Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar herkese kocamannnnnnnnnnn selamlarrrrrrrrrr

herkese pazartesi cevap vericem hepinizi çok özledim burnumda tüttünüz hepinizi çok seviyorum. şükür kavuşturana

herkese pazartesi cevap vericem hepinizi çok özledim burnumda tüttünüz hepinizi çok seviyorum. şükür kavuşturana

hoşgeldinnnn,

sonunda yazdın iki gündür bekliyoruz.
bir iki gün daha beklicez yani.

anaaaaaam Hayatım sonunda yazdı sositososito :lepi: :sm_cool: delikafadulden :teytey: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kıııızz nasılsın ? keyfin ahvalin nasıl? onu bi de hele, gidiyosan da ondan sonra git, sitecek öldük meraktan mucck

selam kızlar..

ya size bişi sorucam sözde sadece söz çikolatası ve çiçek gelir dimi...pasta neyim nişanda oluo??

bide önce herkese kahve sonra çay kek börek çörek ikramı mı yapılıo bana bi sıralamayı annatır mısınız lütfeeeen :kedi:

canım biz sözde kalabalıktık baya kurupasta ve pasta verdik..istemeyle beraber olacaksa kahve verilir ilk sonra ikram ypılır....opuyorumnanaktan

bızde
önce tanısma oldu cay kurabıye tarzı seyler ıstemede olduğu ıcın ogun kahvede ettık
ıkıncınde söz kesılcek gene ısteme oldu babası falan geldıya rızeden ozmnda sadece kahve ettık yuzukler takıldı okadrcık
hem söz ısteme bı arada ıse sadece kahve yeter

söznişan ayrı ayrı ise ikisinde de ayrı çiko ve çiçek gelir
nişanda pasta kesilir tabi bu pasta kız tarafna aittir

sözde istemede olacaksa önce büyüklerden biri istemeye başlar kahve yapılır yada yapılır onlar ister orayı tam ççözemedim :roflol: (kahveyi direk götürürsen hadi beni iste der gibi oluyor) sonra çiko ikram edilir yüzükler takılır
sonra çayla ikramlık şeyler ikram edilir ve gece biter

biz istemeye gelirlerkende ikram yapmıştık.kahveyi verdik istendi sonrada servis dağıttık.ikram yapılır yani.

Nİanlımla kavga ettık kustum...

beklıyoruz fıstkkkkkkk

biz istemeye gelirlerkende ikram yapmıştık.kahveyi verdik istendi sonrada servis dağıttık.ikram yapılır yani.
bız ıstemdede sozdede ıkram yaptık

bizde tanışma isteme söz bi arada olucak..aileler tanışmadı sadece beni ailesi tanıo..onu da benm ailem tanıo..40 kişi falan olucaz..bende sohbet hoşbeşten sonra isteme olurken kahve getirip , babam taam dedikten soora da çay ve ikramlar verilir diye düşünmüştüm..gerçi müstakbel k.validem bişey yapıp uğraşma dedi ama yapılmazsa da olmaz dimi :kedi:

şimdi tekrarlım ben :kedi: önce kahve verilcek soora yüzük takılcak çikolata tutulcak sonrada çay ikram verilcek..dooru mudur :sinifsinif:

ya kıslar kusura bakmayın..heyecan stres herşey bir arada..bu kadar şeyin altından tek başıma nasıl kalkıcagımı düşünüyorum..heyecanı stres sıkıntı bastırıo :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…