Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eşik atlarken nası oluo
yani nere atlıo n kız

ya hiç duymadınız mı kapı eşikleri olur ya girişi yani üç harflilerin mekanıymış oralar oradan loğusa kadınlar ve yeni gelinler geçerken besmele çekmezse rahatsız ederlermiş ben hiç inanmıyordum geçen gün mutfakta ciddi anlamda korktum bana görümcem söyledi evlenmeden önce-tatlicadiarzu- ben hiç inanmazdım güler geçerdim bunlara hadii yaaa amaann onlarda eşikte durmasın napıyım yani falan diyip gülmüştüm Allah korusun

bir de art craft renkli bardakları demişsiniz ben de aldım kase bardak bir de bugün bim de dondurma kaseleri var onlardan.annemler almışlar aldıktan sonra okudum şansına artık :)

sen yazıca aklıma geldi
ben kullandım onun kaselerinide bardaklarınıda bardağı deil ama kaseleri makinada yıkadım
hiçte bişi olmadu

:roflol::roflol::roflol: sinayyyyyyyyy sana geliyorum yaewrummmm

öyle değil mi ama eccu kaydirigubbakcemile5bütün gün afedersiniz köpek gibi çalış akşam eve git o halde sofra kur topla bide onlara yemek mi beğendircem :mymeka:klava:ipin ucunu sıkı tutacan alışacak o hayata:dilcikar:

ayyy bende yılların ev hanımı gibi konuştum:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlarr selamlar 2 gün giremedim önce bir geçmişi okumak istedim.

burcuözge canım yaa okudum ve şöyle bir hayal ettim balonlar fln harika fikirler üretmişsin. bende kopya çekicem söyleyeyim:):)

yok esmacım ben yine ankaradayım annemler giti ben evlenince
ama annenler nerdeydiki

patlıcan salatası---------------------- b<ayılırım tarfı bılmıyom
semizotu yemeği yoğurtlu ---------------o yemezkii
tavuk+mantar+patitis yemeği bide yanına pilav------------ mantar olubnca yemez
sebzeli bulgur pilavı-----------fıkrım yok yermi yemez kanımca
tavuk göğsü sote (domatisli biberli falan) bunu yer dıyodu yap diye yapayım bufun
barbunya---------yemezkiiiiiiiiiiiii
fırında kaşarlı köfte -bılmıyom yermı yapmasını bılmıyom

edacıgım sanada cok sagolll

anammm almanya nın tuzu farklı mı ben netçem peki nası ayarlıycam kafamçokkarıştı

evet canim almanyanin tuzu baska..
buranin tuzu daha tuzlu, bilmem anlata bildim mi
annem bile (düsün kac senedir yemek pisiriyor) izine geldigimizde ilk zamanlarda ayarlamada zorluk cekiyor...

sen yazıca aklıma geldi
ben kullandım onun kaselerinide bardaklarınıda bardağı deil ama kaseleri makinada yıkadım
hiçte bişi olmadu

senin ki de mi art craftdi canim?

eli sopalı gelin seniii
eşin ne kadar seçici kafayı yersin bu gün ne yapsam diye düşünmekten Allah yardımcın olsun

öle anacım öle haklısın :kedi: benim kociş hiç yemek seçmez ne koysam yer valla bazende yemek olmasın hemen sen çok güzel menemen yapyosun der kaydirigubbakcemile3yemek yönünden hiç bi şikayetim yok..maşşallahı var

eli sopalı gelin seniii

eşin ne kadar seçici kafayı yersin bu gün ne yapsam diye düşünmekten Allah yardımcın olsun
valla elimde sopam yok:umursamaz: benim kociş yemeyi yedirmeyi çok sever ne koyarsam önüne yiyor :roflol::roflol:taştan yumuşağını yer yani cokacimcoookobur da diyebiliriz :roflol::roflol::roflol::roflol:
sinaycım abdest olayıda bu konuda çok önemli
evet canım ama hergün abdest alırım namazda kılıyorum zaten sadece işe başlayınca sarkıttım biraz namaz vakitlerini :çok üzgünüm:

ben geldimmm
nişanlım aradı napion dedi hiç internette kızlarla vedalaşıom dedim
nie vedalaşıonki dedi
bida giremem uzun süre nete göremmem onları dedim
ya o kolay iş ayarlarız sana net merak etme dedi

kızlarr selamlar 2 gün giremedim önce bir geçmişi okumak istedim.

burcuözge canım yaa okudum ve şöyle bir hayal ettim balonlar fln harika fikirler üretmişsin. bende kopya çekicem söyleyeyim:):)

inşallah güzel olacak canım... :1hug:

Kızlarrrrrdelikafadulden
şimdi gelinlikçi aradı gel akşam üstü gelinliğini teslim al dedi :sm_cool: çok çok heycanlıyım lütfen dua edin benim için herşey mükemmel olmuş olsun.... :teytey:

ben geldimmm
nişanlım aradı napion dedi hiç internette kızlarla vedalaşıom dedim
nie vedalaşıonki dedi
bida giremem uzun süre nete göremmem onları dedim
ya o kolay iş ayarlarız sana net merak etme dedi

YAŞA ENİŞTEEEEalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::lepi:EN BÜYÜK ENİŞTE BİZİM ENİŞTE:hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk: LA LA LA LA LA YAŞA ENİŞTE YAŞA

pitircik canim kusura bakma yeni gördüm bu resmi...

Gercektende gitmis rengi.....

Bu dondurma kasesi mi idi???

Benim dondurma kaselerim baska marka... Acaba onlarin rengide cikar mi????

yaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yok canım bu normal kase,işyerime aldım kendimede almıştım çeyizlik,bunları kullanıoz işte bi gün yıkarken kağıt gibi ayrıldı öle ortası

şimdi geçmişi okuyorum kızlar çok duygulandırdınız beni aslında tek tek alıntı yaptım vaktim olursa öylede cevap yazıcam ama hepinize çok tesekkür ediyorum
Komşum ve pıtırcık eğer dualarım kabul olursa şu mubarek günde duam şu dur ki

burda tüm tatlı iyi niyetli arkadaşlarım bir ömür mutlu olsun
evli olan taze gelinlerimiz evliliklerindeki heyecanı mutluluğu hiç kaybetmesin en çok istedikleri anda yuvaları bebekle biraz daha şenlensin
Nişanlı olan canlarım bir an önce kazasız belasız sevdiklerini kavuşsun Allah yardımcıları olsun
Sözlü Olanlar(ki böcük sen buna dahilsin) uşağıyla bir ömür mutlu olsun aşkları karadeniz hamsisi gibi taze kalsın.
Ve pıtırcığım şu anda sevdiceği olmayan arkadaslarımda gönüllerinin prensleriyle en yakın zamanda karşılaşsın size layık olan değerinizi bilecek olan bir prensle

Kısacası Rabbim hepimize sağlık mutluluk aşk ele güne muhtaç olmayacak kadar para istediğimiz kadar bebiş nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…