Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi yaptim ben evde oldugm sürece herzaman acik kk

böcügüm gelinligime bakarmisin albüm yaptim taze resimler az önce geldiler

cnm cam sağlıktır bu yuzden sana cam olsaydı demıs olabılırler ama ben baharatlıkta porselenı daha cok yakıstırıyom
hem onemlı olan senın beğenmen bunu sorun etme sonucta sıkılırsan cok pahalı olmayan bı urunden değişmen daha kolaykaydirigubbakcemile5

cıddi seylerde ınsanın ıster ıstemez moralını bozulur cnm allah sabır versın kolaylık versın::Saruboceq:

Son düzenleme:
fmk sıkma canını canım...
bol olsun daraltılır dar olmasında.
emin ol güzle olcak sıkıntı etme kendine...

evt bak tuz kahve bıber gıbı seylerı koycan saklma kabı porslen olabılır ama kuru baklagıllerınkı cam olursa daha rahat edersın cnm:lepi: ayrıca onları saklama kosulları var mesela pırıncın ıcıne mercımeğın ıcıne tuz konur bunlar ömrunu uzatır

fmk sıkma canını canım...
bol olsun daraltılır dar olmasında.
emin ol güzle olcak sıkıntı etme kendine...

bende dar gelir diye koruyorummm bundan sonra yedigime dikkat edecegim ölcüyü verdikten sonra iki kilo aldim mafoldumben
insallah güzel olur opuyorumnanaktan

canım çok cici olmuş gelinliğin, lahanamın dediği gibi daraltılır, sıkma canını, dar olmasın da.

ı aksamlar nıhal gazwoman apla:jeyyar:
Şeniz

iyi yaptim ben evde oldugm sürece herzaman acik kk

böcügüm gelinligime bakarmisin albüm yaptim taze resimler az önce geldiler

:1shok::1shok::1shok::1shok: ayy cıddı dıyorum bayıldımm hee
yakası eteğı herseyı tam benım ıstedığım gıbı ıznınle pc me kaydedebılırım cnmm:kedi:bıde nerden kaca dıktrdın yada satınn mı aldın

allah razi olsun tesekkür böcügüm kaydet tabi benim icin bir onur...

özelden yazayim bilgileri.. diktirdim canim.

bende bayıldım fmk ve sakın canını sıkma, eminim cuk diye oturur üstüne içini ferah tut, çok muhteşem görüneceksin bunun içinde, zaten maşallahın var

bende dar gelir diye koruyorummm bundan sonra yedigime dikkat edecegim ölcüyü verdikten sonra iki kilo aldim mafoldumben
insallah güzel olur opuyorumnanaktan

canım, yol yapıcaksın, heyecan yorgunluk koşuşturma, verirsin merak etme, en azından daha fazla almazsın. Sıkma canını:1hug:

ayrıca, albümüne yeni baktım, yani kendi fotoğraflarına, fotomodel gibisin kızıııııımmmmm

kaç bedensın bakem
benım sıyah bı abıyem var sade ve hoş ıstersen verım gıy cnm bıkez gıydım hıc para ödemezsın bosuna
resmını ıstersen boydan yok ust kısmı varzemuszemus

fmk kaça diktirdiğinide öğrenebilirmiyim ayıp olmazsa

bu arada evlenirken ayakkabının altına benim ismimide yazarmısın :))

Arsima yazmıştı ama silindimi silinmedimi bilmiyorum, Rabbim hayırlısıyla yakın amanda banada nasip eder inşallahh :Saruboceq:

allah razi olsun tesekkür böcügüm kaydet tabi benim icin bir onur...

özelden yazayim bilgileri.. diktirdim canim.

resımdekı sen mısn bana sen deılsın gıbı geldı nedensekaydirigubbakcemile3
ayy heycanla beklıyorumm cnm ve kaydedıyorum cok tskler tatlımm

kaç bedensın bakem
benım sıyah bı abıyem var sade ve hoş ıstersen verım gıy cnm bıkez gıydım hıc para ödemezsın bosuna
resmını ıstersen boydan yok ust kısmı varzemuszemus

36 bedenim böcüğümde valide sultan istemiyo sade giyinmemi :)) yoksa göz,m hep siyah elbiselerdeydi, kırmızı bi kemer ve kırmızı ayakkabıyla süper olurum diyodum da işte kısmet :)) neyse anneler her zaman haklıdır dimi

dolabı karıştırdım çok güzel kumaşlar çıktı bakalım inş güzel birşeyler diktiricem :)

çoookk sağol düşündüğün için :)

Son düzenleme:
bugun bı fotocuda dış cekım sordumm 1000 tl dedı:1shok:
400 resım cekıyorlarmış
40 tanesını özelalbum yapıyorlarmış
400 tanesınınde sana dvd olarak verıyorlarmış
ve resım cekımının basından sonuna kadr kameraya cekıp onuda sana hedıye edıyorlarmş sızce nasıl fıyatı

arrı gunduz cekım yapmıyoruz en ı cekım saatı 4 5 arası dedı yanı yaparsak bızım düğünde aksam olcak mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…