Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet çok güzel hem çok masraflıda olmaz beline dolanan kurdelesi var çok tatlı reng kırmızıdanda daha güzel sanada çok yakışır eminim..

canım tesettürlü değilim ama çok açık olmasın. gelin olduk ne de olsa derli toplu olmak lazım. pantolon takım olurmu acaba?

Canım benimde kuzenimin düğünü var yakında kendim için bu sitede buldum bu modeli ben tesettürlüyüm. pantolon etek tarzı şeyler çok moda artık kapalısı açığı giyiyor ben bu modelin daha farklı bir rengini biraz değiştirerek diktireceğim O BELıNDEKı KEMER BÖLÜmü bende olmayacak ama:) üstüde biras kapalı olcak ke,ndimce yapcam işte.. sende bir bak istersen...biraz daha üst kısmını kendim değiştirerek kolları falan değiştirerek diktirtebilirsin..burdan buldum bunuda ...

Son düzenleme:
kırmızı kumaşım vardı o elbiseyi diktiririm diye düşünüyodum o yüzdende anneme gösterdim bu turkuazı mor kumaş ve mor satende var ya dedi :)) neyse bakalım hayırlısı, ben şu kumaş sandığını bi indiriyim bakalım daha neler var :))

[/QUOTE]

vay be ne güzel bir elbise üstü bana göre cok acik ama model harika

bence kemeri bi harika zaten.. kemeri olayinca bu elbisinin modeli bozulur

ben seviyorum böyle sakir sakir parlak seyleri

evet çok güzel ama boyun kısmındaki açıklık kapatılabilir işte o kapanınca o kemer biras kötü durabilir ben kapatıp diktirceğim için öyle olur yani:) yoksa elbise bi harika

canım çok güzel bir elbise
kemeri flnda çok hoşmuş.
ben daha sade bişeyler düşünyrm ama hem nişan olduğu için hemde gelinde şimdi gece elbisesi giyer ona nispet yapar gibi olmasın.
pantolon takımı tarzında bişeyler düşünüyrm olurmu sizce ya

kizlar!!!!!!

bugün gelinlik fotograflari yüzünden bir sürü tantana oldu morelim bozuldu gerildim

hic beklemiyordum az önce bitmis fotograflari geldi
cok cok cok heyecanliyim heyecandan daha cok acaba ölcüler tutacakmi.. gelinligi gördükten sonra az önce tekrar koca bir poset cips yedigime pisman oldum.... eyva eyvah gelinlikci yazmis kol öclcüm biraz ince gelmis her ihtimale karsi benim verdigim ölcüden daha bol birakmis eyer benim verdigim öylcü dogru ise daraltma olur dedi.... ay bell gögüs allahimm ya gelinlik üstüme olmicaksa ne yaparim moku yerim.

bu saate de fazla kimse olmuyor burda kizlar cok tedirgin oldummm ya olmasa gelinlik

ben ıkıncısını cok begendımmmm

kizlar diyorummmmmmmmm duyun sesimi bugün nisanlima dedim ki " bügün kötü bir gün " cok gergindim morelim bozuktu herseye herkeze sinirleniyordumm cok sükür gelinlik geldi bir hafta sabretmek zorundayim.. ozaman nisanlima anneme babama ve gelinligime kavusacagim allah izin verirse

hayırlı olsunn cnm benımmm cok sevındımmm resmıı yokmu pekııı yukleseneee bızde bakalımmmm

resimleri var.. ilk resimler gibi fotograflar kaliteli degil biraz flu cikis albüm yapiyorum 10 dak. sonra hazir olur

Kızlar 2 haftadır yoktum tam 600 sayfa olmuş kimler evlendi neler oldu bitti böcük ne yaptınnnnn bi anlatıverin bana yaaaa

30 hazıranda sözlendım cnm cok şükür ıkıncı ıstemede söz kesıldı resımlerımı ekldım ama kaldrdım aslında hıc koymuycaktım ama kıramadım arkadaslarımı
sen naptın ne ettın
arşı evlendı hayatım evlendı
komşum(buket)
betanın kınası var bugun sositosositosositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…