ama silmiş sanırım ondan göremedim
Zaten seni düşününce herşey vız geliyor kaydirigubbakcemile3 Yetişir diyorum
yok silmedim kızlar... ama sayfasını bilmiyorum
yok silmedim kızlar... ama sayfasını bilmiyorum
arşı saol cnm ben bıraz daha bekleyım
pekı ütü markan ne
ben phılıps 4640 almayı düşünüyomda
Hayır canım henüz değil, doktora gittim adet olduğum gün başlamam için hapı yazdı aldım da. Ama hala adet olmadığım için başalayamadım :sinifsinif:
Arsiiiiii; çok tatlısınız
herşey çok güseldi kızlar Allaha çok şükür kına gecemizde bi cenazemiz oldu çok uzaktan olmasada bi akrabamız vefat etti çok üsüldük düğünü iptal edelim dedik usulen ama olmadı çok şükür gittik gezdik bir hafta kocacımla bir haftada evdeydim işte güseldi çok şükür
Günaydın kızlar...
burda hava çok kapalı....
günaydın kızlar herkese iyi haftalar buketçim gülsüncüm umarım prensesler gibi olmuş ve mutluluktan uçmuşsunuzdur güzel haberleri ve fotoları bekliyoruz
gunaydın kızlar
hıc havamda deılım yaa belkı bugun cok uğrayamam
off sıkıntı dolu içim
Günaydın kızlarr,
Burcu yine erkenden uynamışsın.
Havada açar emrak etme dün İstanbul'da kapalıydı. Bugün açık.
Günaydin hepinize opuyorumnanaktan
Umarim herkes iyidir... Keyifler yerindedir
Hafta sonlari evlenenlerin herseyi muhtesem gecmistir... Bir ömür boyu mutlu olsunlar...
Bu haftanin güzel bir hafta olmasini diliyorum...
inş güzel geçer aimecim sanada günaydın
hepinize günaydın arkadaşlar buketcik evlendii opuyorumnanaktan bende size yeni aldığım bi kaç bişi ekleyim istedim sabah sabah yoğuınluk olmadan
bu 5 tl ye altığım atlet takımım
[/URL][/IMG]
bu 10 tl ye aldığım kapri pijama takımım zemuszemus
buda yine bir başka pijama takımım 10 tl
bu kadarcık
Tobi canım günaydın ben bir tane mor takım gördüm, güzel günlerde giy
günaydınnn kızlar
buketim ssonsuz mutluluk diliyorummmmmopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
bütün hafta sonuu temizlik yaparak geçirdim dayımlar anneannemler filan bu hafta sonu gelecekler
neyseki onlar geldikten sonra zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacağım :lepi:
burcu istanbul için önümüzdeki günlerde yağmur yok diyor hava durumu inşallah orda da öyle olur
bozma moralini
Günaydın Işıl
günaydınlarrrr hayırlı bir hafta olsun inş.
Burucucum şiirlerinize ve Fredle Wilmaya bayıldım orjin kızsın vessselam kaydirigubbakcemile3
Eccu günaydın zemuszemus
günaydınnn.. geçmişe yolculuk yapıp gelicemm opuyorumnanaktan
gÜNAydın densem opuyorumnanaktan
kızlar biliosunuz çarşamba annem gelmişti bunlarda annemin bursadan aldığı pijamalarım pamuk gibiler opuyorumnanaktan
günaydın herkese
Gamze hepsi çok güzel gözüküo iyi günlerde giy canım
gunaydın kızlar c.tesi
den beri giremıyorum nete baglantm
yok neler bırıktı
günaydın esmy opuyorumnanaktan
günaydınlarrrrr
Arsimaa günaydın kuşum opuyorumnanaktan
Gülay gülay günaydın hoşgeldingünaydın kuşlarrr iş başı yaptım bugün oh bee sıkılmıştım evde kaç gündürr :ecrin_bebek:
günaydın kızlar bende 2 gündür yoktum geçmişi okuyım dedim okuncak gibi değil yazlıktaydım ve şuanda kavrulmuş bir şekilde yazıyorum mafoldumben Gülaycım hoşgeldin :asigim: Buketcim nekadar güzel olmuş maşallah artık o da evli
Günaydın baberkozemuszemus
günaydın kızlarr..dün benimle aynı günde 14 şubatta yane nişanlanan bı arkadasın dugunune gıttım..bende erkenci davrandı...
günaydınnopuyorumnanaktan
Günaydın herkese opuyorumnanaktan
Sabahın köründe kalkıp evime geldim, beyaz eşyaların montajı yapılıyor. Çoooook uykum var yaaa
Sülfatım günaydın, oturma odan geldimi canım
slm kızlar günaydın
düğünü olanlar peş peşe artık evlenenler bir ömür mesut olsunlar inş
yakında evlenecek olanlara da güzel telaşlar diliyorum
benim iş yoğunlaştı azıcık halledeyim dönücem sizlere, şimdilik hepinize güle güle
Selen ay günayın
Günaydın ballı böcükleropuyorumnanaktan
Pufiiii günaydınnopuyorumnanaktan
herşey çok güseldi kızlar Allaha çok şükür kına gecemizde bi cenazemiz oldu çok uzaktan olmasada bi akrabamız vefat etti çok üsüldük düğünü iptal edelim dedik usulen ama olmadı çok şükür gittik gezdik bir hafta kocacımla bir haftada evdeydim işte güseldi çok şükür
normalde 65 miş indirimli 48 tl ye aldım zeynepcimŞeniz
ayyy çok hoşş yaa bnm de şamdan almam lazımm almadım henüz güle güle kullan tatlımmmŞeniz
süper yaaa çok beğendim cnm opuyorumnanaktan
evet canım ama ben siyah değilde kremini düşündüm teşk. ederim kuşumzeynep çok tatlı bunun siyahı da çok güzel duruyor.. görmüştüm..
bu hafta düğünü olan butun prenseslerımıze mutluluklar dılıyorum,
sonbahar ıl lamban cok cıcı ama ben ıkıncısını pek beğenmedım yatak odaıs ıcın cunku aynısını benım 7 yasındakı yığenım kullanıyo cocuk odasında belkı oyuzden
Günaydin kizceler zemuszemus
Bende hapa basladim, ay benimde migdem bulaniyo. Umarim yakin zamanda gecer. Bide reglim tam dügün zamanina denk gelecekti. Iki paket birden kullanacagim, böylece ertelemis olacagim. Ama bilmiyom, kilo alirim diyede korkuyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?