Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

40 kişi mı cok zor yaa
kacta gelcekler mesela bızm h içi olduğu ıcın 9da geldıler herkes işinden anca cıkıyo falan
sonra ısteme oldu kahve verldı zaten saat 10 u gecmıstı yuzuk takıldı cıko yenıldı
ıkramm yapmadık saat zaten gecmıştı

Biz çay servisi yapmamıştık kola fanta filan yapmıştık.okadar kişiye cay servisi cok zor

biz ettık 40 deılde 20den fazlaydık
zaten 4 kardes 4 eşlerı babam yığenlerım bız 15 edıyokkaydirigubbakcemile3
hıcbısey etmedım ben herseyı yengem ablam hazrladı hatta karabıberı bıle onlar attı :lepi:

bizde de böyle oldu. çok kalabalık olmadığımız için çay ikram ettik.
arkadaşımda kalablıktı onda soğuk içeçecek verdik.
sende kişi sayısına göre karar ver kalablık ise çay eziyet olur

kızlar ben gider
iyi akşamlar
yarın gelmeyebilirim
gerçi patron yok izin almadım ama bliyor sonucta yarın düğün var :) telefon acıcam onada
özleyin beni anacımmmm

kızlar ben gider
iyi akşamlar
yarın gelmeyebilirim
gerçi patron yok izin almadım ama bliyor sonucta yarın düğün var :) telefon acıcam onada
özleyin beni anacımmmm

iyi akşamlar arsi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

artık sözde tavuklu pilav tatllı ve ayran dağıtıyolar rasgeldimde kızlarCADIARZU

kızlar aslında doğru diyorsunuz da müstakbel k.babam çaykolik resmen..isteyene çay isteyene meyve suyu ikram edilir diye düşündüm..

valla bilmiyorum kızlar pazar günü söz olucak..önümüzdeki hafta içinden itibaren temizlik faslı ve ufak ufak ikramlık şeyler yapmayı düşünüyorum buzluga atmak için..ne kız kardeşim var ne teyzem kaldım tek başıma..heyecandan çok stres yaşıyorum kısacaaa :sinifsinif:

kız arsiiii düğündaşımmmmm kınada da düğünde de nikahta da hep aklımda sen vardın opuyorumnanaktan arsi napıyo acaba kınası yakıldı mı evlendi mi nasıl oldu heyecanlı mı diye kaydirigubbakcemile3

arşıı gorusuruk cnm

reyhan ılk defa duydum hee
bız basharflerımızın olduğu kurabıye ettydıkk :asigim:

ayrıca kıslar kahve herkese yapılıo dimi içmeyen var mı falan diye sormak absürd kaçar dimi :bbo:

olur mu cnm öle ısteyene cay ısteyene kola sen bence cok kalabalık olursa soğuk seyler ver
bu sıcakta ınan daha makbule bıde erkek tarafı cok terler en ıyısı okaydirigubbakcemile3
benımde 2 yengem 2 ablam vardı ben hıcbısey etmedım gıt sen otur dedıler ıcerı grdım cıktım anane benı bırakmadı otur kzım otur dedı durdu
sadece servıs ettım ısteme anında herkes kapıdaydı bende aradan baktım aaa ıstendım dedım ıcımden kaydirigubbakcemile3

hıc komşunu dusunmuyon :umursamaz:

benim kayınpederle kayınvaldede cok sever cay ama cay harbiden zahmetli bizde 30 a yakındık. annem meyve suyu cıkarcam demişti benim ayıbıma gitmişti ayıp olmazmı demiştim ama şimdi iyiki öyle yapmışsız diyorum

mervebu bizdede önce kahve var di planda ama ev cok kalabalik olunca... kahve ikramindan vazgecildi.. orda aralarinda otururken hanimlar konusustular annemnde söyledi herkez anlayisla karisiladi biz kahve yerine cay verdik

bende en iisi meyve suyu çıkarım..çoook teşekkür ederim kıslar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…