Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kimse yok tabi doğal olarak saat 3.30
kına gecesini yaptık eve geldik
hemen profile ekleyeceğim bi kaç resim sizin için
bu arada kınadan kısa notlar
hiç ağlamadım ve çok oynadım

günaydınnnn
anaaa bukeyt gelmişşş
ayyy canım benim yaaaa hiçte vazgeçemez bizden

günaydınnn buketcim vallahi maşallahın var hemen bakıyorum resimlereeee :1ninca:

kızlar bugun yokum birazdan yola koyulup bakırköye geçeceğim..eşimee güzel bi süprüs yapmak için doğumgünüsü geliyor bi erkeğe verilecek en güzel hediye playstation dur heralde :kedi: en uygununu orda buldum...herkese iyi tatillerr p.tesi görüşmek üzereee Şeniz

günaydın kızlar,iyi hafta sonları...

buket çok güzel olmussun,yüzün de ne güzel gülüyor inşallah hep böyle gül...

günaydın şekerler

buketcim çok cici olmuş pembiş pembişzemuszemus

burcuşum son 4 :lepi:

ay herkes gidiyo anacım yaw..opuyorumnanaktan

gunaydınnn

buketcım canım benım çok gusel olmuşssun

pınarcım üzgün yüz,,hayat beni neden yoruyosun nickleri,,takviminide kaldırmışsın bi sorun yok dimi canım ben pek giremeidğim için kaçırıyorum detayları şimdi görünce dikkatimi çketide bi sorayım dedim:teselli:

gunaydınn
ayy cok cok yorgunum yaa

komşumu gordum masallah yaa prenses olmuşş prenses sacları cok yakışmışş

tobıcım bı turlu senınle msnde denk dusmedıkk

ewet takwımı kaldırdım cunku sayacak bı gunum yokkk 15 agustos soz olcaktı ama ıptal oldu

ewet takwımı kaldırdım cunku sayacak bı gunum yokkk 15 agustos soz olcaktı ama ıptal oldu

pinarcim cok üzüldümmm hakkında herseyin hayirlisi tatlim :teselli:

canım msnlere bi türlü ekleyemedik bende anlamadım senin eklemen bana gelmedi benimkide sana gelmemiş çözemedim :çok üzgünüm:

neden iptal oldu canım..allah korusunda hani bi ayrılık vs yok dimi..tarih falan ertelendi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…