eşik atlarken nası oluo
yani nere atlıo n kız
bir de art craft renkli bardakları demişsiniz ben de aldım kase bardak bir de bugün bim de dondurma kaseleri var onlardan.annemler almışlar aldıktan sonra okudum şansına artık :)
:roflol::roflol::roflol: sinayyyyyyyyy sana geliyorum yaewrummmm
burcu makyajın akmasın da ne yapıosan yap
ama annenler nerdeydikiyok esmacım ben yine ankaradayım annemler giti ben evlenince
anammm almanya nın tuzu farklı mı ben netçem peki nası ayarlıycam kafamçokkarıştı
sen yazıca aklıma geldi
ben kullandım onun kaselerinide bardaklarınıda bardağı deil ama kaseleri makinada yıkadım
hiçte bişi olmadu
bnm kufor akmayan makyaj yaptımakyaj sabitleyici aldım kaydirigubbakcemile3
öyle değil mi ama eccu kaydirigubbakcemile5bütün gün afedersiniz köpek gibi çalış akşam eve git o halde sofra kur topla bide onlara yemek mi beğendircem :mymeka:klava:ipin ucunu sıkı tutacan alışacak o hayata:dilcikar:
ayyy bende yılların ev hanımı gibi konuştum:roflol::roflol::roflol::roflol:
eşin ne kadar seçici kafayı yersin bu gün ne yapsam diye düşünmekten Allah yardımcın olsunama annenler nerdeydiki
patlıcan salatası---------------------- b<ayılırım tarfı bılmıyom
semizotu yemeği yoğurtlu ---------------o yemezkii
tavuk+mantar+patitis yemeği bide yanına pilav------------ mantar olubnca yemez
sebzeli bulgur pilavı-----------fıkrım yok yermi yemez kanımca
tavuk göğsü sote (domatisli biberli falan) bunu yer dıyodu yap diye yapayım bufun
barbunya---------yemezkiiiiiiiiiiiii
fırında kaşarlı köfte -bılmıyom yermı yapmasını bılmıyom
edacıgım sanada cok sagolll
öyle değil mi ama eccu kaydirigubbakcemile5bütün gün afedersiniz köpek gibi çalış akşam eve git o halde sofra kur topla bide onlara yemek mi beğendircem :mymeka:klava:ipin ucunu sıkı tutacan alışacak o hayata:dilcikar:
ayyy bende yılların ev hanımı gibi konuştum:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla elimde sopam yok:umursamaz: benim kociş yemeyi yedirmeyi çok sever ne koyarsam önüne yiyor :roflol::roflol:taştan yumuşağını yer yani cokacimcoookobur da diyebiliriz :roflol::roflol::roflol::roflol:eli sopalı gelin seniii
eşin ne kadar seçici kafayı yersin bu gün ne yapsam diye düşünmekten Allah yardımcın olsun
evet canım ama hergün abdest alırım namazda kılıyorum zaten sadece işe başlayınca sarkıttım biraz namaz vakitlerini :çok üzgünüm:sinaycım abdest olayıda bu konuda çok önemli
kızlarr selamlar 2 gün giremedim önce bir geçmişi okumak istedim.
burcuözge canım yaa okudum ve şöyle bir hayal ettim balonlar fln harika fikirler üretmişsin. bende kopya çekicem söyleyeyim:):)
ben geldimmm
nişanlım aradı napion dedi hiç internette kızlarla vedalaşıom dedim
nie vedalaşıonki dedi
bida giremem uzun süre nete göremmem onları dedim
ya o kolay iş ayarlarız sana net merak etme dedi
pitircik canim kusura bakma yeni gördüm bu resmi...
Gercektende gitmis rengi.....
Bu dondurma kasesi mi idi???
Benim dondurma kaselerim baska marka... Acaba onlarin rengide cikar mi????
yaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?