canım don't panic :)) hisar çelik mutfak eşyası üreticisi, herşeyini tabi ki ithal etmiyor. Ama porselen üreticisi değil, yani porselenleri ithal. Ama şu var, bunu bütün firmalar için söylüyorum, ithal demek kalitesiz demek değildir, çinden gelen bütün mallar kalitesizdir diye birşey de yok, bunun ayırdını iyi yapmak lazım, artık hemen hemen bütün büyük firmalar uzak doğuda iretim yapıyorlar ucuz iş gücü sebebiyle, ne bileyim nike ından tut hisar ına kadar, maalesef böyle :)) işler biraz karışık yanihısar çin malı mı:1shok: ılk kez duydumm bende onun tefln setı var ve made ın chına yada P ıle baslayan dığer adı yazmıyorkı:1shok:
ayy sımdık bakamamda mağazada
en iyisi kütahya evet ama hisarda iyi çin malı olduğunu ilk kez duyuyorum benimde tencerelerim hisar
ya hatta ben bembeyazmı alsam diyorum bu yemekteyizde renk renk yapıyolar masaları ya bayılıyorum :) porselenide bi kere alıcaz ya, düz beyaz alıp masa örtüsü bilmemne incik boncukla her renk kullanırım diye düşünüyorum.. ama çeyizdede düz beyaz komikmi olurki
canım kızmazsan fikrimi söylicem düz beyaz alma lokanta tabağı gibi olmaz mı? senin fikrin tabi yinee.
bak böyle yaldızlı al derim ben hem biraz süsü olur hem sade olur modası hiç geçmez bir defa alıcaz böyle şeyleri ömürlük bunlar.
ohhh porselenı yokk ama onun bıle yerlesını bulurunm ben alsaydım
bende COLINSte calısıyorumm
pakıstan mısır gıbı ulkelerde uretım malıyetı dusuk olduğu ıcın fabıkalar açtı ama mallarında herhangı bı bozukluk yok aynı marka ıplık ve kumaslar cok kalıtelıdır tırlarla falan oraya gıdersımdık çin malı keısnlıkle bana göre artık kalıtesızdır keısnlıkle hele onların bazı seylerını gordum yaa mıdem kaldrmıyo
yolda bı çinli gorsem ölduresım gelıyo
cunku onlar ölmus bebeklerı bıle yıyorr ınanmazsanızn
gogle amcaya yazın bebek yıyen cınlıler dıe mıdem kaldrmıo onların bıseysını ıstemıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?