Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende ıkı gundur gezıyorum cnmmm havuza gıdıyorumm..sınava gırdım bugun fena deıldı bakalımm

inşallah hakkını alırsın canım...ben bu yıl daha siftah yapmadım havuz deniz hiç biri yok mafoldumben

inşallah hakkını alırsın canım...ben bu yıl daha siftah yapmadım havuz deniz hiç biri yok mafoldumben

ben ıkı gundurrrr havuza gıdıyorumm yarında gıdıcemmm salıda 4 gun haftayada askımla gıdıcemm ınssss hihoyyyt

ya ben yokken yazıosunuzz ben varken kımsecıkler yokk hıh:umursamaz:lmaz:

off kokrutmak istmeem ama ben yatamazdım ya korkarım:1shok:
akşam yatmadım valla ama bugün yatıcam mecburen
bide banyoya yarasa girmiş akşam, hayvanat bahçesine döndük valla,babam gelsin yakalatçaz onu:)

kertenkeleden bişey olmaz yaa korkmayın :) dişi falanda yok onun hiçbirşey yapmaz, ama nasıl çıkar ordan bilmiyorum :uhm:

amannn ne olursa olsun korkuom ben yaaa

bak duymuyoo benıııı kkız pınaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yok kız oyle dedımm işteeeee özledim sizleriiii ne oluyo ne bitiyoooo buralarda bilmem

kızlar klozet takımı aldım taç'tan hihoyyyt
gule gule kullan cnm

anladım cnm
ayy aman baskalarının ne düşündüğü deıl senın ne hssettığın onemlıdırkaydirigubbakcemile5
bence cok farklı olcaksın herkesten ve süper olcaksın
zaten hangı gelın kötu olur kı melek gıbı olcak herkes

tmm cnm hemen almıycam zaten sen bana kullanınca söylersın tatlım

kizlar belki biraz sacma gelir.. ama tahmin yürütün söyle ufak tefek mütevazi bir dügünde ne kadar basis gelir 4000 tl olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…