Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım benimde düğün günüme denk geliyordu doktorum 1.kutu bitince hiç ara vermeden 2kutuya başla dedi ama 7 tanesini çöpe attırdı kafan karışmasın dedi şimdi o kutuda bitti.beklemedeyim daha gelen yok

kızlar geçmişi okumakla bitiremedim ve vazgeçtim yoksa aranıza dönemeyecektim...

düğündaşım Arsima'ya bi ömür boyu sağlıklı, huzurlu, mutlu, paralı, sorunsuz, sadık bi evlilik diliyorum. ve başka kimler evlendi ben yokken herşeyi unuttum nolur biri bana hatırlatsın

öncelikle kına gecem süperrrrrrrrrr geçti hiç oturmadım sürekli oynadım. kına yakılacağı zaman mum tutan arkadaşlarımın altından geçerken başladım ağlamaya ve etrafımda dönerlerken resmen katıldım ağlarken. bi ara boğuluyorum zannettim. ilk önce kınayı getir aney şarkısı çalındı, sonra kızlar kendileri yüksek yüksek tepeleri söylediler. bi ara açılın nefes alamıyorum falan dedim. sonra yengem bağırdı tamam ağladı tamammm diye :bbo:

görümcem sonra kaynanaaaaaaaaa gelin elini açmıyorrrrrrrrr diye bağırdı sonra kayınvalidem geldi elimi açtırdı :jeyyar:

sonra ellerime kına yaktılar (ay yine ağlıcam çok dramatikti) eldivenleri giydirip bağladılar. sonra başımdaki kırmızı örtüyü aldılar. tam karşımda annecim duruyodu. bi sarıldım böööğhhhhhhhhhhhhh diye bi ağla bütün makyajım ak (mış) hemen kızlar yüzümü temizlemeye çalıştılar. sonra kapının girişinde melul melul duran babamın yanına gittim ona da sarıldım. sonra yengem eee hadi gitme bakalımmmm madem bu kaa ağlıon dedi. sonra sustum ve bi anda kendimi elimde menhdil halaybaşı olarak damat halayı çekerken buldum kaydirigubbakcemile3

sonra nikah gününe gelirsek,

sabah kuaföre gittim daha kuaförde başladı heyecanım resmen astım krizi geçiriyormuş gibi nefes alıyordum. sürekli derin derin hohhhhhh offffffffff ahhhhhhh kuaförde tamam bitti biliyorum sıkıldınız. yok sizinle alakalı deil siz devam edin diyodum sırnaşık şey
neyse saç bitti makyaj bitti damat bey almaya geldi. anammm el çiçeğim berbattı üstümde gelinlik olmasa gidip çiçekçiyi dövecektim nerdeyse. moralim acayip bozuldu ama çabuk toparladım neyseki. sonra fotorafçıya gittik. sonra beni eve bıraktı ve gitti. ev kalabalık gelen giden resim çektiriyo benimle. sonra aşkımı aradım ne durumdalar diye anammmmmmmmm telefonuna ulaşılamıyor :1shok:

anneeeeeeeeeeeeee hayati'nin telefonu kapalııııııııııııııııııııı :1shok: tabii sölediklerimin hepsi espriydi zira öyle bi kaçma durumu söz konusu bile olamazdı :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

neyse sonra bütün mahallede korna sesleri dat dat dattttttttttttttttttttttttttt aman Allah'ım geldiler. kapı çalındı kayınvalidem, kardeşi, görümcelerim beni çıkarmaya geldiler. babam kırmızı kuşağımı bağladı ama elleri nasıl titriyor. benim dudaklarım büzülmeye titremeye başladı. herkes sakın diye kaş göz yaptı gerisin geri içime akıttım ve ağlamadım (hayret)
sonra babamın elini öptüm, sonra annemi ve babam beni apartmanın kapısına kadar çıkardı ve orada hayati'ye teslim etti. bi daha babamın elini öptüm ve hakkınızı helal edin dedim :a015:

o kadar kalabalık gelmişlerdi ki gelin almaya ve bizim evde çok kalabalıktı mahalle mahşer gibiydi ve cama çıkıp bana bakanları da sayarsak :1shok: hayati baktı ben ağlamaya başlıcam hemen beni gelin arabasına attı ve yola çıktık.

bu arada 17.00'de olan nikahım (arsi'nin kulakları çınladı) gecikmeyle başladı. iğrenç bi nikah salonuydu. 15 dakikada bir nikah vardı. kalabalık kim kime dum dumaydı. neyse bizi sonra gelin odasının yanında başka bi odaya aldılar ve o odaya niye girdiğimizi hayati bana söyleyene kadar hatırlamıyodum. meğersem imza atmışız ama ne imzaladım ona bile bilmiyorum kafamçokkarıştı

odada bi kadın ve bi kız vardı. sonra fotorafçı geldi. başladı kamera ve foto pazarlığına benimkiyle. ve bana fenalık geldi. aayyy yeter nikantan sonra yaparsınız pazarlık zaten gerginim aaaaaaaaaaaaa alla allahhh dedim ve fotorafçı odadan bi anda çıktı :roflol:

masada oturan kadın sürekli konuşuyo yok 15 dakikada bi nikah var çok sıcak fenalık geldi diye baktım kadının da susacağı yok ve o odada naptığımıza dair fikrim de olmadığı için ben gelinliğimin eteklerini topladım kadının sözünü keserek, ben gidiyorum nikah memuru gelmiştir diyerek odadan çıkacakken kadın nikah memuru benim demesin mi :1shok: :1shok: :roflol: :roflol:

haaa öyle mi böyle mi diye mosmor oldum gerisin geri oturdum. sonra hadi çıkıyoruz falan dediler, önümüzde kamera ve salondan bi alkış koptu inanılmaz bi andı...

evli olan herkes bana aman heyecandan kimseyi görmüyosun kalabalıkmış falan... bütün yüzler siliniyo demişlerdi ve onlara o an saygılarımı gönderdim içimden zira herkes bana bakıyordu ve ben herkesi görebiliyordum. ve yerime oturur oturmaz şuursuz bi şekilde kimi görsem ilk kez görüyormuş gibi el sallıyodum salak salak :lepi:

sonra nikah memuru abla geldi ne konuştuğunu bile hatırlamıyorum çünkü el sallamaktan kadını dinleyemedim -tatlicadiarzu- sonra adımı falan soruyo ya tam babamın adına sıra geldi nefesim kesildi yutkunamıyorum ve herkes babamın adını unuttuğumu sanıp kahkalara ve alkışlara boğuldu. oysa ben yutkunmaya çalışıyodum. en sonunda ha hay hay diye babamın adını telaffuz edebildim.

ama sol elim sürekli göğsümde göğsüm inip kalkıyo heyecandan ve sürekli kadına ay çok heyecanlıyım diyorum. sonra nikah memuru damat bey gelin hanımın elini tutar mısınız çok heyecanlı dedi. yine alkışlar kahkahalar. oysaki alkış beni daha da çok heyecanlandırıyodu. sonra evet dememiz için bişiler soruya ya ne diyo hatırlamıyorum. ben aşkıma soruya zannedip onun başına elimle silah işareti yaptım, meğersem bana soruyomuş baktım herkes beni bekliyo, sonra dönüp kadına heee ben mi sölicem dedim. ve yine kahkahalar :kedi: sonra sesimin sonuna kadar evetttttttttttttttttttttttttttt diye baardımm. sonra aşkıma sordu aşkım durakladı meğer o benim silahı yapmamı bekliyomuş ve dönüp bana bakmış ben farkettimdiğim ve ilkinde fiyaskoyla sonuçlandığı için hareket bile etmedim. sonra memur aşkımı evet demek için düşünüyo sandı ve yapmayın damat bey dedi yine kahkahalar ve aşkım EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT diye çığırdı ve karıkoca ilan edildik. sonra herkes ayağına bas ayağına bassssssssssssss diye kendini yırtıyodu ve ben ayağımı gelinliğin altından çıkarmaya çalışırken aşkım ÇAT diye bi bastı. halbuki ben ona sakın sen basma gebertirim demiştim :çok üzgünüm: sonra ben tam kalkıyodum arkadan defteri koydu biri önüme ben imza falan atmayı da unuttum hee imza atıcaz dimi dedim yaaavvv yine kahkahalar millette sanki nikaha deil stand-up'a gelmiş gibiydiler. ota boha güldüler kaydirigubbakcemile2

sonra herkes yine imzadan sonra asıl şimdi bas şimdi bas diye uyuz aşkım 2. kez basmadı mı :dilcikar: sonra biz başladık nikah masasında aşkım bi kere de ben basıyım ama ben bastım ben e basıyım demeye sonra meğersem kadın elinde evlilik cüzdanıyla bizi bekliyomuş biz de ayak basmaca oynuyoruz :roflol:

memur dedi ki, damat bey ayağa sen bastın ama ben cüzdanı gelin hanıma veriyorum. sonra berdi aşkım da beni gıdığımdan öptü değişiklik olsun diye :lepi:

sonra takı töreni oldu ve takı bitince benim şaşkoloz kocam boynundaki takı kurdalesını çıkarıp kucağıma koydu ve ben sigara içmeye gidiyorum dedi laelaelaelaelae bende kindekimi çıkardım ve teyzemin kucağına attım al teyze sen dre dursun diye naniknanik

sonra nikahtan çıkarken ben annemlerin ve teyzemlerin peşine takıldım ama hayati yok o aklıma bile gelmedi. sonra teyzem hayırdır sen nereye geliyon dedi? bi baktım hayati arkadan karıcımmm beni de bekle diye peşimden koşuyo :roflol: sonra kayınvalidemin evine gittik. ve düğün saatini beklemeye başladık

NOT: bu arada imam nikahım cumartesi bizim evde kıyıldı. sonra kayınvalidem imam nikahı erkek evinde kıyır mır mır mır falan demiş Çok üzgünüm çoook . nikahtan eve gelince bi daha imam nikahı kıyıldı. yani 3 kere nikahlandım

düğünü sonra anlatırım yoruldum. eğer sizin merak ettiğiniz başka bişi varsa sorunuz canlarım

demek hapı gece alınca kilo aldırmıyo bunu bilmek ii oldu...zamanı gelınce ısıme yarayacak bır bılgı...

Hangi ilacı verdi kullanman için tatlım daha 22 gün var olursun ama ilk kullanımın old. için koruma sağlamayabilir

Evet canım biliyorum ama normalde 7 si gibi fialn regl olcaktım. Doktor tam zamanında gelmişsin, düğüne kadar tekrar adet olursun dedi ama hala bişy yok mafoldumben yasmini yazdı

Şimdilik ben de içemiyorum canım :1no2:

Sülfatım günaydın, oturma odan geldimi canım

Geldi tatlım, 10 gün oldu zemuszemus

Yok mandalinam hala hastalanmadım :çok üzgünüm:
Biz senin nikah şekerini görmedik hala :dilcikar: Ben aldığım gibi eklerim

almazsın cnm korkma gece yatarken iç 1 kilo bile almazsın.ama sakın gündüz içme fena acıktırır o zaman alırsın işte..
Ay gercekten mi Şeniz

mBen ara vermeden ikinci pakete basliyacakmisim cnm. O zaman reglimi atliyormusun. Yani 3 - 4 ay devam edecek migde bulantisi kafamçokkarıştı

kız Jüli deli etme kız beni zaten inceciksin alsan alsan kaç kilo alcan sanki deli kız delikafadulden
Ya kiz 3 kilo aldim zuaten sigarayi birakinca. Hayatimda 55 kiloya hic ulasmamistim :bbo: Ben daha fazla istemiyom. Sigaraya mi baslasam yine CADIARZU

canım benimde düğün günüme denk geliyordu doktorum 1.kutu bitince hiç ara vermeden 2kutuya başla dedi ama 7 tanesini çöpe attırdı kafan karışmasın dedi şimdi o kutuda bitti.beklemedeyim daha gelen yok
Ay iste bu :kedi: Bunuda benim doktor dedi. YAni dügüne kadar mecbur kullanacagim kafamçokkarıştı
Askim 8 sene bekledi, daha fazla bekleyecegini sanmiyom sırnaşık şeysırnaşık şey

demek hapı gece alınca kilo aldırmıyo bunu bilmek ii oldu...zamanı gelınce ısıme yarayacak bır bılgı...
Insallah :Saruboceq:a

Ayy hayatım var ya okurken önce ağladım sonra güldüm canımm çok duygusal ve neşeli geçmiş belliki,

allah bir ömür boyu güldürsün sizi

Son düzenleme:
hayatımmm okurken benı bı aglama aldıııı mafoldumben

ama sonları okurken gulmeye basladımmm

allah bır omur boyu sızı mutlu etsın yusunuzden gulucuklerı eksık etmesınnn

Hayatim bayildim, ne güzel anlatmissin öyle...
Canim okurken bile coook keyif aldim.. Eminim gercektende Stand-Up gösterisi gibi gecmistir...
Ay hep böyle gecsin evliliginiz....

Mutluluklarr

hayatım süper süper maşallahh Allahım ömür boyu bi yastıkta kocatsın sizi...
okurken yüzümde oluşan ifadeler;
mafoldumben :gitme: kafamçokkarıştı Şeniz :1shok: kaydirigubbakcemile3

HAYATIMM çok duygulandım başta yaa kendi babam aklıma geldi ''hakkınızı halla edin '' derken heralde bayılırım benn :1no2:

ama nikahın da çok güldüm canım Allah mutlu huzurlu etsin inşallah bir ömür boyu

balayın nasıl geçti canım

HAYATM içim bırazda olsa rahatladı
masallah cnm
cok guzel gecmışş
cok eğlencelı
mutluluk hep sıznle olsun :Saruboceq:

kızlar herkeze merhabaopuyorumnanaktan

hosgeldın cnm

hayatım

selamını aldm cnm amam bizde öyle oldu ben kımseyı gormedım nıkah kıylırken sendekı ne gozmus anammm masallah sana cok guzel diel getirmiisn sen anlatırken tek tek kendı yasadklarımı dusundm yemek nasıl gectı

arsima kaynının kınasında çk hoş olmışsunuz canım iki çift maşallah

kızlar hava kapalı iğrenç bi gün ve yıllık iznim olarak ayın 24 ünde kendimi ayarlmaışken aldığım haberle yıkıldım..yıllık iznim iptal eylülde moralim çokk bozuk :çok üzgünüm:

dimples annenin aldığı pijamalar çok cici canım güle güle giy

hayatım bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana çok gzl yazmışsın opuyorumnanaktan

HAYATiM maşallah size ya :) herkesler gibi ilk başta okurken duygusallaştım ama sonlara doğru yaklaştıkça çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3 sıkıcı bir günde bizi güldürdün ya Allah da seni güldürsün opuyorumnanaktan

Selam kızlar ayy bir haftadır işte internet bağlantısı yok şükür düzelmiş bu gün.
Dün akşam buketin düğünündeydim .buket gelince detaylarını anlatır.
Canım benim çok güzel bir gelin olmuştu prensesler gibiydi
Çokta neşeliydi kıpır kıpır valla. Bende döktüm kurtlarımı
Allah Yüzünü hep güldürsün.Daima mutlu olur inşallah.
İki hafta özlicez buketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…