Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mide bulantısı 3-4 ay aralıklarla devam ediyormuş canım bu arada iki paket kullansanda ertelenmez 21. tabletten sonra 2 gün içinde bekle halanı mutlaka uğrayacaktır sana kaydirigubbakcemile3düğününde regli olan bir KK bayanı daha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız Jüli deli etme kız beni zaten inceciksin alsan alsan kaç kilo alcan sanki deli kız delikafadulden

günaydın kızlarr
ben gelene kadar öğlen oldu gerçi zemuszemus

papibjk, elbiseyi beğendim seraycım ama kırmızısı bunun gibi güzel dururmu emin olamadım. Bu renk çok asil dursada sen anneciğini dinle siyahtan kaç. Birde biraz sade bi elbise eğer erkek arkidşinin kardeşinin düğününde giyeceksen bence biraz daha alımlı bişey giy derim çünkü o zmanlar nişanlısı olacakmışsın hem.

fmk, canım inşallh gönlünce olur. Dar olmasın yeter canını sıkma. zemuszemus

eccuş, aldınmı kocişine hediye?

sulfatım hastalandın mı?
eşyalarda sıkıntılar oluyor canım kırk kez anlatsan yinede hatalaı alakasız şeylerle karşılaşmak mümkün. Bu yüzden asla moralini bozma hepsi halloluyor balım.
şimdi kına elbiseni, davetiyenizi ve nikah şekerinizi bekliyorum.

buketcim betacım
inşallh düğün gününüz çooook güzel geçmiştir. Sabırla merakla bekliyorum güzel haberlerinizi. Çok özletmeden gelin emii ikinizide çook öpüyorum.

burcumözgem, fred ve vilmaya bayıldıııııım çoook şekerler yaaa. arabanın üstünde pek cici olacaklar..
mandalla tutturulmuş notlarınızıda gördüm, diyecek söz bulamadım. harika olacak herşey... Hele notlar paha biçilmez çok değerli.. canım geeel öpcem seni Şeniz yarın gelinliğinide alıcaksın bişi kalmadı dimi , inşallh umduğundan dahada güzel olmuştur eminim. opuyorumnanaktan

hulka, başınız sağolsun. Allah başka acılar vermesin. Evde arkadaşlarında küçücük bi kına yapsan, bütün hazırladığın elbisenide ayakkabınıda alırsın olmazmı? CADIARZU

böcük, güle güle kullan yemek takımını. Şık bi takım dore suplalarla pek güzel sofralar kurarsın. güle güle kullan böcüğüm.

elisa, banyo seti şirinmiş cidden. hem kelebekli hemde mor pek tatlı yerimseniben

tobicim, cici pijamaların çıkmamış kuzum göremedim.

gamze anneciğinin aldıkları harikaaa çok şekerler. gülegüle giy cnaım Şeniz

şimdide arsinin fotolarına gidiyorum

böcükcümm kötü düşünme canım
ara seninkini iki çift laf et özledim felan de o da güzel bişiler söyleyince hemen için açılır rahatlarsın şahsen ben öle yapıyorumm sakin ol canım benim

cnm ya bu bkklı kıxzların kaderımı buuuu
resımlerını beklıyoruzzz

sinay sende neden unuttun yaa evde
akıl akıl gel bir yerime takıl işte ne yaparsın onu düşün bunu düşün herşeyi ben düşünüom esmacım evden çıkarken cep telefonumuda unutmuşum zaten-tatlicadiarzu-
ayetel kürsü oku arka arkaya rahatlayana kadar nazar olmuşundur
haftasonu aldım kızlar sarev 100 tl

çok iyi almışın angel ben sarev margaritayı 190 a (200 de işte) almıştım -tatlicadiarzu-

basiniz sagolsun :-(
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum size...

haftasonu aldım kızlar sarev 100 tl

güle güle kullan canim

Böcük bende aynıyım ya neden boyle oldu mafoldumben
Sabah sabah sizide üzmek istemem ama kötü kötü şeyler oluyor ya neden böyle biraz unutmuştum şimdi o korku sızı tekrar geldi yerleşti beynime mafoldumben

Geçen hafta bir hocamız kaza yaptı hemde kızına kına alışverişine giderken, eşi vefat etti kızı ağır yaralı, bir gün sonra da kınası olacaktı ..
Dün 24 yaşında bi arkadaşımız vefat etti, hemde abisinin kınasının olduğu gün...Düğün evi cenaze evine döndü
Gülayı okudum şimdi de...
Kötü şeyler düşünmek istemiyorum Allahım hayırlısını versin herşeyin ama sadece çok korkuyorum :Saruboceq: Allahım ne derse o olur tabiki..

Sabahta bir arkadaşım aradı, kaç gündür seni rüyamda görüyorum, dün akşamda seni nazardan çatlamış gördüm dedi... Çok çok oku her adımında dua et dedi iyi görmedim pufi dedi...
Offf valla psikolojim bozuldu ya Allahım bu vesveselerden kurtar bizi :Saruboceq:
Kızlar Allah rızası için dularımızda birbirimize yer verelim mafoldumben

ay çok korkunç canım yaa allah sabır versin yakınlarına

kaza bela uzak dursun herkesleren

kızlar zor dönemler bunlar

kulun kula duası daha makbul ama ilk önce siz nazar için felak ve nas surelerini bol bol okuyun sanırım bu ara herkesin derdi nazar

Rabbim kötü gözlerden kötü sözlerden sakınsın

darkangel gule gule kullan cnm cok şık

ışıl suan o tele bakamaz aksam 8e kadr işbaşı yaptı cok yoğun o benı arar öğlende cok rahatlıyorum onunla ama ıste sankı ağlıycam gıbı hıssedıyorum

pufı allah korusun cnm bende okuyorum sende oku cnm benım

pufiii Allah korusun canım Allah nazarlardan kötü olaylardan korusun hepimizi

Allah yardımcıları olsun yaa ne kötü bir durum

ama iyi düşünün ki iyi olsun

ay çok korkunç canım yaa allah sabır versin yakınlarına

kaza bela uzak dursun herkesleren

Amin amin amin canım benim:Saruboceq:

Amin, şimdi felak ve nas surelerini kağıda yazdım yanlış okumayım diye okuycam sürekli mafoldumben

pufı allah korusun cnm bende okuyorum sende oku cnm benım

Tamam canım okuycam bende sizide söylücem bütün kızları...
Allahım kötü gözlerden, kazadan beladan korusun hepimizi, hayırlısını ihsan eylesin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…