Günaydin kizceler zemuszemus
Bende hapa basladim, ay benimde migdem bulaniyo. Umarim yakin zamanda gecer. Bide reglim tam dügün zamanina denk gelecekti. Iki paket birden kullanacagim, böylece ertelemis olacagim. Ama bilmiyom, kilo alirim diyede korkuyorum :kedi:
Günaydin kizceler zemuszemus
Bende hapa basladim, ay benimde migdem bulaniyo. Umarim yakin zamanda gecer. Bide reglim tam dügün zamanina denk gelecekti. Iki paket birden kullanacagim, böylece ertelemis olacagim. Ama bilmiyom, kilo alirim diyede korkuyorum :kedi:
Tubişim günayın trakyayı sel götürdü sormaa tatilmatil hak getire haftasonu
kimin ahı tuttuki :)
şimdide arsinin fotolarına gidiyorum
benimkinin tutmuştur garanti hsonu deli gibi hasat yapıcaktıı , sende tatil yapıcan bensiz deyip duruyodu
akıl akıl gel bir yerime takıl işte ne yaparsın onu düşün bunu düşün herşeyi ben düşünüom esmacım evden çıkarken cep telefonumuda unutmuşum zaten-tatlicadiarzu-cnm ya bu bkklı kıxzların kaderımı buuuu
resımlerını beklıyoruzzz
sinay sende neden unuttun yaa evde
ayetel kürsü oku arka arkaya rahatlayana kadar nazar olmuşundurayy hıc böle olmamıştım yaa dua okuyom salavat getırıyom yok yok
nefes almakta zorlanıyom
sankı boğazımda koca bı düğüm var ve bısey yıyemıyom
bırısı nen var dese ağlıycak gıbıyımm mafoldumben
patron yok sıze bıle takılmak gelmıyo ıcımden ılk defa noluo bana yaa
resımlerımıde sıldım albumlerden korktum nazardan
heran ban yıyebılırım cunku yasakmış resımlerı edıtlemek
ama onu bıle dusunemıyorum
herşey çok güseldi kızlar Allaha çok şükür kına gecemizde bi cenazemiz oldu çok uzaktan olmasada bi akrabamız vefat etti çok üsüldük düğünü iptal edelim dedik usulen ama olmadı çok şükür gittik gezdik bir hafta kocacımla bir haftada evdeydim işte güseldi çok şükür
haftasonu aldım kızlar sarev 100 tl
ayy hıc böle olmamıştım yaa dua okuyom salavat getırıyom yok yok
nefes almakta zorlanıyom
sankı boğazımda koca bı düğüm var ve bısey yıyemıyom
bırısı nen var dese ağlıycak gıbıyımm mafoldumben
patron yok sıze bıle takılmak gelmıyo ıcımden ılk defa noluo bana yaa
resımlerımıde sıldım albumlerden korktum nazardan
heran ban yıyebılırım cunku yasakmış resımlerı edıtlemek
ama onu bıle dusunemıyorum
Böcük bende aynıyım ya neden boyle oldu mafoldumben
Sabah sabah sizide üzmek istemem ama kötü kötü şeyler oluyor ya neden böyle biraz unutmuştum şimdi o korku sızı tekrar geldi yerleşti beynime mafoldumben
Geçen hafta bir hocamız kaza yaptı hemde kızına kına alışverişine giderken, eşi vefat etti kızı ağır yaralı, bir gün sonra da kınası olacaktı ..
Dün 24 yaşında bi arkadaşımız vefat etti, hemde abisinin kınasının olduğu gün...Düğün evi cenaze evine döndü
Gülayı okudum şimdi de...
Kötü şeyler düşünmek istemiyorum Allahım hayırlısını versin herşeyin ama sadece çok korkuyorum :Saruboceq: Allahım ne derse o olur tabiki..
Sabahta bir arkadaşım aradı, kaç gündür seni rüyamda görüyorum, dün akşamda seni nazardan çatlamış gördüm dedi... Çok çok oku her adımında dua et dedi iyi görmedim pufi dedi...
Offf valla psikolojim bozuldu ya Allahım bu vesveselerden kurtar bizi :Saruboceq:
Kızlar Allah rızası için dularımızda birbirimize yer verelim mafoldumben
ay çok korkunç canım yaa allah sabır versin yakınlarına
kaza bela uzak dursun herkesleren
kızlar zor dönemler bunlar
kulun kula duası daha makbul ama ilk önce siz nazar için felak ve nas surelerini bol bol okuyun sanırım bu ara herkesin derdi nazar
Rabbim kötü gözlerden kötü sözlerden sakınsın
pufı allah korusun cnm bende okuyorum sende oku cnm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?