Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın herkese opuyorumnanaktan

Sabahın köründe kalkıp evime geldim, beyaz eşyaların montajı yapılıyor. Çoooook uykum var yaaa

günaydın düğündaşımmm geçmişte hapla ilgili birşeyler sormuşsun ben pek anlamam hap olayından daha kullanmıyom da :kedi:

ama sen kafana takma canım yaa daha çok stres yaparsın boşver ogünde regl ol nolcak sanki nişanlın anlayışlı olduktan sonra hiç önemi yokk

ARsi burcunun fred i wilma sı burda ama anlamadım onlar nolcak

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu-5901.html

gözün aydın şeker :)

Teşekkür ederim arsi Şeniz Dün salon mobilyalarım geldi, ama salaklar yanlış, masa, orta sehpa ve zigon sehpa getirmişler. Biri siyah, biri venge kaydirigubbakcemile3 Geri götürdüler. Hala yatak odası yok ortada mafoldumben

günaydın kızlar
gülay dönmüş ama resimler yok sanırım bir ömür boyu mutluluklar canım
beta herkese tşk edip gitmiş umarım herşey onun için çok güsel olmuştur
buket canım resimleri eklemiş çok güsel olmuş allah yüzünden gülücüğü eksik etmesin
hayatım da dönmüş alah uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin size canım
gamzecim pijamaların çok güsel iyi günlerde kullan canım
burcu canım yazı çok orjinal bi fikir olmuş. itirar etmeliyim yazılarını çaldım umarım kızmazsın:kedi: fred ve vilma da harikakaydirigubbakcemile3
fmk canım gelinliğine baktım harika görünüyo

gözun aydın sulfatcımm :)

Şeniz

Canım zaten 5 gün geçti hala regl olmadım. Stresten günler de şaştı. Vala düğündaşım sorun nişanlım değil ben kaydirigubbakcemile3 Çok kötü geçiriyorum ben o günü, yataktan çıkamıyorum.Kalkıtığımda da wc de yaşıyorum kaydirigubbakcemile3 Düğünümün berbat olmasını istemiyorum

arşı resımlere baktım cnm
bısey sorcaktım sana
mutfak aletlerın vardı phılıps
HR1372 mı senınkı 78 olan mı
ben almayı düşünüyorumda
memnun musun

D.Kontrol ilacı kullanmıyormusun ?

sağol şeker

dert etme oluyor böyle aksilikler :)
benim mobilyalarımı düşün düğünden 1 hafta önce geldiler kuzu :)

arşı resımlere baktım cnm
bısey sorcaktım sana
mutfak aletlerın vardı phılıps
HR1372 mı senınkı 78 olan mı
ben almayı düşünüyorumda
memnun musun

hr1372 canım
şimdiye kadar 1kez kullandım sıkıntı yok :)

üzülme kuzu
bende çok takıyordum hatırlarsan ne yapcam diye
ama Allahın bana bi yardımımı yoksa stresten olan bişemi ne anlamadım
ikinci gün çok gelmsi lazımdı gündüz çok geldi evet ama akşam kınada hiç gelmedi
ertesi gün yine çok gelmesi gerekirdi çeyiz serdik damla gelmedi
pazar günü gelinlikle çok zor olacak değişmek dedim ama inan o günde damla gelmedi
pazartesi günü azcık geldi salı çarşamba perşembe hiç gelmedi ve adetim böyle bitti
tabi bu ayki çok geldi ama olsun gelinlik derdim yok en azından :)

D.Kontrol ilacı kullanmıyormusun ?

Hayır canım henüz değil, doktora gittim adet olduğum gün başlamam için hapı yazdı aldım da. Ama hala adet olmadığım için başalayamadım :sinifsinif:

dert etme oluyor böyle aksilikler :)
benim mobilyalarımı düşün düğünden 1 hafta önce geldiler kuzu :)

Zaten seni düşününce herşey vız geliyor kaydirigubbakcemile3 Yetişir diyorum

Resimler profilde...

ay hemen bakıcammmm
kızlar ya doğum kontrol hapı kullanan warsa bana bi yardımcı olabilirmi???yada warmı kullanan?
ben varım
ben deldimmmmmmmmmmmmmmm

hosgelcen gelıncık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…