Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyy inanmıyorummm Allah mesut etsin onları yaaa . Senide tabi kaydirigubbakcemile3 Valla ben nişanlımın yanındaydım biraz uzadı izini koparttık tabi evden güzeldi işteee doğum günümüde orda geçirdim ve kız kulesini götürdüler birde boğaz turu yaptık ayy çok güzeldi yaaaa kaydirigubbakcemile3 Peki sizin düğün seneye mi olcak ?

ewet cnm öğretmenim we kpss mağduru olmaktan korkan bi ürtmenimm

sanırım ben de o dediğin mağdurlardanım mafoldumben geçen yıl mezun oldum bu sene çalıştımda kpssye girdim ama olmıcak gibi. artık naapalım seneye zemuszemus cilala parlat cilala parlat sonra elbet gerçek öğretmen oluruz..

Böcüükk benimkiside o izmitlikartalların başkanı işte :enbuyukkk:

ufs yaa bende gelip buraya nişanlandım sözlendim yazmak istiyorum artık yaaa yeter ulaa

ıst geldın yanı ohh bee ben bılem 22 yıllık ıstanbullu olarak bı gıdemedım kızkulesne ancak yaından gecıyomkaydirigubbakcemile3
düğün mu valla ne desem yalan olur-tatlicadiarzu-
kasım dıo ama sanmam bende nısan dıomm bakalım kım daha ınatcıı

oh ne güzel yaakasımda düğün.ben beklicem seneye yazı senağlama ya bu sandık olayı şartmı kızlar yaa, wala ben hiç sewmiom öle şeyleri . annemle anlaşamıoz bu konuda..

ohhh nan nasılda kapmışsın adamı hee:jeyyar:cakall senı
ınş cnm oda olur hıc acele etme bak bıze edıyor muyuz hıc :1ninca:

oh ne güzel yaakasımda düğün.ben beklicem seneye yazı senağlama ya bu sandık olayı şartmı kızlar yaa, wala ben hiç sewmiom öle şeyleri . annemle anlaşamıoz bu konuda..

ağlama bende seneye olsun dıe ağlıyomm:gitme:
ben o konuyu çözdum
ablam yada yengem bana ceyıs gıderken sandığını vercek gotrcem bı hafta sonra gerı gondercemm :lepi:

üstü minderli sandık varya, puf gibi oluyo :) ben evkurda görmüştüm ondan hoşuma gitmişti.. klasik oymalı moymalı sandıkları bende sevmiyorum kafamçokkarıştı

wala bende geçen sene mezun oldum . busene manyakgibi çalıştım ama foss çıktı yani.. artık yapacaz bişeler.. wala benimkiside öğretmen iş yok ewlenemioz yaa, oyüzden bu sene özelde falan bakcaz artık

üstü minderli sandık varya, puf gibi oluyo :) ben evkurda görmüştüm ondan hoşuma gitmişti.. klasik oymalı moymalı sandıkları bende sevmiyorum kafamçokkarıştı

güzel diosun yani?? ya bak olabilir aslında cnm ya saol wala ii oldu bak bu opuyorumnanaktan wala çok kötü oluo yaa öle sandıklar

benim sandigim lale oylmali.. babam yaptirdi.. o yüzden benim icin cok cok özel..
klasiklesmis olan gelin sandigi nostaljik..

cıkıyommm bakınn hee

aylın bı akraban yok mu benıım gıbı yapabılcenn

papı 9 yıl mı:bbo:abboww

güzel diosun yani?? ya bak olabilir aslında cnm ya saol wala ii oldu bak bu opuyorumnanaktan wala çok kötü oluo yaa öle sandıklar

bu tarz işte dediğim sandıkta, üstü bu şekilde, sonradan evde puf olarak kullanılabilecek birşey yani :) ne bilim bana hoş göründü işte aklında olsun, çünkü anne sandık dediyse o sandık alınır

bu arada özel okullar çok zormuş yaa arkadaşım vardıda oda şimdiden 2010 kpssye çalışmaya başladı, o kadar şikayetçi yani lülülülülülü

benim sandigim lale oylmali.. babam yaptirdi.. o yüzden benim icin cok cok özel..
klasiklesmis olan gelin sandigi nostaljik..

ne güzel cnm ne mutlu sana :) benimde böle bi anlamı olsa kesinlikle çok isterdim ama gidip satın alarak köşeye koymakta istemiorum işte..

bilgisayar öğretmeniyim ben :)

iyi geceler böcüük :) 16 yaşımdan beri beraberiz, işte o benden iki yaş büyük, bu ayın 4ünde evlenme teklifimi aldım çok şükür :)) aşkım iş bulur bulmazda gelcekler bize hayırlısıyla :)

off süper ya bayıldım wala tam benlik işte tamamdır cnm bu sorunuda hallettik rahatladım wala çok saol opuyorumnanaktan

ya ben bu sene girdim özel okul sınawına kazandımda çağırdılar beni ama kpss wardı we sözleşme için seçim yapmam gerekiodu. okdar emek werdim kazanırım ya kpss olsun dedim we gitmeedim ama kaldım böle ortalıkta laelaelaelaelae

ya kızlar ben daha yeniyim ya bişe sorcam. bu her mesajdan alıntı yapıp aynı anda cewap wermek nasıl yaplıo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…