Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arşı saol cnm ben bıraz daha bekleyım
pekı ütü markan ne
ben phılıps 4640 almayı düşünüyomda

slm kızlar günaydın

düğünü olanlar peş peşe artık evlenenler bir ömür mesut olsunlar inş
yakında evlenecek olanlara da güzel telaşlar diliyorum

benim iş yoğunlaştı azıcık halledeyim dönücem sizlere, şimdilik hepinize güle güle

arşı saol cnm ben bıraz daha bekleyım
pekı ütü markan ne
ben phılıps 4640 almayı düşünüyomda

bekle şeker
kullancıkça söylerim :)
ama ben bu modeli uzun süre bekledim gelsin diye
ütümde phılıps buhar jeneratörlülerden çok güzel acıyor
tek sıkıntısı ısınması uzun sürüyor

Günaydın ballı böcükleropuyorumnanaktan

Arsiiiiii; çok tatlısınız
Buket, Betaa ömür boyu mutluluklar kocaman kocaman hemde:asigim:
Fmk; gelinliğin üstü tam benim istediğim gibi, keşke Türkiye de olsaydın kiralardım senden sende gelinliğin parasını çıkartırdın işte ne güzel :a015:
Burcişko; fredin, vilman, kadehlerin, şiirlerin hepsi çok tatlı. Ama 2 gün kalmış yaaaa çok helecanlııııdelikafadulden

Son düzenleme:
Hemşocum ve buket, ikinize de mutluluklar diliyorum. Atlattınız siz de bu telaşı, darısı başıma :)

herşey çok güseldi kızlar Allaha çok şükür kına gecemizde bi cenazemiz oldu çok uzaktan olmasada bi akrabamız vefat etti çok üsüldük düğünü iptal edelim dedik usulen ama olmadı çok şükür gittik gezdik bir hafta kocacımla bir haftada evdeydim işte güseldi çok şükür

Hayır canım henüz değil, doktora gittim adet olduğum gün başlamam için hapı yazdı aldım da. Ama hala adet olmadığım için başalayamadım :sinifsinif:

Hangi ilacı verdi kullanman için tatlım daha 22 gün var olursun ama ilk kullanımın old. için koruma sağlamayabilir

ben geldiiim günaydın offf evimin fotolarını çektim hazırladım kart okuyucuyu evde unutmuşum off ya neyse yarına artık:çok üzgünüm: Gülay foto isteriz foto isteriz:enbuyukkk: Sulfatımda gelmiş hap içecekmiş ben bıraktım valla hapı çok mide bulantısı yaptı göğüslerimi hassaslaştırdı malum evlenincede göğüs ağrısı çekilmiyor:jeyyar: 1 kutu içtim kist için sonra bıraktım şimdi çok rahatım ohhhh mide bulantısı yok şişlik yok

Arsiiiiii; çok tatlısınız

teşekkür ederim

oh ne güzel
başınız sağolsun üzücü bi durum

Günaydın kızlar...
burda hava çok kapalı....

Günaydınn burcum wilma ve fred çok şekerdi dün gördüm ben, dün yağmur yoktu şu andada yok istanbulda canım korkma sakın

günaydın kızlar herkese iyi haftalar buketçim gülsüncüm umarım prensesler gibi olmuş ve mutluluktan uçmuşsunuzdur güzel haberleri ve fotoları bekliyoruz

günaydınn, inş güzel geçmiştir herşeyleri kızların

gunaydın kızlar
hıc havamda deılım yaa belkı bugun cok uğrayamam
off sıkıntı dolu içim

günaydın böcük dertlenme bu kadar senin işlerinde yolunda gidio canım

Günaydın kızlarr,

Burcu yine erkenden uynamışsın.
Havada açar emrak etme dün İstanbul'da kapalıydı. Bugün açık.

Tubişim günayın trakyayı sel götürdü sormaa tatilmatil hak getire haftasonu

Gülayyy silmedim kuzum KK albümlere gir orda göreceksin kocaman kocaman Sinay yazıyor:)))))

Günaydin kizceler zemuszemus
Bende hapa basladim, ay benimde migdem bulaniyo. Umarim yakin zamanda gecer. Bide reglim tam dügün zamanina denk gelecekti. Iki paket birden kullanacagim, böylece ertelemis olacagim. Ama bilmiyom, kilo alirim diyede korkuyorum :kedi:

cnm ya bu bkklı kıxzların kaderımı buuuu
resımlerını beklıyoruzzz

sinay sende neden unuttun yaa evde

teşk. ederim elisaam.

zeynep çok tatlı bunun siyahı da çok güzel duruyor.. görmüştüm..
evet canım ama ben siyah değilde kremini düşündüm teşk. ederim kuşum

sağol canım. ne mutlu sana tarz bir yeğenin var demekki bu yaşta böyle süslü ise ne güzel.
ben çok beğeniyorum nişanlıma gösterdim o da beğendi ama şuda var ki çocuk odası için ya da salon için yatak odası için die bir ayrım yok sanırım bu lambalarda
kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr günaydın hepinizeee

ayy hıc böle olmamıştım yaa dua okuyom salavat getırıyom yok yok
nefes almakta zorlanıyom
sankı boğazımda koca bı düğüm var ve bısey yıyemıyom
bırısı nen var dese ağlıycak gıbıyımm mafoldumben
patron yok sıze bıle takılmak gelmıyo ıcımden ılk defa noluo bana yaa
resımlerımıde sıldım albumlerden korktum nazardan
heran ban yıyebılırım cunku yasakmış resımlerı edıtlemek
ama onu bıle dusunemıyorum

almazsın cnm korkma gece yatarken iç 1 kilo bile almazsın.ama sakın gündüz içme fena acıktırır o zaman alırsın işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…