evlensem demek hiç uyuyamıcam:)
Ya bİde bekarken anneler kızarız ya onu dagıtma bunu dagıtma derler sımdı bende Öyle oldum İŞ baŞa dusunceee
heee oje abdest oje abdest oje abdest l-:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yeni gelinin saçları uzunsada bir süre sonra baş edemeyip kestirir,yeni gelin oje sürmez,
yeni gelinler bitmiş haldedir
gece çalış gündüz çalış
off be kadınlık zor be kıslar....
yeni gelinin saçları uzunsada bir süre sonra baş edemeyip kestirir,yeni gelin oje sürmez,
gece çalış gündüz çalış
sabahları farklımı ki :1ninca:
dış kapıyo büyük boyutta :lepi:
Arsi, arnavutlardaydı sanırsam bir adet varmış. misafiler oturuyor çay falan işte içildi gitmiyorlarsa türk kahvesi ikram ederlermiş böcüğün tşört üzerinde gördüğü yazıya eşdeğermiş. sen bunu anlat bir kaç kez kafalarına girer son geldiklerinde uygula opuyorumnanaktan
yeni gelin köledir
sabahları farklımı ki :1ninca:
:roflol::roflol:
mantıklı :lepi:
ay bide şey var geçen kayınvalimde söyledi
40ı çıkmamış gelinin mezarı acıkmış
bende ölim mi demiştim kaydirigubbakcemile3
görecez canımmlülülülülülühahahah sinay yaaa benim ablam da evlendiğinde ha bi gayret kerdeşimle beni çağırıyo
annem yollamıyo
babamkıyamet koparıyo
ablam da sürekli ya geliiiiiiiiiiiiin bizeeeeeeee diye böğürüyodu
ama açıkçası ben de istemem ya
bi süre gelmesinler
bak evli listesiHEHE VALLA BEN BEKARKEN HER AKŞAM BUNLARI YAPIOM
kıyafet hazırla ütüle
odayı toparla
duş al
saçları kurut
düzleştir
oje sürülcekse sür
yatana kadar benimde saat 1,30 oluo:)
evlensem demek hiç uyuyamıcam:)
aman çocuk demeyin zaten acayip tırsıyorum her gece hamile görüyorum kendimi allahım hayırlara getirsin-tatlicadiarzu-oyyy Allah yardımcınız olsun valla.şok zor gerçekten.insan evininde zevkini çıkaramaz ki.misafir gibi.düşün bide çocuk olunca.
gülbenin 3 çocuğu olmuş,demet yine doğurmuş...
o kadar param o kadar bakıcım p kadar imkanım olsa ben sekiz tane doğururum be.sanki çok bişiy olmuş...
hehehe bende onu dedimyerimsenibenkıss pıtırcık sen evlende bakiyim oje sürmeye vaktin olacak mı
hı hı olmaz canım olmaz sür sen sür bakalım kaç dk kalacak tırnaklarındananiknanikhaha sürerim kız ojesiz olmas
Ya bİde bekarken anneler kızarız ya onu dagıtma bunu dagıtma derler sımdı bende Öyle oldum İŞ baŞa dusunceee
olsunnnn:)))) sabah sürerim bende
katılıyorum bugun kuafore gıtcemmmyeni gelinin saçları uzunsada bir süre sonra baş edemeyip kestirir,yeni gelin oje sürmez,
gece çalış gündüz çalış
daha bahar gelecek
papatya takacağım saçlarına,
bir uğur böceği konacak
ruhunun entarisine,
dilek tutacağım
bir umut
bir sen
bir de ben...
uçup gidecek sonra böcek
uğuru bizde kalacak.
böcük bu sana gelsin opuyorumnanaktan
kızlar evlenecek çeyizci arakadaşlarım..
ailenizden annenizden sewdiklerinizden ayrılacağım diye üzülüyorsunuz tabikide kolay değil, üstelik birde araya uzaklık olacaksa dahada zor tabi. Düşünmeyin önemsemeyin demiyorum ki bu imkansız. Ama lütfen düğün gününüzü bunları düşünerek yüzünüzün solmasına izin vermeyin tamam mı ? En mutlu gününüzde sadece o anın tadını çıkarmaya çalışın. Sevdiceğinizden başka kimseyi düşünmeyin, kendinizi prenses gibi hissedin. Gün bitiminde düğünden sonra ah annem diye diye hüngür hüngür ağlayın üzülün bunalıma girin. Yeterki boğazınız düğüm düğüm aklınızda aileniz, içinizde ayrığın acısı olmasın o gün.
buket, burcu, beta, ışıl, sulfat Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?