- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Biz çay servisi yapmamıştık kola fanta filan yapmıştık.okadar kişiye cay servisi cok zor
bizde tanışma isteme söz bi arada olucak..aileler tanışmadı sadece beni ailesi tanıo..onu da benm ailem tanıo..40 kişi falan olucaz..bende sohbet hoşbeşten sonra isteme olurken kahve getirip , babam taam dedikten soora da çay ve ikramlar verilir diye düşünmüştüm..gerçi müstakbel k.validem bişey yapıp uğraşma dedi ama yapılmazsa da olmaz dimi :kedi:
şimdi tekrarlım ben :kedi: önce kahve verilcek soora yüzük takılcak çikolata tutulcak sonrada çay ikram verilcek..dooru mudur :sinifsinif:
kızlar ben gider
iyi akşamlar
yarın gelmeyebilirim
gerçi patron yok izin almadım ama bliyor sonucta yarın düğün var :) telefon acıcam onada
özleyin beni anacımmmm
bizde 50 kısıydık
kızlar aslında doğru diyorsunuz da müstakbel k.babam çaykolik resmen..isteyene çay isteyene meyve suyu ikram edilir diye düşündüm..
valla bilmiyorum kızlar pazar günü söz olucak..önümüzdeki hafta içinden itibaren temizlik faslı ve ufak ufak ikramlık şeyler yapmayı düşünüyorum buzluga atmak için..ne kız kardeşim var ne teyzem kaldım tek başıma..heyecandan çok stres yaşıyorum kısacaaa :sinifsinif:
kız arsiiii düğündaşımmmmm kınada da düğünde de nikahta da hep aklımda sen vardın opuyorumnanaktan arsi napıyo acaba kınası yakıldı mı evlendi mi nasıl oldu heyecanlı mı diye kaydirigubbakcemile3
kızlar aslında doğru diyorsunuz da müstakbel k.babam çaykolik resmen..isteyene çay isteyene meyve suyu ikram edilir diye düşündüm..
valla bilmiyorum kızlar pazar günü söz olucak..önümüzdeki hafta içinden itibaren temizlik faslı ve ufak ufak ikramlık şeyler yapmayı düşünüyorum buzluga atmak için..ne kız kardeşim var ne teyzem kaldım tek başıma..heyecandan çok stres yaşıyorum kısacaaa :sinifsinif:
olur mu cnm öle ısteyene cay ısteyene kola sen bence cok kalabalık olursa soğuk seyler ver
bu sıcakta ınan daha makbule bıde erkek tarafı cok terler en ıyısı okaydirigubbakcemile3
benımde 2 yengem 2 ablam vardı ben hıcbısey etmedım gıt sen otur dedıler ıcerı grdım cıktım anane benı bırakmadı otur kzım otur dedı durdu
sadece servıs ettım ısteme anında herkes kapıdaydı bende aradan baktım aaa ıstendım dedım ıcımden kaydirigubbakcemile3
doru diosun canım babam ve abim zaten bakışlarıyla erkek tarafını terletir kaydirigubbakcemile3
hıc komşunu dusunmuyon :umursamaz:
benim kayınpederle kayınvaldede cok sever cay ama cay harbiden zahmetli bizde 30 a yakındık. annem meyve suyu cıkarcam demişti benim ayıbıma gitmişti ayıp olmazmı demiştim ama şimdi iyiki öyle yapmışsız diyorum
arşıı gorusuruk cnm
reyhan ılk defa duydum hee
bız basharflerımızın olduğu kurabıye ettydıkk :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?