30 hazıranda sözlendım cnm cok şükür ıkıncı ıstemede söz kesıldı resımlerımı ekldım ama kaldrdım aslında hıc koymuycaktım ama kıramadım arkadaslarımı
sen naptın ne ettın
arşı evlendı hayatım evlendı
komşum(buket)
betanın kınası var bugun sositosositosositosositosositosositosositososito
ewet cnm öğretmenim we kpss mağduru olmaktan korkan bi ürtmenimm
Ayyy inanmıyorummm Allah mesut etsin onları yaaa . Senide tabi kaydirigubbakcemile3 Valla ben nişanlımın yanındaydım biraz uzadı izini koparttıktabi evden güzeldi işteee doğum günümüde orda geçirdim ve kız kulesini götürdüler birde boğaz turu yaptık ayy çok güzeldi yaaaa kaydirigubbakcemile3 Peki sizin düğün seneye mi olcak ?
fmk bacımmm :kedi: o senın guzllığın az gören gözlerının guzllığı:roflol:
ayy aylındı demı adın unutumda
bızde nolsun ıste calısıyok ceyıs alıyok
yıyooss ıcıyosss gezıyosss
30 hazıranda sözlendım kasımda düğün:bbo:
sanırım ben de o dediğin mağdurlardanım mafoldumben geçen yıl mezun oldum bu sene çalıştımda kpssye girdim ama olmıcak gibi. artık naapalım seneye zemuszemus cilala parlat cilala parlat sonra elbet gerçek öğretmen oluruz..
Böcüükk benimkiside o izmitlikartalların başkanı işte :enbuyukkk:
ufs yaa bende gelip buraya nişanlandım sözlendim yazmak istiyorum artık yaaa yeter ulaa
oh ne güzel yaakasımda düğün.ben beklicem seneye yazı senağlama ya bu sandık olayı şartmı kızlar yaa, wala ben hiç sewmiom öle şeyleri . annemle anlaşamıoz bu konuda..
oh ne güzel yaakasımda düğün.ben beklicem seneye yazı senağlama ya bu sandık olayı şartmı kızlar yaa, wala ben hiç sewmiom öle şeyleri . annemle anlaşamıoz bu konuda..
ohhh nan nasılda kapmışsın adamı hee:jeyyar:cakall senı
ınş cnm oda olur hıc acele etme bak bıze edıyor muyuz hıc :1ninca:
sanırım ben de o dediğin mağdurlardanım mafoldumben geçen yıl mezun oldum bu sene çalıştımda kpssye girdim ama olmıcak gibi. artık naapalım seneye zemuszemus cilala parlat cilala parlat sonra elbet gerçek öğretmen oluruz..
üstü minderli sandık varya, puf gibi oluyo :) ben evkurda görmüştüm ondan hoşuma gitmişti.. klasik oymalı moymalı sandıkları bende sevmiyorum kafamçokkarıştı
güzel diosun yani?? ya bak olabilir aslında cnm ya saol wala ii oldu bak bu opuyorumnanaktan wala çok kötü oluo yaa öle sandıklar
benim sandigim lale oylmali.. babam yaptirdi.. o yüzden benim icin cok cok özel..
klasiklesmis olan gelin sandigi nostaljik..
bu tarz işte dediğim sandıkta, üstü bu şekilde, sonradan evde puf olarak kullanılabilecek birşey yani :) ne bilim bana hoş göründü işte aklında olsun, çünkü anne sandık dediyse o sandık alınır
bu arada özel okullar çok zormuş yaa arkadaşım vardıda oda şimdiden 2010 kpssye çalışmaya başladı, o kadar şikayetçi yani lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?