Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gözünaydın böcük....
bende kaba bi fiyat listesi çıkarıyorum ufak şeyler hariç ne kadar para harcarım çeyize die bakayım kaç çıkacak
phlips süpürge vardı burda herkesin beğendği hangi modeldi o acaba

dügünde boynum bos kalmasin diye kolye gerek.. söyle su yolu olsaydi ne güzel olurdu :-( sahte takilar bi bakmam gerek.. foto cekimlerinden sonra nisanda takilan gerdanligi takarim ama cok da güzel degil.. ben biraz arastirayim su yollu nerden baksan 1000 tl tutar kesinlinkle alamayiz simdi...

inci setim var ama o da gelinligime yakismaz

çakma bı su yolu alıver:roflol: kım anlarkı

mınık hıc hesaplama uykun kacar
modelbu

bıde bunun grı ve kırmızılı olanı var oda bı ust model
nette 500 tl falan bı ustmodelı ayn ozellıklere sahıp 650 bosuna 150 vermeyım dıom bundan ıstıyorum

bende bundan istiyorum bakalım kısmetse olur..

kaba hesabımı yaptım 10.000 tuttu ben daha çok olacak diyordm ama iyi çıktı yine

ı tutmus valla
ben en kaba seklını dıyım
camasr bulasık mak 2400
fırın 1000 desek
yatak odası 3000
halı perde yatak örtusu 1500
kucuk ev aletlerı 500
elketrık düpürge 500
danteller 1000
20ye yakın nevresım herhalde 2bınden fazladır
ay mutfakıcın aldıklarımı saymım:bbo:

Kızlar buda benim çok amaçlı mikserim kendi evimdede bundan kullanıyoruz güçlü ve herşeyide yapıyo robot sevmiyorum ben büyük kaldır indir falan bunu tercih ettim herşeyin içine girebiliyor diye

Ütümde Braun Braun markası çok kaliteli yine onu tercih ettim ek tabanı var bunun

BU Buharlı pişiricim bunu hediye olarak vermişlerdi çok işime yaracağını düşünüyorum sebze,pirinç balık falan pişiriyo sağlıklı yaşam cokacimcoookcokacimcoook

ööf böcük yaa moral bozuyosun valla :mymeka:

ben nası evlencem yaaaaaa :çok üzgünüm:

nan sende ben gıbı 20 tane nevresım almazsın olur bıterkaydirigubbakcemile3valla ben moral bozmuyom fıyatlar cok pahalı yaa
dahauyku setım bornozum bılem yok:gitme:

erva ı gunlerde kullan cnm bende o braun saklama kaplı olanı alcaktım vazgectım phılıps alcam
bu arada phılıps ne malı la -tatlicadiarzu-

minik burdaki tavsiyeleri mi ekledin listene :) 10bin mi yaa uff çokmuş :bbo:

benim hesaplarımda şunlar var
çamaşır bulaşık mak. 2000
küçük ev alet. 850
süpürge 500
nevresim 500
battaniye 150
çatal bıçak 1500
yemek takımı 1000
kahvaltı tak. 200
teflon tencere+ çelik takım 700
çay seti 370
bardakar 400
ütü 400
yatak odası 3000 delikafadulden

böle bi kaba hesap yaptım havlu nevresim az yazdım çünkğ annem zamanında çok almış fazla almam onları pike takımı vs almıcam annem kendisi dikicek dantellerim de hepsi sarılmış bekliyor

Burcu çok güzeller ya 200 tane kağıt ne demek :1shok: maşallah valla inş nazar falan değmez yaaaa

süpürge olarak bunu aldım sessiz çalışıyomuş buda tefalin ürünü zaten rowenta tefalle beraber
birde phılıps süpürgeler iyi phılıpsten hepafiltreli var oda ayrı bi hazneye topluyo pisliği sonra kolayca çıkarp çöpe boşltıyosun benim aldığımda güzel ama

Böcük çok zarif miş adın gibi kaydirigubbakcemile3 ama 6 kişilik demi buuu

aynı benn kaydirigubbakcemile3
Çorba Tenceresi: 1 Adet,
* Çorba Tenceresi Kapağı: 1 Adet,
* 24cm. Servis Tabağı: 6 Adet,
* 20cm. Pasta Tabağı: 6 Adet,
* 22cm. Çukur Tabak: 6 Adet,
* 16cm. Çorba Kase: 6 Adet,
* 28cm. Kayık Tabak: 2 Adet,
* Çay Fincanı : 6 Adet,
* Çay Fincan Tabağı: 6 Adet,
* Kahve Fincanı: 6 Adet,
* Kahve Fincanı Tabağı: 6 Adet
* Tuzluk: 1 Adet,
* Biberlik: 1 Adet,
* Kürdanlık : 1 Adet,
* Peçetelik : 1 Adet,
evt cnm 6 kısılık
ya 7 kısı mısafr gelırse derdım ama onuda detrt etmıycem koca yemek takımımıda kullancm cunku
artı mısafr ıcın ozel alamam :dilcikar:

bacaklaırm tıtrıyo laa
alıverısten geldıkk marketten aboww halım kalmadı
enerjı almam lazım.:jeyyar: gelın dedın böle olmaz

erva oda cok guzel gorunuyo gule gule kullan süpürgenı

mınık şanslısın ama onların kumaş parası yok mu sanıyon

taze fasulye yapıyom dudukluye koydumm köyden annem yollamıstı kurban olduğumm doğal beslenıyok cnm yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…