Günaydin kizceler zemuszemus
Bende hapa basladim, ay benimde migdem bulaniyo. Umarim yakin zamanda gecer. Bide reglim tam dügün zamanina denk gelecekti. Iki paket birden kullanacagim, böylece ertelemis olacagim. Ama bilmiyom, kilo alirim diyede korkuyorum :kedi:
kızlar yemeğe çıkıyorum sonrada kocamı yolcu edicem
5 gün yok
görüşmek üzere
Hangi ilacı verdi kullanman için tatlım daha 22 gün var olursun ama ilk kullanımın old. için koruma sağlamayabilir
ben geldiiim günaydın offf evimin fotolarını çektim hazırladım kart okuyucuyu evde unutmuşum off ya neyse yarına artık:çok üzgünüm: Gülay foto isteriz foto isteriz:enbuyukkk: Sulfatımda gelmiş hap içecekmiş ben bıraktım valla hapı çok mide bulantısı yaptı göğüslerimi hassaslaştırdı malum evlenincede göğüs ağrısı çekilmiyor:jeyyar: 1 kutu içtim kist için sonra bıraktım şimdi çok rahatım ohhhh mide bulantısı yok şişlik yok
Sülfatım günaydın, oturma odan geldimi canım
sulfatım hastalandın mı?
eşyalarda sıkıntılar oluyor canım kırk kez anlatsan yinede hatalaı alakasız şeylerle karşılaşmak mümkün. Bu yüzden asla moralini bozma hepsi halloluyor balım.
şimdi kına elbiseni, davetiyenizi ve nikah şekerinizi bekliyorum.
Ay gercekten mi Şenizalmazsın cnm korkma gece yatarken iç 1 kilo bile almazsın.ama sakın gündüz içme fena acıktırır o zaman alırsın işte..
mBen ara vermeden ikinci pakete basliyacakmisim cnm. O zaman reglimi atliyormusun. Yani 3 - 4 ay devam edecek migde bulantisi kafamçokkarıştımide bulantısı 3-4 ay aralıklarla devam ediyormuş canım bu arada iki paket kullansanda ertelenmez 21. tabletten sonra 2 gün içinde bekle halanı mutlaka uğrayacaktır sana kaydirigubbakcemile3düğününde regli olan bir KK bayanı daha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ya kiz 3 kilo aldim zuaten sigarayi birakinca. Hayatimda 55 kiloya hic ulasmamistim :bbo: Ben daha fazla istemiyom. Sigaraya mi baslasam yine CADIARZUkız Jüli deli etme kız beni zaten inceciksin alsan alsan kaç kilo alcan sanki deli kız delikafadulden
Ay iste bu :kedi: Bunuda benim doktor dedi. YAni dügüne kadar mecbur kullanacagim kafamçokkarıştıcanım benimde düğün günüme denk geliyordu doktorum 1.kutu bitince hiç ara vermeden 2kutuya başla dedi ama 7 tanesini çöpe attırdı kafan karışmasın dedi şimdi o kutuda bitti.beklemedeyim daha gelen yok
Insallah :Saruboceq:ademek hapı gece alınca kilo aldırmıyo bunu bilmek ii oldu...zamanı gelınce ısıme yarayacak bır bılgı...
kızlar herkeze merhabaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?