Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk takma kirpik kullandın mı hiç sen hiç alakasız bir soru oldu ama :dance:

tamam canim üzme kendini görmek isterdim.. haftaya cumartesiden sonra ben yoktummmm yolculuga cikiyorum sevdiklerimin yaninda allahin izniyle yolculuk yapacagim

fmk takma kirpik kullandın mı hiç sen hiç alakasız bir soru oldu ama :dance:

Dügün icin takma kirpik aldim hazir dügün gününü bekliyor..

kirpiklerim uzun Nisanda takilan tek tek kirpikler benim kirpiklerden kisa oldugu icin belli olmadi

dügün icin tek tek degilde bügün kirpik aldim bakalim insallah güzel olur

ozamn bilir kişi olarak sana sorayım kullandığın belli bir marka var mı? önerebileceğin? ve şerit gibi mi tek tek mi kullanmak daha kullanışlı...?

söz fotolarımı gormeyen var mı
fırca yedım hemen kaldrdım dıe
tekrar eklıycem tabı pc sorun cıkmazsa

slm cnmm.. nereye gelin gidiosun?? ya bide ben senin gelinliğini çok meraak ettimmm:kedi:

fmk enıstemde oralı fatsaya bağlı bı köy ama adını bılmıom

h geldn magıc kendını tanıtrmısın

böcük buldumm :)) kamera hakkında birşey yazmamış yoktur sanırım :1no2: ama bana fiyat iyi gibi geldi :)

ozamn bilir kişi olarak sana sorayım kullandığın belli bir marka var mı? önerebileceğin? ve şerit gibi mi tek tek mi kullanmak daha kullanışlı...?

nisanda tek tek olanlar kulanildi ben daha dogal görünecek diye düsündügüm icin öyle almisim.. markasi filan da yoktu son anda aldim

Serti olanlar daha güzel bence onlarda da ceist cesit farkli modeller var cok yapay duranlar var. Dügün icin aldigim ARTDECO,
M A C kin de güzel ürünleri var bi göz at isteren

papı arastrmak sart ozmn ama benım bu dedığım kişide süper cekımler edıy haa ınş paramıs olurda cektırırız

nan resım ekledım dıom:mymeka: baksanıza

oh be bocuk gordumm yasasınnnnnn cok yakısmısınızz cnmm mutlu ol heppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…