fmk kaça diktirdiğinide öğrenebilirmiyim ayıp olmazsa
bu arada evlenirken ayakkabının altına benim ismimide yazarmısın :))
Arsima yazmıştı ama silindimi silinmedimi bilmiyorum, Rabbim hayırlısıyla yakın amanda banada nasip eder inşallahh :Saruboceq:
resımdekı sen mısn bana sen deılsın gıbı geldı nedensekaydirigubbakcemile3
ayy heycanla beklıyorumm cnm ve kaydedıyorum cok tskler tatlımm
36 bedenim böcüğümde valide sultan istemiyo sade giyinmemi :)) yoksa göz,m hep siyah elbiselerdeydi, kırmızı bi kemer ve kırmızı ayakkabıyla süper olurum diyodum da işte kısmet :)) neyse anneler her zaman haklıdır dimi
dolabı karıştırdım çok güzel kumaşlar çıktı bakalım inş güzel birşeyler diktiricem :)
çoookk sağol düşündüğün için :)
ayip olmaz herhale 1750. adini yaz canim listeme ekleyeyim adini
hangi resimdekini benzetemedin... gelinlikli resimler ben degilim hatta tanimiyorum :) nisanda ki orijinal fmk
diyerleri cakma kaydirigubbakcemile3
gelınlık gıyen sen deılsın demı
eğer sen deılsen bısey dıycem alınma ona gore yazım dedım dekaydirigubbakcemile3
nışan mı nan ben onu gormedım nerde du bıdaha bakım
kızlar ben namazımı kılıp gelıyorummm
göremedim gelinliği :1no2:senağlama
valla ben nişan fotolarına da bayıldım canım saçın fln harika olmuş. çok hoş bayansın gelinlik güzelde olsa çirkinde olsa yakışır sana:)
fmk adım Seray :)
tskler adinda cok güzel.. dügünden sonra allah izin verirse ayakkabiyi eklicem tabanini yani önce sonra bakarsiniz allah izin verirse
böcüğüm yaa bugün birisi yazdı istanbulda dış çekim isteyenler için 450 500 arasıymış, çekilecek yeri siz seçmezseniz bilmemne botanik bahçesinde çekiyolarmış oda aynı şekilde bi albüm sonra 2 tanede aileler için küçük albüm ve sizin resimlerden birini afiş olaak veriyolarmış öyle yazmıştı ama kim yazmıştı hatırlamıyorum..
kör ben gördummm ayy zaten ben onları bılıyomm :roflol: ayy herkesı unutuyom bu aralar safım yaa
simart simart asil senin gönlün güzel
tskler adinda cok güzel.. dügünden sonra allah izin verirse ayakkabiyi eklicem tabanini yani önce sonra bakarsiniz allah izin verirse
canım yaa benim adımı unutma listede varım dimi:)
bugun bı fotocuda dış cekım sordumm 1000 tl dedı:1shok:
400 resım cekıyorlarmış
40 tanesını özelalbum yapıyorlarmış
400 tanesınınde sana dvd olarak verıyorlarmış
ve resım cekımının basından sonuna kadr kameraya cekıp onuda sana hedıye edıyorlarmş sızce nasıl fıyatı
arrı gunduz cekım yapmıyoruz en ı cekım saatı 4 5 arası dedı yanı yaparsak bızım düğünde aksam olcak mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?