sulfat baya azaldı senin işler canım, hepsi yolunda gitsinde bi şekilde temizlenir
kızlar ben heycanlanıyrm okudukca valla.
off o günleri görecekmiyim bende
sulfat canım herşey güzel yolunda gider inş.
selam kızlar.
eliisaam çok güzel klozet takımın çok beğendim canımm güle güle kullan.
burcucuğum az kaldı ben okudukça heycanlanıyorum. o gün herşey çok güzel olur inş.
prensesler gibi olucaksın tatlım.
kızlar valla hesap yapmışsınız masrafları bir baktım şaştım kaldım moralim bozuldu diyemicem daha çok yükseldi. . biz hesap ettik 10 bilemedin 15.000 tl ye kapatıcaz işi. o da çok lükse kaçarsak.daha bile düşebilir.
kızlar bozmayın moralinizi uygun fiyatlarda her şey var.
çok iyi araştırmak gerekiyor illa çok lüks şeyler alamyada gerek görmüyrm yeni evleniyoruz sonuçta eksiklerimiz tabiki olucak.
bugüne kadar hiç pahallı bişey hesap etmedik hatta bulaşık makınası ile çamaşır mak. paramız hazır bile.
sadece paralarla yatırım yapıyrz son anda alıcaz herşeyi .
2.000 3.000 tl gibi tutarlar yazmışsınız bizim 1.350 fln tutuyor ikisi.moralinzi bozmayın mutlaka daha bile uygunları vardır..
Azaldı canım, bu hafta halı ve avizeyi de halledersek başka bişey kalmıcak evle ilgili. Yarın gelinlik provam var. Geriye kına hazırlıkları kalıyor daha elbisem, bindallım hiç bi şeyim yok. Bir de davetiye ve nikah şekeri. Onları da h.sonu halletmiş oluruz inş. :bbo:
Dediğin gibi herşey yolunda gitsin de allahın izniyle, gerisi bi şekilde geçip gidiyor
s.bahar çok cici
canım 15.000 tl yazmak istedim :):)
bütün beyaz eşyalar lcd dahil. 3.500 gibi tutuyor.çamaşır mak. bulaşık mak. buzdolabı elektrik süpürgesi. set üstü.
mini fırını daha önceden almıştık :)
anladım kuşum
bizde 15.000 ytl sadece mobilayalara hesapladık bakalım yaaa
beyaz eşyayı 7500 hesapladık, çamaşır makinası var ama diğerlerini peşin alıcaz die düşünüozz.
elisaam ya kaça aldın tatlım ? kelebekleri çok güzell
kızlar size şamdanımı göstereyim çok beğenerek almıştım. içinde mum yanıyor.
kızlar birde bundan istiyorum yatağımın başına nasıl sizce
canım biz pek pahallı almıyoruz 7.500 gibi bi rakamı alamam bana o fiyat bile çok geldi ilk duyduğumda.
uygun bakıyoruz çok abartılı şeyler almıcaz o yüzden 15.000 tl tutuyor mesela yatak odası en fazla 2.000 tl tutar diyrm ben o da en fazla:):)
pintimiyim ne :)
slm kızlarrrr
minik tatlım sen epeydir yoktun kuzum yaa benmi yanılıyorum yoksa nerelerdeydin bakem sen ? bu arada tşk ederim klozet tk mım için yaptığın yoruma..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?