ya ben burcunun vilmayla fredini göremedim
cumartesi gününe gityanılmıyorsam cmts eklemiştiyerimseniben
ya ben burcunun vilmayla fredini göremedim
Günaydın herkese opuyorumnanaktan
Sabahın köründe kalkıp evime geldim, beyaz eşyaların montajı yapılıyor. Çoooook uykum var yaaa
gözün aydın şeker :)
gözun aydın sulfatcımm :)
günaydın düğündaşımmm geçmişte hapla ilgili birşeyler sormuşsun ben pek anlamam hap olayından daha kullanmıyom da :kedi:
ama sen kafana takma canım yaa daha çok stres yaparsın boşver ogünde regl ol nolcak sanki nişanlın anlayışlı olduktan sonra hiç önemi yokk
Şeniz
Canım zaten 5 gün geçti hala regl olmadım. Stresten günler de şaştı. Vala düğündaşım sorun nişanlım değil ben kaydirigubbakcemile3 Çok kötü geçiriyorum ben o günü, yataktan çıkamıyorum.Kalkıtığımda da wc de yaşıyorum kaydirigubbakcemile3 Düğünümün berbat olmasını istemiyorum
ARsi burcunun fred i wilma sı burda ama anlamadım onlar nolcak
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu-5901.html
Teşekkür ederim arsi Şeniz Dün salon mobilyalarım geldi, ama salaklar yanlış, masa, orta sehpa ve zigon sehpa getirmişler. Biri siyah, biri venge kaydirigubbakcemile3 Geri götürdüler. Hala yatak odası yok ortada mafoldumben
arşıresımlere baktım cnm
bısey sorcaktım sana
mutfak aletlerın vardı phılıps
HR1372 mı senınkı 78 olan mı
ben almayı düşünüyorumda
memnun musun
Canım zaten 5 gün geçti hala regl olmadım. Stresten günler de şaştı. Vala düğündaşım sorun nişanlım değil ben kaydirigubbakcemile3 Çok kötü geçiriyorum ben o günü, yataktan çıkamıyorum.Kalkıtığımda da wc de yaşıyorum kaydirigubbakcemile3 Düğünümün berbat olmasını istemiyorum
D.Kontrol ilacı kullanmıyormusun ?
dert etme oluyor böyle aksilikler :)
benim mobilyalarımı düşün düğünden 1 hafta önce geldiler kuzu :)
Resimler profilde...
ben varımkızlar ya doğum kontrol hapı kullanan warsa bana bi yardımcı olabilirmi???yada warmı kullanan?
ben deldimmmmmmmmmmmmmmm
Huhuuu ben geldimm :1ninca:
betamda evlendı yaaa
of cnm ya buna benzer bı durum bende yasadm bosver napalm kınan olmasın sevdıcegınle ol sen yeterkiofff yaa kızlar bana bıraz moral verin cok ıhtıyacım var.. daha onceden soylemıstım babannemı kaybettım buyuzden kınam olmucakmafoldumben okadar hazırlanmıstık kıyafetim ayakkabım hersey bosa gıttı yaaa bunları yasamak zorundamıydım ben hıc sansım yokmus benım... heyecanla bekledıgım gunler sımdı yas oldu bana..neyapcam aglamaktan gozyası kalmadı gozumdemafoldumben
Ben çıkıyorumm muhtemelen bir daha giremicemm :gitme:
Düğündaşımm sana ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah düğünümüz kına gecemizden daha güzel olur gerçi benim 2 saati bile aşmayan bi nikah olacak ama olsun yinede düğün gözüyle bakıyorum opuyorumnanaktan
Hemşom,Esma,böcük,burçişim,pınarım,ptırıcığım,lahanam,fmkcım,gasolincim,crosillecım,aybuercim,eccum,tubisim,azracım,nihalcim,pashminam,toprağım(parpalm),ovegcim,tobi (nerelerdesin bilmiyorum),blackqueen,darkcık,dimplesim,mandilinim,sinaycım, ve aklımda olan isimlerini getiremediğim tüm arkdaşlar kendinize çok ama çok iyi bakımm hepinizi kocaman öpüyorumm Şeniz
bizide unutmamıs sekercigim
yerım senı guzel gelın oldum umarım
buket beta muabbet sevdam cokg uzel oldunuz umarım cnlarım benm
anca bitti geeçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?