hoşgeldinnn:1hug:
inşallah hakkını alırsın canım...ben bu yıl daha siftah yapmadım havuz deniz hiç biri yok mafoldumben
akşam yatmadım valla ama bugün yatıcam mecburenoff kokrutmak istmeem ama ben yatamazdım ya korkarım:1shok:
kertenkeleden bişey olmaz yaa korkmayın :) dişi falanda yok onun hiçbirşey yapmaz, ama nasıl çıkar ordan bilmiyorum :uhm:
hehe nihal ben yazim canım ne istion:)
şişer valla, annem de yok zaten, evde yemek yapan da yok, heran şişebülüüü kaydirigubbakcemile2gazwoman apla bı yerın şişcekk:roflol:
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bak duymuyoo benıııı kkız pınaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gule gule kullan cnm
canım böcüküm :1hug:
saçını geçen ay boyadığım rengin aynıa boyadık dipler çıktı tabi hemde marmariste suya falan girince epey akmıştı tazeledik...a.s
bir fark yok yani kuzum olsa eklerdim fotosunu :1hug: rengide bakır yani geçen seferki gibi :1rolleyes:
öyle merak edilesi bir tarafım yok be kuzuşum çok sade bir gelin olucam. beni değerlendirirken beni tanıyan arkadaşlarım yani sizler iyi değerlendire bileceksiniz. çünkü az çok tarzımı biliyorsunuz. ama tanımayanlar acımasız eleştirecek ve beğenmeyecektir :1rolleyes: lakin önemli olan benim nasıl hissettiğim dimi şekercim Şeniz
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?