- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hos gelin ceyiz bakani...
sen yenisin galiba
böcüğüm başlarda öyle olmuyo ya sanki herşey çok iyi çok güzel ne derse he gibi bir durum oluyo :) yani böylede olmuyoda herşey tatlı güzel geliyo.. ama sonradan daha bi meraklı oluyoruz mu diyeyim sorguluyoruzmu nese işte öyle :)
heleki ciddi mevzular ortada oldumu, özellikle bizim evlilik olayıydı bilmemneydi bu konuyla alakalı şeylerde çok sorgularım, bu yüzden biraz öyle oluyo.. ha sizin çok yeniyken oldu bu mevzular :) biz 9 senedir beraberiz yeni yeni yaşamaya başladık bu kadar ciddi ve resmi işleri onun gerginliğinden ve korkusundandır sanırım..
mawro sende ve nişanlındada aynı şeyler vardır eminimki, şu anda çok sinirli gibi duruyosun, ama unutmaki öfkeyle kalkan zararla oturur.. evine git bi dinlen kafanı dinle sonra tekrar düşün a.s.
birde erzaklık oluyormuşya hani mercimek,makarna,pirinç falan koyuyosun içine onlar dolap içinde oluyo görünmüyolar gerçi amöa onları cam alırım bozulmalarına karşı falan hani kapakları tahtadan oluyo
fmk sıkma canını canım...
bol olsun daraltılır dar olmasında.
emin ol güzle olcak sıkıntı etme kendine...
canım çok cici olmuş gelinliğin, lahanamın dediği gibi daraltılır, sıkma canını, dar olmasın da.kizlar diyorummmmmmmmm duyun sesimi bugün nisanlima dedim ki " bügün kötü bir gün " cok gergindim morelim bozuktu herseye herkeze sinirleniyordumm cok sükür gelinlik geldi bir hafta sabretmek zorundayim.. ozaman nisanlima anneme babama ve gelinligime kavusacagim allah izin verirse
Şenizı aksamlar nıhal gazwoman apla:jeyyar:
iyi yaptim ben evde oldugm sürece herzaman acik kk
böcügüm gelinligime bakarmisin albüm yaptim taze resimler az önce geldiler
ı aksamlar nıhal gazwoman apla:jeyyar:
:1shok::1shok::1shok::1shok: ayy cıddı dıyorum bayıldımm hee
yakası eteğı herseyı tam benım ıstedığım gıbı ıznınle pc me kaydedebılırım cnmm:kedi:bıde nerden kaca dıktrdın yada satınn mı aldın
bende dar gelir diye koruyorummm bundan sonra yedigime dikkat edecegim ölcüyü verdikten sonra iki kilo aldim mafoldumben
insallah güzel olur opuyorumnanaktan
erva bende acaba sademi diye kararsız kalıyorum zaten yaa.. ilk yolladığın elbisenin balon değilde normal etekli hali yengemde varmış bugün denedimde bana oda öyle, dümdüz siyah, çok sade gibi geldi :)) annemle gezdik oda böyle pullu tüllü şeyleri gösterdi hep ve 200 milyondan aşağı elbise yok, ondanda keyfim kaçtı çok para veresim yok :))
allah razi olsun tesekkür böcügüm kaydet tabi benim icin bir onur...
özelden yazayim bilgileri.. diktirdim canim.
kaç bedensın bakem
benım sıyah bı abıyem var sade ve hoş ıstersen verım gıy cnm bıkez gıydım hıc para ödemezsın bosuna
resmını ıstersen boydan yok ust kısmı varzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?