Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay kız sen kufore felan gıtmıyon mu anammmmm
cnm gorusemezdsek mutluluklar sana kuşummmmmmmmmmmmmm
hersey yolunda gitsin

sinay allah kabul etsın namazını cnm

Ya kızlar bişi sorcam insan kaç günde anlar hamile olduğunu birde ilk gece hamile kalmış olsan 10 günde belirti gösterir mi benim belim ve kasıklarım iki gündür acayip ağrıyor çok korkuyorum ya kaç gündür kabus görüyorum onların etkisi mi?(psikolojik)kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benım nısanlım ne olsa yer ...kendı de soluyo ...goruyorumda... ben ondan daha cok yemek secerım..o yemek bulamsa atstrrr bısıler ..ama ben mutlaka sulu yemek yemelıyım... :umursamaz:

ayy koptum yaaa

burcucum inşallah gönlüne göre bir gelinlik olur kuzummm

sınay kan testı malum ıs olduktan sonra 2 gun ıcınde kan testınde bellı olur ...

amin buketcim nezaman kuaföre gidiceksin kuzum sen?

allah kabul etsin sinaycım namazını

burcu okurken içim kıpır kıpır oldu ya canım benim inşlh gönlüne göre olmuştur oyy kuzum yaa

buket bu arada sen gelinliğini aldınmı?

cnm sana mutluluklar her ne kadar beni yanlış anlasanızda ben öyle olsun istemezdim...dilerim hep mutlu olursun....opuyorumnanaktan

Canım benim sende inşallah prensesler kadar güzel hayal ötesi gibi bir düğünle girersin dünya evine dualarımız seninle kendine çok iyi bak hiç birşeyin seni üzmesine izin verme bu mutlu günde hep gül hep gül hep gül :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

o işleri gamze bilirr
bukeyyy :asigim:
burcuuua.s.

buketcim canım benim çok çok güzel bi gelin olcaksın eminim..Allah herşeyi gönlünüze göre wersin çok çok mutlu olun inşallah..dönmeni ve resim eklemeni sabırsızlıkla beklicezz opuyorumnanaktan

sinay allah kabul etsın namazını cnm
amin canıım :Saruboceq:
sınay kan testı malum ıs olduktan sonra 2 gun ıcınde kan testınde bellı olur ...
şimdi olmasın :Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:
allah kabul etsin sinaycım namazını
aminn canım Şeniz
o işleri gamze bilirr
.
Gamzeeeeee duy sesimi ne olur çok korkuyorum kasıklarım feci ağrıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…