Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kork ve orda yatma cunku ben öle yapardım

olsun cnm onlarda nazar boncuğun olsun hepsı halolur ınş
koçısınle olduğunda hepsını unutursun
maaleseff becerıksız işinin ehlı olmayan cok ınsan var

bu hafta düğünü olan butun prenseslerımıze mutluluklar dılıyorum,

sonbahar ıl lamban cok cıcı ama ben ıkıncısını pek beğenmedım yatak odaıs ıcın cunku aynısını benım 7 yasındakı yığenım kullanıyo cocuk odasında belkı oyuzden

300 kisilik salon 400 davetiye

200 250 kisi gelse

biliyorum basis hesaplamak ayip ama ihtiyacimiz var :-(

bakalim ya hayirlisi.. of of aksam aksam daraldim yine hesp kitap yapmaktan nezaman hesap yapsam morelim bozuluyor

böcük senende alim bir tahmin

bılmemkı cnm
200 250 kişi sadece bır aıleyı temsıl etse
senın tahmın ettığınden cok cıkar
ayy ınş cıkar yaa
napcaksınız o parayı
bız salon parası ederız anck
altınlar bana kalır parayı ona verrım
herseyı ıkımız yapıyoz nasılsa

üffffff 2 yakayı biraraya getirebilmek için yıllarca uğraşıoz valla,
evlenince daha da bir uğraşcaz
baba evi rahatlık bu bakımdan ama

200 250 dedigim bütün misafirlar...

parayi ne mi yapacagiz.. of nereye yetirecez onu bi bilebilsem 5000 tl borc var dügünden sonra..
oturma gurupu almamiz gerek bide avize.. cok önemli baska bir sey de kocamin ehliyeti olacak
ehliyeti var ama almanyada yasaicaz yeni ehliyet almasi gerek nerden baksak en az 1000 tl ehliyet tutacak. Nisanlim tuturdu ehliyeti yil sonunda calismaya basladiktan sorna alirim diye ama anlamiyor ehliyetsiz burda is bulmak cok zor bide türkiye ehliyeti 6 ay gecerli sonra gecerlilini kaybediyor ve ehliyet almak daha da zorlasiyor..
yani basis paralarini öyle lüks icin tatil icin yatirim icin filan hesaplamiyorum ihtiyacimizi görelim diye..

evet cok dogru bu son bir yilda yaptigim kadar hesap hic yapmamisimdir..

bu hesap kitap bitmez

ben yatıorum kızlar bir günü daha atlatmış sayılırz, bir gün daha yaklaşıom aşkımaaa

allah herkesin kalbine göre versin

takma kafana cnm taktıkca sorunlar buyyuo senın gene 5bın bız
butun mobılyaları takstle alcaz onun aldığını kııraya benım aldığımı taksıtlere vercez
balayı falan yalan oldu belkı kucuk bı karadenız turu

hakkimizda hayirlisi.. düsündükce deli olacak gibi oluyorum. Ne bir hefes kaliyor ne bir sevinc..

Sabetecez artik allah büyük.

Bana da dügünden sonra niye hemen dönüyorsunuz balayina gitseydinz ya filan diyenler okadar cok oldu ki. Bende biz böyle karar verdik balayimizi evimizde gecirecegiz dedim. Sanki bukdar acik hal edilmesi gereken sey vaken ben rahat bir kafayla tatil yapabilecegim.

BU süreçte aksilik çıkması çok doğal sanırım. Herkesin bişeyinde ufak tefek sorunlar oluyor. Evim yavaş yavaş ev olmaya başlıyor mobilyalar geldikçe. hihoyyyt Ama hala benim düğünüm,benim evim gibi gelmiyor bana. Sanki bi yakınımın hazırlıklarına yardım ediyormuşum gibi. Sanırım gelinliği giyene dek öyle hissedicem:1rolleyes:

olsun cnm onlarda nazar boncuğun olsun hepsı halolur ınş
koçısınle olduğunda hepsını unutursun
maaleseff becerıksız işinin ehlı olmayan cok ınsan var

Doğru diyosun böcüğüm, allah sağlık versin de hepsi hallolur. Biraz daha yoruluruz en fazla yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…