Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bücüğüm senin bu takımın markası neydi, siteyi açtım da aramiyim şimdi, sen markayı deyiver de ona göre bakem

hakkat böcük yaa artık kimse doğru düzgün çeyiz eklemiyo..

bi hızla eklendi çeyizler bikaç ay önce şimdi herkes evlenme aşamasında, duruldu başlık :)

kutahya cnm yemek takımları bölumunde ayy cıktım sıteden bak bul sana zahmet sımdık cııyom kızlarr aksama ınş gelırım

papı ben hamam takımı ve battanıye almıstım onları ekleyım dedım ama foto mak yok cnm yaa neyse
tek evlencek benım sankım krızde vurdu ondan kımse bısey alamıyo

cnm ekledim tüm teklifleri
çok tesekkür ederim iyi dileklerin için

kızlar çeyizinide dantel türü şeyler var mı?

var canım herşeyden birer takım var çok diil Allahtan annem birer takım yapmış ...

kızlar bi de yemek takımı konusmususnuz ben yemek takımımı alırken set halinde aldım hepsini çatal bıcak yemek falan o zaman tabi bu kadar ilgili değilim çeyizle hangisi iyi hangisi kötü.yemek takımım anc die bi marka sanıyorum ithal arastırıyrum o kadar nette denk gelmedi hiç.bir takım daha aldım 48 parça 12 kişilik o kütahya porselen.burcunun yemek takımı deseninden hatırlayanlar bilir.misafire onu kullANIRIM artık diyorum yeter herhalde dimi...fincanları ıvırı zıvırı olmasa da olur herhalde dimi...diğerini de arada kullanırım artık...

ya buketim, hani senin sükunetini hepimiz biliyoruz da, senin eşin nasıl? yani senin kadar sakin mi düğün arefesinde?

bende pek dantel tarzı bişey yok pek değil hiç yok yaptırsamıydım acaba ?

sevmiyorsan yaptırma zaten belli bir zaman sonra onlar kullanılmayacak bile...annem çeyizde olsun diye herşeyden birer takım yaptım çok değil diyor.şimdiki saon takımları falan çok güzel çok şık.mutfak takımı desen dolaplar örtüsüz daha güzel.askım dio bana o dolaplara örtü mü yapacaksın en fazla 2 ay kkalır ben sevmem dio :)

buketcim tekrar hayırlı olsun.

kızlar tavsiye ve iyi dılekleriniz icin saolun gercekten icim rahatladı...annemlerle konustuk fazla eglence olmadan sade bır kına yapıcaz...rahatladım valla

evet canım pek hoşlanmıyrm dantel tarzı şeylerden hiçde yok zaten.
en güzeli yaptırmamak kullanmıcağım şeyleri yaptırmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…