Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat baya azaldı senin işler canım, hepsi yolunda gitsinde bi şekilde temizlenir

Azaldı canım, bu hafta halı ve avizeyi de halledersek başka bişey kalmıcak evle ilgili. Yarın gelinlik provam var. Geriye kına hazırlıkları kalıyor daha elbisem, bindallım hiç bi şeyim yok. Bir de davetiye ve nikah şekeri. Onları da h.sonu halletmiş oluruz inş. :bbo:

Dediğin gibi herşey yolunda gitsin de allahın izniyle, gerisi bi şekilde geçip gidiyor

kızlar ben heycanlanıyrm okudukca valla.
off o günleri görecekmiyim bende
sulfat canım herşey güzel yolunda gider inş.

sonbahar neyi 15000 ytlye kapatıyosunuz tüm eşyalarımı canım?

ayy evet benim bir arkadaşım bir sene nişnalı kaldı, nişanlısının tayini bir ay önce belli oldu bir ayda evi tuttular herşeylerini ayarladılar hayretle bakakalldım valla, işleri yollarında gitti onlarında

sizinde yolunda gitsin inş. canım çoğu gitmiş azı kalmış artık

anadolu yakasında şerifali nereye düşüo kızlar bilen varmı??

canım 15.000 tl yazmak istedim :):)
bütün beyaz eşyalar lcd dahil. 3.500 gibi tutuyor.çamaşır mak. bulaşık mak. buzdolabı elektrik süpürgesi. set üstü.
mini fırını daha önceden almıştık :)

ınş. pashminacım, hepimizin tüm işleri yolunda gitsin. Yeterince stresli bi süreç, bi de aksilikler olunca sinir bozucu oluyor. Umarım sorunsuzca evleniriz hepimiz :kedi:

anladım kuşum

bizde 15.000 ytl sadece mobilayalara hesapladık bakalım yaaa

beyaz eşyayı 7500 hesapladık, çamaşır makinası var ama diğerlerini peşin alıcaz die düşünüozz.

anladım kuşum

bizde 15.000 ytl sadece mobilayalara hesapladık bakalım yaaa

beyaz eşyayı 7500 hesapladık, çamaşır makinası var ama diğerlerini peşin alıcaz die düşünüozz.

canım biz pek pahallı almıyoruz 7.500 gibi bi rakamı alamam bana o fiyat bile çok geldi ilk duyduğumda.
uygun bakıyoruz çok abartılı şeyler almıcaz o yüzden 15.000 tl tutuyor mesela yatak odası en fazla 2.000 tl tutar diyrm ben o da en fazla:):)
pintimiyim ne :)

burcuösgecim cnm bnm çok tşk ederim. son günler.. gelin olmana çok çok az kaldıı.:1rolleyes: duygulandım yaaa. sende prenses olucak gelin olup gidiceksin..:gitme: inşallah herşey çook güzel olucak düğün gününde.:Saruboceq: bütün kızlar bir bir gelin oluyor... buketcim , betacım da çok mutlu olurlar inşallah. tüm çeyis arkadaşlarım mutlu olurlar inşallah
sulfatçım evini yerleştirmeye başlamışsın.. ufak tefek aksilikler canını sıkmasın.. eminimki evin çoook güzel olucak.yerimseniben düğününe de çok azalmış 23 güncük kalmış..hihoyyyt
minik tatlım sen epeydir yoktun kuzum yaa benmi yanılıyorum yoksa nerelerdeydin bakem sen ? bu arada tşk ederim klozet tk mım için yaptığın yoruma..Şeniz
pashmina cnm tşk ederim Şenizklozet takımımın normalde fiyatı 65 tl. fakat taçın online sitesinin 8 temmuzda 1. kuruluş yıldönümüymüş bu nedenlede sadece o güne mahsus % 25 indirim yaptılar sitede. benimde alacak listemde klozet tk. mı vardı ve bu fırsatı değerlendiriym dedim. yani 48 tl ye almış oldum tatlım.kaydirigubbakcemile5
zeynepcim cnm arkideşim bnm tşk ederim cnm çok daha güzelleri senin olsunŞeniz

elisaam ya kaça aldın tatlım ? kelebekleri çok güzell

normalde 65 miş indirimli 48 tl ye aldım zeynepcimŞeniz
kızlar size şamdanımı göstereyim çok beğenerek almıştım. içinde mum yanıyor.

ayyy çok hoşş yaa bnm de şamdan almam lazımm almadım henüz güle güle kullan tatlımmmŞeniz

kızlar birde bundan istiyorum yatağımın başına nasıl sizce

süper yaaa çok beğendim cnm opuyorumnanaktan

canım sanırım siz beyaz alıcaksınız biz inox düşünüyoz ondan fiyat farkı vardır bu kadar

biz evi alırken mutfak vardı ama bizim zevkimize göre olmamıştı, şimdi mutfağı değiştrmeye kalkmayalım dedik sıfır çünkü dolaplar biraz iyi alalım beyaz eşyaları sonrA mutfağı yaptırınca onlarla da uyum sağlasın die düşündük.

Yoksa bizim de fazladan harcıycak 5 kuruşumuz yok bu dönemde, kaç sene oldu evlenemioz birikim yapmaya çalışıoz öylelikle alıcaz sonbaharcım yanii

herkes in allah ggönlüne göre versin

aa evet canım hatırladım şimdi demiştin online indirim var diee ben çok beğendim kelebenkliii

güzel günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…