Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayip olmaz herhale 1750. adini yaz canim listeme ekleyeyim adini

resımdekı sen mısn bana sen deılsın gıbı geldı nedensekaydirigubbakcemile3
ayy heycanla beklıyorumm cnm ve kaydedıyorum cok tskler tatlımm

hangi resimdekini benzetemedin... gelinlikli resimler ben degilim hatta tanimiyorum :) nisanda ki orijinal fmk

diyerleri cakma kaydirigubbakcemile3

ne demek cnm ıhtıyacı olan bı arkdasıma seve seve verırım
bıde söz ıcın aldığım varya hıc gymedım hatrladın mı
onuda arkdasıma vercektım olmadı bende 36 bedenımde
ınş cok guzel olursn zemuszemus

ayip olmaz herhale 1750. adini yaz canim listeme ekleyeyim adini

hangi resimdekini benzetemedin... gelinlikli resimler ben degilim hatta tanimiyorum :) nisanda ki orijinal fmk

diyerleri cakma kaydirigubbakcemile3

gelınlık gıyen sen deılsın demı
eğer sen deılsen bısey dıycem alınma ona gore yazım dedım dekaydirigubbakcemile3
nışan mı nan ben onu gormedım nerde du bıdaha bakım

gelınlık gıyen sen deılsın demı
eğer sen deılsen bısey dıycem alınma ona gore yazım dedım dekaydirigubbakcemile3
nışan mı nan ben onu gormedım nerde du bıdaha bakım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alemsin alem gel gör beni ask neyledi böcük kör kütük asikkkkkkk

nıhal allah kabul etsın cnm

fmk benım adımıda yazar mısn
zarif

ayrıca nışann resımlerını hala bulamadım :bbo:

valla ben nişan fotolarına da bayıldım canım saçın fln harika olmuş. çok hoş bayansın gelinlik güzelde olsa çirkinde olsa yakışır sana:)

fmk adım Seray :)

böcüğüm yaa bugün birisi yazdı istanbulda dış çekim isteyenler için 450 500 arasıymış, çekilecek yeri siz seçmezseniz bilmemne botanik bahçesinde çekiyolarmış oda aynı şekilde bi albüm sonra 2 tanede aileler için küçük albüm ve sizin resimlerden birini afiş olaak veriyolarmış öyle yazmıştı ama kim yazmıştı hatırlamıyorum..

kör ben gördummm ayy zaten ben onları bılıyomm :roflol: ayy herkesı unutuyom bu aralar safım yaa

valla ben nişan fotolarına da bayıldım canım saçın fln harika olmuş. çok hoş bayansın gelinlik güzelde olsa çirkinde olsa yakışır sana:)

simart simart asil senin gönlün güzel

fmk adım Seray :)

tskler adinda cok güzel.. dügünden sonra allah izin verirse ayakkabiyi eklicem tabanini yani önce sonra bakarsiniz allah izin verirse

onu duydum ama 400 adet mıydı kamera cekımı varmıydı o anın heycanını sonradan ızlemek süper olur
40 resmı album etcekler daha bsıler dedı ama unutum
3 mekan dedı
bırısı taksımde bı park ama adını unuttum besıktasa yakın
dığerı köprunun ayağının orda
kısaca hepsınde denızı süper goruyormuşu
m

ayyyyyyy bayıldım özellikle üst kısmı ve arkası çok hoş canım benim ya... her gelin gördüğümde gözlerim dolu dolu oluyor bu kesinlke büyülü bir kıyafet kızlar... çok güzell çok.. maşalllah

fmk ben sana dedımya gelınlık ayakkabın toka ksımları cok benzıyo koyam resmı dıe ben foto mak benım herfte kaldı yaa pardon cnm unutmuşum

hatta ceyıslıklerım var eklıycem onlarıda ekleyemedım:kedi:

bak yaa hala burdaa alla alla pelınnnnnnnnnnnnnnnn hıc cıkmıyoo ınan cok merak edıyom kendısnı 24 saat burda
nan bak yazmzsan şıkayet etcem en sonunda

aslinda bakarsan fiyat iyi gibime geldi belki pazarlik payi vardi.. ama biz bukdar para veremicez daha cok eksigimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…