Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar herkese iyi haftalar buketçim gülsüncüm umarım prensesler gibi olmuş ve mutluluktan uçmuşsunuzdur güzel haberleri ve fotoları bekliyoruz

gunaydın kızlar
hıc havamda deılım yaa belkı bugun cok uğrayamam
off sıkıntı dolu içim

Günaydın kızlarr,

Burcu yine erkenden uynamışsın.
Havada açar emrak etme dün ıstanbul'da kapalıydı. Bugün açık.

bakalim ya hayirlisi.. of of aksam aksam daraldim yine hesp kitap yapmaktan nezaman hesap yapsam morelim bozuluyor

aynen tatlım ne zaman nişanlımla hesap kitap yapsak tartışıyoruz çünkü bnm moralim çok bozuluyor.. evlenmek sahiden çok zor-muşş

bizde öyle yapıcaz. birimizin maaşı kiraya dierimizinkide taksitlere genel giderlere olucak kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar...
burda hava çok kapalı....

cnmm burda da öyle. gece durmaksızın yağmur yağdı. inş. bu gün yarın düzelir:Saruboceq: senin düğününde de güllük gülistanlık oluryerimseniben

gunaydın kızlar
hıc havamda deılım yaa belkı bugun cok uğrayamam
off sıkıntı dolu içim

havalardandır çok kapalı :bbo:

kıyamam burcucum dua et balım inşlh o gün günlük güneşlik olur hava geçicidir umarım

Günaydin hepinize opuyorumnanaktan
Umarim herkes iyidir... Keyifler yerindedir
Hafta sonlari evlenenlerin herseyi muhtesem gecmistir... Bir ömür boyu mutlu olsunlar...
Bu haftanin güzel bir hafta olmasini diliyorum...

DÜn gece ikiye kadar evdeki bilgisayarima format attim... Sanirim artik evden size katila bilecegim... Daha test etmedim ama ama umudum coook zemuszemus

hepinize günaydın arkadaşlar buketcik evlendii opuyorumnanaktan bende size yeni aldığım bi kaç bişi ekleyim istedim sabah sabah yoğuınluk olmadan

bu 5 tl ye altığım atlet takımım

[/URL][/IMG]

bu 10 tl ye aldığım kapri pijama takımım zemuszemus

buda yine bir başka pijama takımım 10 tl

bu kadarcık

çıkmadı ya of of of ve fotoları sildim hemen :gitme: :a015: :1no2: :çok üzgünüm:

günaydın kızlar

bütün hafta sonuu temizlik yaparak geçirdim dayımlar anneannemler filan bu hafta sonu gelecekler
neyseki onlar geldikten sonra zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacağım :lepi:

burcu istanbul için önümüzdeki günlerde yağmur yok diyor hava durumu inşallah orda da öyle olur
bozma moralini

günaydınlarrrr hayırlı bir hafta olsun inş.
Burucucum şiirlerinize ve Fredle Wilmaya bayıldım orjin kızsın vessselam kaydirigubbakcemile3

elisaa bende Pazartesi Sendromu var ... belki ondandir...

Bugün benim staj yerimdeki son Pazartesim.... )) sonra okula devam.....
Bitsin artik su okul.... Okul bitincede okul yillarimi özliyecegim kesin ))

günaydın herkese

burcum içini ferah tut o gun hawa çok gusel olcak :Saruboceq: senınle

gamzecım hepsı bırbırınden seker ıı gunlrde kullan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…