Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar tavsiye ve iyi dılekleriniz icin saolun gercekten icim rahatladı...annemlerle konustuk fazla eglence olmadan sade bır kına yapıcaz...rahatladım valla

ne güzel canım rahatlamıssın.hiçbir şey kalmıo inanki ne cenaze ne düğün...istediğin gibi olmasa da güzel bi kına gecn olr insallah...

evet canım pek hoşlanmıyrm dantel tarzı şeylerden hiçde yok zaten.
en güzeli yaptırmamak kullanmıcağım şeyleri yaptırmaya gerek yok

tabi cnm gerek yok alırsın güzel sık bişey hem daha uyguna gelir.benm vitrin takımım baya bir pahalıya geldi annem bi yakınımıza yaptırıyr .ama ne kadar kullanrım muallak.

canım almıştım ben vitrim takımı sade bişey kurdele nakışlarından biliyorsunuzdur mutlaka. o kadar da pahallı tutmadı ama hatırlamıyrm ne kadara olduğunu

kızlar çeyizinide dantel türü şeyler var mı?
aman var biraz , bide bi salon takımı örüodum duruo öle yarım yamalak ama ben sevmiorum dantel hazırlar daha şık

gasoline keyifim yerinde bugun Allah huzurunda karı koca olduk
hadi hayırlı olsunnn

ay canm ayrı şehirlerdemisiniz,seni nie götürmüo

ohh dımek gıttı sonunda zemuszemus
hehe

bu arada kimseler yokmu yaaa

Günaydın çeyiz güzelleri...

dün ağda işini hallettim bu gün saçımın boya işini halledicem. akşam üstüde halam yengem kuzenlerim falan filan gelecekler işte. Geriye sadece salı günü ügelinliği alıp perşembede kuaföre gidip düğüne hazırlanmak kaldı. her şey tamam yani allahın izniyle...

:1shok::1shok::1shok::1shok: ne rahatsın maşallah ben yerimde duramam valla heralde keşke senin gibi olsam... gece uyuyamam diye düşünüorum .. sırnaşık şeysırnaşık şey

cnm arkadaşımmmm son 3 gün :teytey: inşallah herşey çok güzel olucakhihoyyythihoyyyt

:1shok::1shok::1shok::1shok: ne rahatsın maşallah ben yerimde duramam valla heralde keşke senin gibi olsam... gece uyuyamam diye düşünüorum .. sırnaşık şeysırnaşık şey

yok güzelim benimde rahat olduğum falan yok delikafadulden gece uykularım kaçıyor.
artı demin hava durumuna baktım yağmurlu gözüküyor. ödüm kopuyor vallahi :çok üzgünüm:
ayaklı bir bomba gibi geziyorum resmen kafamçokkarıştı

cnm arkadaşımmmm son 3 gün :teytey: inşallah herşey çok güzel olucakhihoyyythihoyyyt

inş canım dua et benim için. :1hug:
yağmur çamur olmasın :1hug:
şu düğünü bir atlatayım hayırlısı ile sorunsuz. herşey yolunda gitti allahım buda gitsin ne olur... :Saruboceq:

ben küçük sandık içinde söz mendili vermiştim tatlım. eğer bohça yapılacaksa kız tarafıda bohça yapar ama yapılmıcaksa bizde söz mendili verilir
bizde söz mendili yapılmıyor canım..k.validemle konustum nişanda bohca yapmaya karar verdik dedim..söz kıyafetını alalım o zaman dediler..

teşekkur ederim canım..evet sözde birşey yapılmıyormuş..öyle kıyafet falan almakta yokmuş ama kayınvalidem bohca yaptırmıyorsan kıyafetını biz alalım dedi..dün müstakbel sözlümle çıktık alışverişe Şeniz ben denim mi acaba demeden ztn beğendiği modelleri giydirtio..elbise aldırmıorum die kavga edio hattaaa delikafadulden

cnm bilmiorum ki senin dediğin şey nişanda oluomuş sadece :bbo:

cnm town centerın ordakı gürala gittiysen gerçekten orda bişi yok ıvır zıvırlar bol miktarda :kedi:

gasoline keyifim yerinde bugun Allah huzurunda karı koca olduk

canım Allah bir ömür mutlu etsin sizi..hayırlı olsun :Saruboceq:

burcucum Allah herşeyi gönlüne göre versin..çok çoook mutlu olun inşallah :1hug:

ülee kımseler yokkk:1ninca:
tabı herkes gezıyo aşkıylaa :dilcikar:
benn evdeyımm o calıstığı ıcın cıkamıyoruz
dün gece pazarına cıktık kapalı caddede ne alırsan 5 tl abbow ne kalabalıktı tabı bısey almadım
ama 5 tl cok hoş terlıkler vardı
başparmak kısmında taş var leopar desen
eğer leopar desen ayakkabı almasaydım alırdım

burcucum cok az kalmış senınde masallahh cok cok merak edıyorum senı
prensesım benımmm
ınş yağmur yağmaz cnm hersey dıledığın gıbı olur
sacını yenı boyatmamış mıydın
ne renk yapcaksın
resmını ekler mısn yoksa düğüne kadr süprıs mı olcak
hersey gönlunce olsun delikafadulden

KOMŞUM dılerım hersey dıledığın gıbı olurr ınş
hersey cok guzel olsunnn

cnm town centerın ordakı gürala gittiysen gerçekten orda bişi yok ıvır zıvırlar bol miktarda :kedi:
evet canım ordakine gittim, Güral porselene hiç yakıştıramadım o mağazayı, hem de Bakırköy de cadde üzerinde, inanamadım, önüne de kocaman bir 1 milyoncu tezgahı açmışlardı:1shok: inanamadım:1shok:

burcuuu , canım inş. istediğin gibi olur, kız yağmur olsa nolcak ki en fazla yarım saat yağar, ne güzel düğününüz yine çok orjinal olur bereketiyle.. (inş yağmaz da, hani yağarsa da anlamı olur, bereket falan :)) )

kızlar ben çeyizim için cepleri boşalttım yine. dantel sarma-piko takımlar yaptırıyorum. biraz fazla bendekiler. kardeşlerime de düşeceği için çok parça var. hepsi toplam 875 TL. bitince resimleri eklerim.

bu dantel işini sevmem ama yapılmış artık kıyamıyorum bir köşeye koymaya. pike dantellerini kenara koydum annem alınıyor o kadar emek vermiş yazık. Ama çok masraflı bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…