annem de hep düdüklüde pişirir taze fasulyeyi, ben anlamam ama
cok güzelmiş elisam güle güle kullan cnm a.s.
inşallah burcucumm herşey istediğin gibi olur :Saruboceq:
şuraya gelip herşey yolunda gitti diye yazmayı çok istiyorum :1hug:inş canım herşey en güzel şekliyle olur .. olacak olacak merak etme...
amin kuzum inş :Saruboceq:burcucum Allah herşeyi gönlüne göre versin..çok çoook mutlu olun inşallah :1hug:
canım böcüküm :1hug:burcucum cok az kalmış senınde masallahhcok cok merak edıyorum senı
prensesım benımmm
ınş yağmur yağmaz cnm hersey dıledığın gıbı olur
sacını yenı boyatmamış mıydın
ne renk yapcaksın
resmını ekler mısn yoksa düğüne kadr süprıs mı olcak
hersey gönlunce olsun delikafadulden
KOMŞUM dılerım hersey dıledığın gıbı olurr ınş
hersey cok guzel olsunnn
beğenmene çok sevindim canım Şeniz bir şeyler yapmaya çalıştık işte :kedi:çok süper olmuş kelimeler yetmiyor şu an. çoooook beğendim
Allah mutluluğunuzu daim etsin
fredle wilma süper şirinler
senin tesellini yerim ben senin kızzŞenizevet canım ordakine gittim, Güral porselene hiç yakıştıramadım o mağazayı, hem de Bakırköy de cadde üzerinde, inanamadım, önüne de kocaman bir 1 milyoncu tezgahı açmışlardı:1shok: inanamadım:1shok:
burcuuu , canım inş. istediğin gibi olur, kız yağmur olsa nolcak ki en fazla yarım saat yağar, ne güzel düğününüz yine çok orjinal olur bereketiyle.. (inş yağmaz da, hani yağarsa da anlamı olur, bereket falan :)) )
evet şekercim benimki bundan bende buna yakın bir para vermiştim tam hatırlamıyorumda. kullanmadım daha yoksa tavsiyede bulunurdum kuzucum. az daha bekle yönlendiririm ben seni. iyi yada kötü diye Şeniz
işte bunu almak ıstıyorum kızlar 4640 modelı 270 tl dedıler uygun mu alan kımlerdı
çokkk cciymişşş :1hug:güle güle kullan fıstıklı kurabiyem Şeniz
düdüklüde pişirdikten sonra, kapağını açar 10 dk suyunu çektirip kavurur, nefis olur, bol domatesli ve maydonozlu, ooyy canım çekti
mınık şanslısın ama onların kumaş parası yok mu sanıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?