Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

geldiğinde öyle güzel şeyler anlat ki, yetti artık gari deyip ben de gidip nikahı basayım :)) Şeniz

bugün bakırköy e gittim, aşkımın doğumgünü için parfüm aldım. loya ya uğradım birşeyler alayım diye ama çoook kalabalıktı hemen kaçtım çıktım :))

gazwoman abla sen benden önce evlencen
k babamla konustum dedı kızımm ne zmn ıstersın düğünü bende dedım
x kasım dıo ben nısan ama aılem gelcek ozmn konusursunuz dedım
tabıkı dedı soramm dedı ne zmn ıstersen dıe
k babamın 1 yıl kredı borcu odemesı varmış bıze pek yardım edemycekmş yada düğün seneye bu zmnmlar olcak
tabıkı benımkı razı olursa

betacım buketcim inşallh herşey gönlüzce olur.
yüzünüzde mutuluk eksik olmasın
güzel haberlere dönün emi.

hayırlısı olsun canım ya, bence yazın veya yaza doğru yapın, hem hazırlaklarınızı daha rahat daha istediğiniz gibi yaparsınız, daha gönlüne göre olur sanırım maddi açıdan da, vur patlasın çal oynasın süper güzel bir düğün yaparsınız:dance:, daha hoş olur hem.
mandilinim iyi akşamlar sana da a.s.

bırak o seni kıskansın yaa canım hiç ona gösterme kıskandığını ya gitsede nolcak aynı dert bendede var kelin ilacı olsa başına sürer dicem ama ...
ya benimkide aynı her ortama girip çıkıyo bende kıskancımdır oda bunu biliyoya daha da üzerine gitmeyi seviyo erkekler böyle şımartılmaya gelmiyolar hep bi mesafe bırakıcan saygıyı unutmayacak yani. bende umursamaz davranıyorum işte mesela şuraya gitcem falan diyo hmm git canım ne iyi olur demeye başladım.. ve bana şuraya gitme buraya gitme yasakları getirdiğinde ona diyorum bunlar tek tyaraflı olmaz kızı erkeği yok ben nasıl sayıyosam seni sende saymalısın.. düğüne nişana gitsin bırak senle nişanlı o o senin bişey olduğu yok gittiğindede bizim gönüller söz dinlemiyo.. ben ufacık ablasının oğlu var onu öpüyo kokluyo oyunlar oynuyo diye bile kıskanıyorum hastalık gibi bişey istemiyorum sevgisini kimseyle paylaşamıyorum

sonunda ıstedım gıbı yemek takımı buldumm netten sıparıs etcem 56 parca 340 tl naısl kızlar

sonunda ıstedım gıbı yemek takımı buldumm netten sıparıs etcem 56 parca 340 tl naısl kızlar
güzel canım, sanki hem spor (çizgilerden dolayı) hem de şık bir takım. Bu günlük mü misafirlik mi nasıl bişey olacak?

ben bugün bir de bakırköydeki Güral a girdim, ama koacaman bir hayal kırıklığı yaşadım, çünkü hiçbirşey yoktu (( ben hala ikinci yemek takımımı alamadım

canım öylede ben düğüne gittiği için hem kıskanıyrm hem kendime kızıyorum. sonuçta kuzeni tabikide gidicek ama bu seferde ben kıskanıyrm ne işi var orda bensiz die. ne karışık işler bu işler ya. bende aynı geçen gün diğer kuzeninin düğününde kayınvaldemle dans etmişler o kadar kıskandım ki anlatamam kendime de kızıyrm annesi yani ne var bunda die ama elimde dğl işte

sonunda ıstedım gıbı yemek takımı buldumm netten sıparıs etcem 56 parca 340 tl naısl kızlar[/QUOTE]

çok güzel canım çok beğendim bu günlük değil ama değil mi? Güle Güle Kullan TatlıM

netten baksana benım cok guvendım bı sıte var ıstersen ozel msj atım ben bunu buralarda bulamam ordan alcam hem uygunda bıde karaca asla alma emı çin malıkötükedihüso
kutahya yada hısar en guzelı benımkıler öle :1closedeyes:

canım 56 parça 340 lira az değil, çünkü 84 parça yemek takımları 450den başlıyor ya. ama beğendiysen al tabi..

Ben ve sen sanırım aynı kafadayızz:jeyyar: yaa sorma gıcık oluyorum yaaa bu huyuma ama elimde değil küçücük çocuktan kıskanırmı insan ama dediğim gibi sevgisini paylaşamıyorum sadece.. Benimkide düğünde bugün hemdeee Antalyadaa kuzeninin düğününe gitti sabah telefonda konuşuyoruz bide diyoki gideyimde traş olayım yakışıklı olayım işte görüymusun bildiği için üstüme geliyo:gitme: karşı tarafa bişey olduğu yok ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum..

canım resmin url sindeki adres mi? bakim bakim :))
ben zaten mutfak sektöründe çalıştığım için biliyorum canım karacayı falan, almam zaten ama hisar porselen de almam o da çinden ithal çünkü. inşallah güral veya kütahya alıcam ben, onlara bakıyorum.

bndan burcu almıştı bende alcam sanırım ama emın deılımm 37 tl
cunku benım masa örtum ve pecetelerıne ıhtıyacım var
bunu almazsam enlısg homede cok şıkları var ondan alcam ama onlar gunluk ıcın ağır kacar bu nasıl
he bıde benımm mutfak mor olcak
mutfak takımım mor ve perdeyıde morlu yaptrcam halımdada mor olcak

hısar çin malı mı:1shok: ılk kez duydumm bende onun tefln setı var ve made ın chına yada P ıle baslayan dığer adı yazmıyorkı:1shok:
ayy sımdık bakamamda mağazada

evet canım elimde değil ama düşünmicem
sende öyle yap canım bugece getirmeyelim aklımıza :umursamaz:
mafoldumben

kızlar kütahya porselen alın en iyisi o karaca yeni çıktı eskidende vardı ama pek ilgi görmüyordu şimdi tv de çok reklam veriyor aynı mallarını daha pahallıya satıyor o yüzden kütahya porselen ya da hisar alın en iyisi kütahya porselendir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…