Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betam kinalari yakmistir

piticik sen takvimini degisirmisin ne is?
bide bizim salak kazanmaz insallah demisin

yemekeyizi izledim... cok didisen bir grup olmus.. banu hanin masasi begenilmedi saricin bayanla kavga oldu 9 puanla sonuncu sirada suan.. ama ben o bayanai begendim cok zeki buluyourm cok güzel konusuyor cadaloz biraz benim gibi ondan herhalde sevdim...

betam kinalari yakmistir

piticik sen takvimini degisirmisin ne is?
bide bizim salak kazanmaz insallah demisin

geçende değiştirdim canım masal bitti fln sıktı,biten bitmiştir,ileriye bakmak lasım
bizim salak dediğim o salak oluo işte sende dua et kazanamasın bütün emekleri boşa gitsin anlasın sora çok istediğin bişi olmayınca nasıl oluomuş
senin duan kabul olur yeni gelin sayılırsın ya:)

kizzz sende cok fenasin :jeyyar: korulur senden :lepi: allah kabine göre versin diyelim canim herseyin hayirlisi. Takivimini deistrimekle iyi yapmisin aranizda ne oldu ne yasandi hic bir sey bilmiyorum ama ilgisiz durmak erkekleri cildirtir hic ilgilenme umursamaz ol birazcik kiskandir belki bi faydasi olur.. hii olmuyorsa da olmuyordur zorla güzelik olmaz dimi sengözlerimebaksanab

fmk cnm gelinliğn çok hoş, ben böle eteklere bayılıorum ya yarısı farklı altı farklı olunca çok değişik oluo, bende öle tercih ettim hatta bilirsin :) güle güle giy mutlu günlere wesile olsun inş. nezaman düğün buarada??

kelin masai da iyi degildi zaten o yemek yapmasini bilmiyor benim gibi.. beceriksiz..

sarisin ve o kel biribirini destekliyor

saol canim.. allah razi olsun evet senin gelinligi biliyorum yorum yapmisitim.. Dügün allah izin verirse 2 Augostos. 1 inde kina 2 sinde dügün allah nasip ederse

Beta ve buket de atlattı kına gecesini. Umarım harika bi gece olmuştur ikisi için de. Yarın gelsinler hemen de anlatsınlar, foto eklesinler :1rolleyes: Çatlıcam yoksa kaydirigubbakcemile3

keske öyle bir sey yapsalar ama sanmiyorum telastan gelemezler malesefffffff

İyi yapmışsın valla ben hep kılpayı kaçırdım dgs yi bida girmem dedim nişanlımda aynı bölümden mezun ama o kendini geliştirdi iyi bi işi var 1 sene oldu çalışmaya başlayalı askerliğini yapmadığı halde oldukça güzel maaşıda var valla ben ankarada öğretmenlikten başka bi iş yapamam ya aynı okulda 3 yılım bitti tatilde bile arıyolar şu nasıl bu nasıl olcak die kaydirigubbakcemile3 ama mecburum bu sene :sinifsinif:

saol canim.. allah razi olsun evet senin gelinligi biliyorum yorum yapmisitim.. Dügün allah izin verirse 2 Augostos. 1 inde kina 2 sinde dügün allah nasip ederse

hadi bakalım inş cnm.. nerde olcak düğün we nereye gelin gidiosun burada?

Orduluyum.. damat bey Samsunlu yakin sayiliriz.. Dügün sadece türkiyede olacak almanyada eylence filan istemiyorum... pek cevrem yok zaten. Annem Babamda 1.5 yildan beri Orduda yasiyorlar babam emekli oldu.. es dost akrabalar hep türkiyede. Dügünden sonra Almanyada yasamaya devam etmek istiyoruz allah ömür verirse.

Ahhhh bu ara sende samsunluymusun simdi ilgimi cekti

cnm bizim tekrar die bi lüksümüz kalmadı artık,imkansız herşey,kıskanır kıskanmaz ki zaten kıskanmadı hiç beni,sadece ilk zamanlarda kıskanıodu,yani onunla olmaz,bana bela okuyan birine bundan sora ancak öle bi dua edebilirim,ben ona geber demiorum,allah belanı versin demiorum o bana dedi ama sadece o sınavı kazanamasın o ona yeterde artar bile,belki aklı başına gelir bi daha birine beddua ederken iki kere düşünür.

kelin masai da iyi degildi zaten o yemek yapmasini bilmiyor benim gibi.. beceriksiz..

sarisin ve o kel biribirini destekliyor
evet çok konuşuo o adam bende sevmiorum

Ahhhh bu ara sende samsunluymusun simdi ilgimi cekti

:1shok: ewet bende samsunluyummm.. bize gelin geliosun yaniii kaydirigubbakcemile3 buarada benim abimin eşide ordulu fatsalı yani

yok yok bana güvenmeyin.. yarin is yok uykumu almadan kalkmam yataktan..:)

hayirli geceler allah rahatlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…