Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

görüntü olarak sizin eklediniz bana göre de daha güzel o ayri bir konu tabi. Benim haberim bile yoktu babam gitmis marangoza yaptirmis.. allah razi olsun.. nisan öncesi bazi gerginlikler yasandi evimizde.. Annem babamla degilde kardeslerimle.. Bu yüzden bu sandik normal sandiklardan yani benim icin tabi cok cok anlamli. Anneme babama cok düskün bir insanim nisan öncesi filan kendimi kötü hissediyorum artik attigim adimlardan bile süphe duymaya baslamisim. Acaba Evlilk karari almakla Annemi babami üzüyorumuyum diye düsündüm bana öyle geliyordu sanki kötü bir sey yapiyorum annem babam üzülüyor saniyordum, o zamanlarin piskolojisi. Annem bana telefonda baban bugün gitti senin icin sandik siparis etti diyince icimde güller acti sanki. Sandik araci sadece bu herhangi baska bir sey de olabilirdi oan dedim kendime babam son kizini evermekle mutlu ve bunun gururunu yasiyor.. icim rahatlamisti.. Bu bakimdan o sandik özel. Insallah anlata bilmisimdir..

mesajların altında mq yazan yere tıklıyosun hangi mesajları almak istiyosan, sonra en son mesaja gelince alıntı yap diyosun ve hepsi alt alta geliyo cevap yazacağın yere

bilgisayar öğretmeniyim ben :)

Kız meslektaşız desene bilişimciyiz :lepi: ben programcıyım ama öğretmenlik yapıyorum önceden sözleşmeli falan çalışıoduk ama şimdi kötü oldu ücretli yapıyorum seneye gittiğim yerde yapmıycam çok yorucu çok fedekarlık istiyo bilgisayar olduğu için insanların istekleride bitmiooo ayrıca çok az alıyorum ben bankacı olmak istiyorum opuyorumnanaktan

öle güzel anlattınki hemde senağlama bukadar kıymet bilmen süper bişe çoğu kişi bunları göremiycek kadar kör günümüzde..

bende ingilizce öğretmeniyim we işsizim

haklısın tabiiki fmk hem ne güzel işte senin için anlamlı hale gelmiş baktıkça hep babanı hatırlıcaksın fenamı :)

bizim ev biraz ıncık zıncık yönünden zengin bi ev :) annem babaannemin evine gelin gelmiş hep beraber yaşıyoruzda eşyalar eski ve kıymetli :) oymalı koltuk takımı kocaman bi vitrin gene her tarafı oymalı, yatak odasıda aynı şekilde.. bu yüzden kendi evimde ne kadar az eşya olursa o kadar memnun olcam, heleki oyma görmek istemiyorum çünkü o oymaları temizleyene kadar anamız ağlıyo :)))

ay inşallah kazanıp şu kpss illetini yerleşirsiniz canlarım
inşallahta bizim salak kazanamaz yerleşemez bi yere,allahım bu duamı nolur kabul et nolurrrr

evet bende bu sene ücretli yaptım ve hakkatten berbat birşey :) nerden seçtim bu bölümü dedim resmen, hiçkimsenin derdi bitmiyo, hatta fii tarifinden kalma makinalarla uğraşıyosun bilmemne.. ve ayrıca donanımdan oyunlara herşeyi bilmek lazım, öğrencilerin soruları bitmiyo çünkü kafamçokkarıştı ama genede zevkli :)))

bende 2 yıllık bilgisayar prog. bitirdim baktım iş bulamıyorum dgs ye girip öğretmenliğe geçiş yaptım.. şimdide kpssye çalışıyoruz.. anacım bitmiyo bu sınavlar yaaa senağlama

Dile koya 9 Yil allah tamamina erdirir insallah

Aminnn çok sağol :)

kesinlikle katilyiorum.. tikis tikis esya dolurulmus evler bende pek sevmem ferah olmali.. evim kücük mü ozaman almam mesela bazi esyalari.. Her yer mobilya dolunca da güzel durumuyorki.. Biz yillarca 60 metre kare evde yasadik.. bu yüzden sadelikten yanayim.. sadece parlak seylerden hoslanirim boncuk moncuk.. piril piril kokos kokos :ecrin_bebek:

fmk gelinlik çok güzelde,o kadında güzel durmamış eminim sende çok daha güzel durucak canım,umarım ölçülerde sorun çıkmaz,he kız bu arada yemekteyizi izledinmi ben yaparken izledim sadece sora misafirler geldi bahçeye çıktık,ekşın çıktımı yine:)

ay inşallah kazanıp şu kpss illetini yerleşirsiniz canlarım
inşallahta bizim salak kazanamaz yerleşemez bi yere,allahım bu duamı nolur kabul et nolurrrr
aminnnn:Saruboceq:

ya wala önce üniv. diolar okuoz yine sınwa sokuolar illet yaaalmaz:

fmk valla ne diyeyim gelinliğinde boncuklara bittim bende çok severim boncuk işli pırıl pırıl şeyleri :)

neyse ben artık yatayım :) iyi geceler herkese.. tatlı rüyalar :)

öff doldurmuşunuz yine ancak okudum,kız fmk gelinliğine bakim bende:)

kiz pitirik ayakabi listemde varsin arkadas listemde mi yoksun.. arkadaslik gönderiyorum hemencik... beni bilmeyen arkadaslar gelinli tasiyan ben degililim malesef.. cok isterdim giymeyi ama henüz kismet olmadi allah insallah bana da nasip eder

kiz pitirik ayakabi listemde varsin arkadas listemde mi yoksun.. arkadaslik gönderiyorum hemencik... beni bilmeyen arkadaslar gelinli tasiyan ben degililim malesef.. cok isterdim giymeyi ama henüz kismet olmadi allah insallah bana da nasip eder

yoo ben varım kız eklemiştin yaa,baktım bilem gelinliğine,he yaz beni ayakkabında şöle en silincek yere bakim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…