Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sen gıttın mı esmy balayına gıttıysen nekadara mal oldu?

oylat mı oylat bızım burda ınegolde bende ınegoldeyım hem oylata o kadar cok gıttımkı allah bılır aynı hamam da keselendık opuyorumnanaktan

Kuzu önceden de demiştim ya sende delimisin demiştin :kedi:
Üst kollarımı sevmiyorummafoldumben

aa hatırladm kusum

esma hayatıma özelden msj attınmı cevap wermiyomu?

vermıyor onlıen yazmıyor ıkı gudnur

kızlar pazar günü çeyizim gidicek sandığımın üstüne sadece abimin kızı var yiğenim 2 ye yeni geçti o oturucak başkada kimse yok öyle oturucak ya tuh ucuzamı gidicez şimdi:umursamaz:

bzde oturacak okadr cok kişi varkı yollayım sana ablamı yada yengemı merak etme baya pahalıya gıdersınkaydirigubbakcemile3
ben sandık almıycam yengemın sandığını alıp düğünden sonra gerı getrcem cunku hıc sevmıyorum

ben 7,5 tl bı gecelık aldım ınş sorun olmazsa aksama eklerım
burca ucuz ama cok guzellerı var ama sunsetın modellerıde guzel kalıtessıde sımdık alamam zam gelmış:1shok: b.köyde ben yerını bılıyordum baktım ama yoktu baska bı mağaza vardı sanırım kapanmış

şimcik kızlar şöyle söyliyeyim.
çeyizden alınıpta yapılan büyü insanı öldürebilirmişte.

önceden geliyorlar dememde büyü yapılınca üç harfliler yapılanı götürmeden önce gidip bakarlarmış.
böyle işte kızlar inanmayanlar olabilir ama olanı görmeden kimsenin inansı gelmiyor.
çok fazla konuşmamakta gerek.

pınarımm yaa mezarlık yaptırıyoruzz basında sorun cıktı cnm sıkıldııı ole ıste valla buketı bılıyodum ama unuttum bırdennnn

kızlar bu siteye reklam veren firmalarla ilgili kötü yorum yapmak yasak mı?

bilmiyoz ama bir ara acı cehre için kötü yazmışlar galiba o firmada siteye suikast yaptı giremedik falan bir şeyler oldu.
tabi bu sırası yine acı çehre reklamı var o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…