kızlar tavsiye ve iyi dılekleriniz icin saolun gercekten icim rahatladı...annemlerle konustuk fazla eglence olmadan sade bır kına yapıcaz...rahatladım valla
evet canım pek hoşlanmıyrm dantel tarzı şeylerden hiçde yok zaten.
en güzeli yaptırmamak kullanmıcağım şeyleri yaptırmaya gerek yok
aman var biraz , bide bi salon takımı örüodum duruo öle yarım yamalak ama ben sevmiorum dantel hazırlar daha şıkkızlar çeyizinide dantel türü şeyler var mı?
hadi hayırlı olsunnngasoline keyifim yerinde bugun Allah huzurunda karı koca olduk
ay canm ayrı şehirlerdemisiniz,seni nie götürmüoya kızlar ben size birşey sormak istiyorum nişanlı olanlara ya da evlilere. nişanlandıktan sonra bende kıskançlık daha da artıı .biz nişanlandık nişanlımında hep kuzenleri fln evleniyor o da gidiyor düğüne fln ben evde ağlamaklı oluyorum. acaba anormal bir durum mu bu ?
hehe
ohh dımek gıttı sonunda zemuszemus
Günaydın çeyiz güzelleri...
dün ağda işini hallettim bu gün saçımın boya işini halledicem. akşam üstüde halam yengem kuzenlerim falan filan gelecekler işte. Geriye sadece salı günü ügelinliği alıp perşembede kuaföre gidip düğüne hazırlanmak kaldı. her şey tamam yani allahın izniyle...
dün ağda işini hallettim bu gün saçımın boya işini halledicem. akşam üstüde halam yengem kuzenlerim falan filan gelecekler işte. Geriye sadece salı günü ügelinliği alıp perşembede kuaföre gidip düğüne hazırlanmak kaldı. her şey tamam yani allahın izniyle...
:1shok::1shok::1shok::1shok: ne rahatsın maşallahben yerimde duramam valla heralde keşke senin gibi olsam... gece uyuyamam diye düşünüorum .. sırnaşık şeysırnaşık şey
cnm arkadaşımmmm son 3 gün :teytey: inşallah herşey çok güzel olucakhihoyyythihoyyyt
bizde söz mendili yapılmıyor canım..k.validemle konustum nişanda bohca yapmaya karar verdik dedim..söz kıyafetını alalım o zaman dediler..ben küçük sandık içinde söz mendili vermiştim tatlım. eğer bohça yapılacaksa kız tarafıda bohça yapar ama yapılmıcaksa bizde söz mendili verilir
teşekkur ederim canım..evet sözde birşey yapılmıyormuş..öyle kıyafet falan almakta yokmuş ama kayınvalidem bohca yaptırmıyorsan kıyafetını biz alalım dedi..dün müstakbel sözlümle çıktık alışverişe Şeniz ben denim mi acaba demeden ztn beğendiği modelleri giydirtio..elbise aldırmıorum die kavga edio hattaaa delikafaduldenCanım bu ne yapılır konusu herkesin heryerin adetine göre değişiyor aslında.. Ama benim bildiğim sözde kız tarafı bişey yapmaz.. Zaten nişan kız tarafına ait olduğundan erkek tarafıyla tekrar alışverişe çıkıcan ve onlar sana bohça yapacaklar sende ailenle onlara yapacaksın nişanlının takımını alacaksın ama sözde kıyafet falan alınmaz bohçada çok nadirdir zaten nişanda yapılıyor.. ben bunu istiyorum deme sende alışverişte öyle bakın biraz gözüne kestirdiğin bişey olunca git daha yakından bak anlarlar zaten hoşuna gittiğini bi denesemmi falan yap :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım bizde adettir kızın kıyafetini erkek erkeğin kıyafetini de kız alır.belki kayınvalidenlerde de adettir.biz öyle yapmıstık benimkini onlar aldılar aşkımınkini biz aldık.
betacım hoşgeldin ben de beta gelmemiş msn e geldi buraya gelmemiş diyordum tam ki geldin.nasıldı kınan?
güzel canım, sanki hem spor (çizgilerden dolayı) hem de şık bir takım. Bu günlük mü misafirlik mi nasıl bişey olacak?
ben bugün bir de bakırköydeki Güral a girdim, ama koacaman bir hayal kırıklığı yaşadım, çünkü hiçbirşey yoktu(( ben hala ikinci yemek takımımı alamadım
gasoline keyifim yerinde bugun Allah huzurunda karı koca olduk
evet canım ordakine gittim, Güral porselene hiç yakıştıramadım o mağazayı, hem de Bakırköy de cadde üzerinde, inanamadım, önüne de kocaman bir 1 milyoncu tezgahı açmışlardı:1shok: inanamadım:1shok:cnm town centerın ordakı gürala gittiysen gerçekten orda bişi yok ıvır zıvırlar bol miktarda :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?