ben geldimmm:d:d:d
nişanlım aradı napion dedi hiç internette kızlarla vedalaşıom dedim
nie vedalaşıonki dedi
bida giremem uzun süre nete göremmem onları dedim
ya o kolay iş ayarlarız sana net merak etme dedi:d:d:d
YAŞA ENİŞTEEEEalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::lepi:EN BÜYÜK ENİŞTE BİZİM ENİŞTE:hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk: LA LA LA LA LA YAŞA ENİŞTE YAŞA
şimdi geçmişi okuyorum kızlar çok duygulandırdınız beni aslında tek tek alıntı yaptım vaktim olursa öylede cevap yazıcam ama hepinize çok tesekkür ediyorum
Komşum ve pıtırcık eğer dualarım kabul olursa şu mubarek günde duam şu dur ki
burda tüm tatlı iyi niyetli arkadaşlarım bir ömür mutlu olsun
evli olan taze gelinlerimiz evliliklerindeki heyecanı mutluluğu hiç kaybetmesin en çok istedikleri anda yuvaları bebekle biraz daha şenlensin
Nişanlı olan canlarım bir an önce kazasız belasız sevdiklerini kavuşsun Allah yardımcıları olsun
Sözlü Olanlar(ki böcük sen buna dahilsin) uşağıyla bir ömür mutlu olsun aşkları karadeniz hamsisi gibi taze kalsın.
Ve pıtırcığım şu anda sevdiceği olmayan arkadaslarımda gönüllerinin prensleriyle en yakın zamanda karşılaşsın size layık olan değerinizi bilecek olan bir prensle
Kısacası Rabbim hepimize sağlık mutluluk aşk ele güne muhtaç olmayacak kadar para istediğimiz kadar bebiş nasip etsin inşallah.
şimdi geçmişi okuyorum kızlar çok duygulandırdınız beni aslında tek tek alıntı yaptım vaktim olursa öylede cevap yazıcam ama hepinize çok tesekkür ediyorum
Komşum ve pıtırcık eğer dualarım kabul olursa şu mubarek günde duam şu dur ki
burda tüm tatlı iyi niyetli arkadaşlarım bir ömür mutlu olsun
evli olan taze gelinlerimiz evliliklerindeki heyecanı mutluluğu hiç kaybetmesin en çok istedikleri anda yuvaları bebekle biraz daha şenlensin
Nişanlı olan canlarım bir an önce kazasız belasız sevdiklerini kavuşsun Allah yardımcıları olsun
Sözlü Olanlar(ki böcük sen buna dahilsin) uşağıyla bir ömür mutlu olsun aşkları karadeniz hamsisi gibi taze kalsın.
Ve pıtırcığım şu anda sevdiceği olmayan arkadaslarımda gönüllerinin prensleriyle en yakın zamanda karşılaşsın size layık olan değerinizi bilecek olan bir prensle
Kısacası Rabbim hepimize sağlık mutluluk aşk ele güne muhtaç olmayacak kadar para istediğimiz kadar bebiş nasip etsin inşallah.
Ya kızlar bişi sorcam insan kaç günde anlar hamile olduğunu birde ilk gece hamile kalmış olsan 10 günde belirti gösterir mi benim belim ve kasıklarım iki gündür acayip ağrıyor çok korkuyorum ya kaç gündür kabus görüyorum onların etkisi mi?(psikolojik)kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şu anda sevdiceği olmayan arkadaslarımda gönüllerinin prensleriyle en yakın zamanda karşılaşsın size layık olan değerinizi bilecek olan bir prensle
aminnn aminnn aminnnn
bu duaya amin denmezde ne denir.
rabbim yardımcın olsun canım.
her zman yanında meleklerin olcek.
korkma dualarımız yanında.
:gitme::gitme:
esma 2 de gidicem kuaföre birazdan benimki alacak beniii
amin canıım :Saruboceq:sinay allah kabul etsın namazını cnm
şimdi olmasın :Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:sınay kan testı malum ıs olduktan sonra 2 gun ıcınde kan testınde bellı olur ...
aminn canım Şenizallah kabul etsin sinaycım namazını
Gamzeeeeee duy sesimi ne olur çok korkuyorum kasıklarım feci ağrıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbeno işleri gamze bilirr
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?