şimdi geçmişi okuyorum kızlar çok duygulandırdınız beni aslında tek tek alıntı yaptım vaktim olursa öylede cevap yazıcam ama hepinize çok tesekkür ediyorum
Komşum ve pıtırcık eğer dualarım kabul olursa şu mubarek günde duam şu dur ki
burda tüm tatlı iyi niyetli arkadaşlarım bir ömür mutlu olsun
evli olan taze gelinlerimiz evliliklerindeki heyecanı mutluluğu hiç kaybetmesin en çok istedikleri anda yuvaları bebekle biraz daha şenlensin
Nişanlı olan canlarım bir an önce kazasız belasız sevdiklerini kavuşsun Allah yardımcıları olsun
Sözlü Olanlar(ki böcük sen buna dahilsin) uşağıyla bir ömür mutlu olsun aşkları karadeniz hamsisi gibi taze kalsın.
Ve pıtırcığım şu anda sevdiceği olmayan arkadaslarımda gönüllerinin prensleriyle en yakın zamanda karşılaşsın size layık olan değerinizi bilecek olan bir prensle
Kısacası Rabbim hepimize sağlık mutluluk aşk ele güne muhtaç olmayacak kadar para istediğimiz kadar bebiş nasip etsin inşallah.
karalahana sen trabzonlumusun
karalahana sen trabzonlumusun
şimdi trabzonda karlahana yemegı cok yapılırda ondan..kastamonuya gelmiştim..safranboluda kardesım acemılıgını yaptı...eskı safranboluyu gesdımm gusel yerde oturuyosun...
karalahan dolmasına baylıyıorum
böcük ya hiç istmeiyorum çalışmak yaaaa
evhanımı ev kızı artık adı herneyse o olmak istiyorum yaaa
bak yüzyıllardır çalışıyorum is te mi yo ruuuuuuuuuuuuummmm
zaten cumaları da iş yoğunluğum yüzündne ayrı bi sevmiyorum:umursamaz:
cuma konseptini seviyorum
ama yoğunluğunu sevmiyorummmmmmmmmm
aaa bi karar verin ama aaaaaaaaaa
ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum
dış kapıyaysa olmaz bence
iç kapıyaysa da manasız olur adam yatakodası tarafına geçmicek bile belki gece boyu
hem ona özel olduğunu anlamazlar bile
ev içi bi şaka yapmışlar sanarlar
evet pıtırcık ne kadar güzel anlatmış :lepi:offf sinay bak ben böle duygusal şeyler okumuorum,dinlemiorum da ama bu güzelmiş beee
can yüceli sevmiyorum artık.Atatürk'ü küçük düşürmeye çalıştığı için...
daha bahar gelecek
papatya takacağım saçlarına,
bir uğur böceği konacak
ruhunun entarisine,
dilek tutacağım
bir umut
bir sen
bir de ben...
uçup gidecek sonra böcek
uğuru bizde kalacak.
böcük bu sana gelsin opuyorumnanaktan
bencede yazı gusel Ataturku sevıp sevedıgını bılemem..hem sevmeyebılir..küçük dusurdugunu de sanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?