ben geldimmmm
çok sinirlerim bozuk odama kertenkele girdi bugün hertarafı kaldırdık hurçlar vardı bi köşede bi baktım orda ama gardrobun arkasına kaçtı neler yaptım çıkmadıı,nasıl yatçam o odada bilmiom yaa pazar günümü mahvetti salak hayvan yaa
Bu arada dün ankastre ocağım için granit kesildi kızlar. Gördüğümde ağlıcaktım nerdeyse :1shok::1shok::1shok: Sanki kocaman bi çuval unu alıp mutfağın her yerine dağıtmışsın. Allahım bugün annem, kızkardeşim temizleyene kadar canımız çıktı. Her taraf batmış. Kaç kez sildik dolapları hala da beyaz toz var gibi.
Yarın sabah beyaz eşyalarımızın montaju yapılcak zemuszemus
Şuanda salon mobilyalarımız geldi onların montajı yapılıyor. İlla bi aksilik olmak zorunda mı yaaa? Salaklar yanlış masa, orta sehpa ve zigon sehpa getirmişler. Baktım biri siyah, biri venge hepsi ayrı telden mafoldumben. Geri götürüyolar
300 kisilik salon 400 davetiye
200 250 kisi gelse
biliyorum basis hesaplamak ayip ama ihtiyacimiz var :-([/QUO
50 den hesaplarsak 4000 geçio canım, sizin davetlilerinizin eli bolsa 2 katını da geçer.
evlilik işi hesap kitap işi mecbur hesaplıycn
nihal hoşgeldin
gitme bir daha bu kadar uzun
böcük senende alim bir tahmin
sulfatçım evini yerleştirmeye başlamışsın.. ufak tefek aksilikler canını sıkmasın.. eminimki evin çoook güzel olucak.yerimseniben düğününe de çok azalmış 23 güncük kalmış..hihoyyyt
olsun cnm onlarda nazar boncuğun olsun hepsı halolur ınş
koçısınle olduğunda hepsını unutursun
maaleseff becerıksız işinin ehlı olmayan cok ınsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?