Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok cnmm dağılmıyo
ıst olanlar dağılır mı bılmem ama bunlar cok sağlm dağılmıyo

hem annecımın ellerı değdı ona ben paramparca bıle yerım mafoldumben
ama dağılmıo
resmını eklerdım ama foto mak yok:roflol:

düdüklüde pişirdikten sonra, kapağını açar 10 dk suyunu çektirip kavurur, nefis olur, bol domatesli ve maydonozlu, ooyy canım çekti

inşallah burcucumm herşey istediğin gibi olur :Saruboceq:

canım inşallah Şeniz
inş canım herşey en güzel şekliyle olur .. olacak olacak merak etme...
şuraya gelip herşey yolunda gitti diye yazmayı çok istiyorum :1hug:

burcucum Allah herşeyi gönlüne göre versin..çok çoook mutlu olun inşallah :1hug:
amin kuzum inş :Saruboceq:

canım böcüküm :1hug:
saçını geçen ay boyadığım rengin aynıa boyadık dipler çıktı tabi hemde marmariste suya falan girince epey akmıştı tazeledik...a.s
bir fark yok yani kuzum olsa eklerdim fotosunu :1hug: rengide bakır yani geçen seferki gibi :1rolleyes:
öyle merak edilesi bir tarafım yok be kuzuşum çok sade bir gelin olucam. beni değerlendirirken beni tanıyan arkadaşlarım yani sizler iyi değerlendire bileceksiniz. çünkü az çok tarzımı biliyorsunuz. ama tanımayanlar acımasız eleştirecek ve beğenmeyecektir :1rolleyes: lakin önemli olan benim nasıl hissettiğim dimi şekercim Şeniz

çok süper olmuş kelimeler yetmiyor şu an. çoooook beğendim

Allah mutluluğunuzu daim etsin

fredle wilma süper şirinler
beğenmene çok sevindim canım Şeniz bir şeyler yapmaya çalıştık işte :kedi:

senin tesellini yerim ben senin kızzŞeniz

işte bunu almak ıstıyorum kızlar 4640 modelı 270 tl dedıler uygun mu alan kımlerdı
evet şekercim benimki bundan bende buna yakın bir para vermiştim tam hatırlamıyorumda. kullanmadım daha yoksa tavsiyede bulunurdum kuzucum. az daha bekle yönlendiririm ben seni. iyi yada kötü diye Şeniz

kızlar klozet takımı aldım taç'tan hihoyyyt
çokkk cciymişşş :1hug:güle güle kullan fıstıklı kurabiyem Şeniz

yaklaşık 1 saat sonra halamlar gelecek kızlar :1rolleyes:
bu arada adetim hafif hafif baş gösterdi sanırım yarın tamamen sökülür... :sm_cool:
böylelikle düğün güününü kurtarmış olduk kızlar çok sevinçliyim :teytey:

düdüklüde pişirdikten sonra, kapağını açar 10 dk suyunu çektirip kavurur, nefis olur, bol domatesli ve maydonozlu, ooyy canım çekti

benim bile çekti :)))

ya ne bilim bizimkiler genelde et için kullanıyolar, patates falan için bide :)

taze fasulye çabuk pişiyo ya ondan dedim acaba tutturulurmu diye..

benimde öğrenmem lazım ya şu düdüklü işini, saatlerde pişeceğine çabucak pişiyo yemekler çok güzel :)

ben geldimmmm
çok sinirlerim bozuk odama kertenkele girdi bugün hertarafı kaldırdık hurçlar vardı bi köşede bi baktım orda ama gardrobun arkasına kaçtı neler yaptım çıkmadıı,nasıl yatçam o odada bilmiom yaa pazar günümü mahvetti salak hayvan yaa

kertenkeleden bişey olmaz yaa korkmayın :) dişi falanda yok onun hiçbirşey yapmaz, ama nasıl çıkar ordan bilmiyorum :uhm:

mınık şanslısın ama onların kumaş parası yok mu sanıyon

pikelerin vs. kumaşları hazır canım sadece dikilmeyi bekliyo mürdüm moruna bayılırım ben
ve tesadüf annem o renk pike bulmuş onu aldı dikecek aynı renkten saten çarşafta dikilcek

çoook tatlı gle güle kullann

burcuuu 3 gün kalmış ne güzell

Hemşocum sen de evlendin haaa :asigim:
Betanın nikahı 17.30 du kızlar, artık o da evli. Akşama da buketin düğünü var. Müebbet sevdamın dün müydü bugün karıştırdım ama ben :bbo: Hangi gün ise her üçünü de tebrik ediyorum. Kimbilir ne güzel gelin oldular yaaaa. Çok mutlu olun arkadaşlarım Şeniz

Bu arada dün ankastre ocağım için granit kesildi kızlar. Gördüğümde ağlıcaktım nerdeyse :1shok::1shok::1shok: Sanki kocaman bi çuval unu alıp mutfağın her yerine dağıtmışsın. Allahım bugün annem, kızkardeşim temizleyene kadar canımız çıktı. Her taraf batmış. Kaç kez sildik dolapları hala da beyaz toz var gibi.

Yarın sabah beyaz eşyalarımızın montaju yapılcak zemuszemus

Şuanda salon mobilyalarımız geldi onların montajı yapılıyor. ılla bi aksilik olmak zorunda mı yaaa? Salaklar yanlış masa, orta sehpa ve zigon sehpa getirmişler. Baktım biri siyah, biri venge hepsi ayrı telden mafoldumben. Geri götürüyolar

sulfat baya azaldı senin işler canım, hepsi yolunda gitsinde bi şekilde temizlenir

Elssa çok güzel banyo takımın ne kadar aldın canım

Elisaa banyo takımın çıkmıyordu ben de şimdi gördüm, çooooook tatlı

selam kızlar.
eliisaam çok güzel klozet takımın çok beğendim canımm güle güle kullan.

burcucuğum az kaldı ben okudukça heycanlanıyorum. o gün herşey çok güzel olur inş.
prensesler gibi olucaksın tatlım.

kızlar valla hesap yapmışsınız masrafları bir baktım şaştım kaldım moralim bozuldu diyemicem daha çok yükseldi. . biz hesap ettik 10 bilemedin 15.000 tl ye kapatıcaz işi. o da çok lükse kaçarsak.daha bile düşebilir.
kızlar bozmayın moralinizi uygun fiyatlarda her şey var.
çok iyi araştırmak gerekiyor illa çok lüks şeyler alamyada gerek görmüyrm yeni evleniyoruz sonuçta eksiklerimiz tabiki olucak.
bugüne kadar hiç pahallı bişey hesap etmedik hatta bulaşık makınası ile çamaşır mak. paramız hazır bile.
sadece paralarla yatırım yapıyrz son anda alıcaz herşeyi .
2.000 3.000 tl gibi tutarlar yazmışsınız bizim 1.350 fln tutuyor ikisi.moralinzi bozmayın mutlaka daha bile uygunları vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…