hoşgeldiiinn :1hug:günaydın kuşlarrr iş başı yaptım bugün oh bee sıkılmıştım evde kaç gündürr :ecrin_bebek:
çok şıııııkkk :lepi: güle güle kullan şekerhaftasonu aldım kızlar sarev 100 tl
Allah kavuştursun canım :1hug:kızlar yemeğe çıkıyorum sonrada kocamı yolcu edicem
5 gün yok
görüşmek üzere
Kizlar aranizda söyle bir sey kullanan var mi?
3´ü 1 arada
Su kaynaticisi, kahve makinasi, ekmek kizartma makinasi
acaba kullanisli olur mu???
ben ilk defa görüyorum canım ama güzel görünüyor, gerçi 3ü bir arada olacağı için ürün biraz büyük ama kullanışlı olabilir. Ama benim için fazla bu, ben kettle çok kullanırım, kettle özelliği için de tezgahımın üstünde bu kadar büyük birşeyin durmasını istemezdim herhalde.Kizlar aranizda söyle bir sey kullanan var mi?
3´ü 1 arada
Su kaynaticisi, kahve makinasi, ekmek kizartma makinasi
acaba kullanisli olur mu???
buralarda böle bişey görmedim :) ama kullanışlı birşey olacagınıda sanmam kafamçokkarıştı
ayrı ayrı olsa daha az yer kaplar emin ol ayrıca he tezgah üzerinde kalması gerekecek hiç sevmem :kedi: ama kullanıcak olan sensib aimecim
ben ilk defa görüyorum canım ama güzel görünüyor, gerçi 3ü bir arada olacağı için ürün biraz büyük ama kullanışlı olabilir. Ama benim için fazla bu, ben kettle çok kullanırım, kettle özelliği için de tezgahımın üstünde bu kadar büyük birşeyin durmasını istemezdim herhalde.
allah kavuştursun arsimam
kızlar geçmişi okumakla bitiremedim ve vazgeçtim yoksa aranıza dönemeyecektim...
düğündaşım Arsima'ya bi ömür boyu sağlıklı, huzurlu, mutlu, paralı, sorunsuz, sadık bi evlilik diliyorum. ve başka kimler evlendi ben yokken herşeyi unuttum nolur biri bana hatırlatsın
arsima kaynının kınasında çk hoş olmışsunuz canım iki çiftmaşallah
Allah kavuştursun canım :1hug:
arsim Allah kavuştursun kocişine. Evde yalnız kormucan mı?
ayy Hayatım süpersin yaa maşallah öyle içten yazmışsınki okurken sanki o anları yaşadım :asigim:
Ayy hayatım var ya okurken önce ağladım sonra güldüm canımm çok duygusal ve neşeli geçmiş belliki,
allah bir ömür boyu güldürsün sizi
evt hayatım cok içten yazmıs..cok dogal olmuşş... zemuszemus
hayatımmm okurken benı bı aglama aldıııı mafoldumben
ama sonları okurken gulmeye basladımmm
allah bır omur boyu sızı mutlu etsın yusunuzden gulucuklerı eksık etmesınnn
Hayatim bayildim, ne güzel anlatmissin öyle...
Canim okurken bile coook keyif aldim.. Eminim gercektende Stand-Up gösterisi gibi gecmistir...
Ay hep böyle gecsin evliliginiz....
Mutluluklarr
hayatım süper süper maşallahh Allahım ömür boyu bi yastıkta kocatsın sizi...
okurken yüzümde oluşan ifadeler;
mafoldumben :gitme: kafamçokkarıştı Şeniz :1shok: kaydirigubbakcemile3
HAYATIMM çok duygulandım başta yaa kendi babam aklıma geldi ''hakkınızı halla edin '' derken heralde bayılırım benn :1no2:
ama nikahın da çok güldüm canım Allah mutlu huzurlu etsin inşallah bir ömür boyu
balayın nasıl geçti canım
HAYATM içim bırazda olsa rahatladı
masallah cnm
cok guzel gecmışş
cok eğlencelı
mutluluk hep sıznle olsun :Saruboceq:
Hayatim bende coooook duygulandim. Cok güzel ifade etmissin kendini.
Insallah cok mutlu olursun....
hosgeldın cnm
hayatım
selamını aldm cnm amam bizde öyle oldu ben kımseyı gormedım nıkah kıylırken sendekı ne gozmus anammm masallah sanacok guzel diel getirmiisn sen anlatırken tek tek kendı yasadklarımı dusundm yemek nasıl gectı
hayatım bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana çok gzl yazmışsın opuyorumnanaktan
HAYATiM maşallah size ya :) herkesler gibi ilk başta okurken duygusallaştım ama sonlara doğru yaklaştıkça çok güldüm valla kaydirigubbakcemile3 sıkıcı bir günde bizi güldürdün ya Allah da seni güldürsün opuyorumnanaktan
hoşgeldiiinn :1hug:
çok şıııııkkk :lepi: güle güle kullan şeker
Allah kavuştursun canım :1hug:
Hayatım..
canım süper anlatmışsın, hem de daha düğün faslına bile girmeden..
babacığınla ilgili yazdıklarını okurken, herkesinkinde olduğu ve olacağı gibi koptum, keşke benimki de görebilseydi.. mafoldumben
ama arkasından yüzümde, ıslak gözlerle birilikte kocaman bir sırıtma ifadesi oluşturdun.. yüreğine ellerine sağlık, ne güzel anlatmışsın ve ne güzel yaşamışsınız..
çok güzeldi, çook.. çok da güldüm :)) Rabbim nazarlardan saklasın..
dilerim Allah tan, bir ömür böyle mutlu, huzurlu, sağlıklı kalın, birbirinizin kıymetini bilin e mi? Ailenin de kocişinin de.. opuyorumnanaktan
hayatım canım çok güzel anlatmışsın çok hoşuma gitti okurken bile.
canım allah bir ömür boyu mutlu etsin tebrikler.
pufi aman Allah korusun çok zor şeyler..
arsim Allah kavuştursun kocişine. Evde yalnız kormucan mı?
darkangel, çok güzel güle güle kullan
hayatım, tekrar mutluluklar dilerim canımcım. O anlar yanınızda gibi hissettim kendimi okuyunca canım arkidişim. opuyorumnanaktan
hayatım mutluluklar...tambir komedi dizi şeklinde olmuş :asigim:
hayatım mutluluklar dilerim çok süper anlatmışsın duygulanmamak elde değil
kız sinay bende senin telefonumu unutmuşum yazını okudum
sora kardeşim dedi telefonun evde kalmış,sana gülerken benim başıma geldi:) ki bide ben hiç unutmam:)
soracıma hayatımcım pek güzel anlatmışsın valla ama foto yokmuuuu
Amin canım
öncelikle teşekkürü borc bilir benim için dilediklerinin 10 katını sana iade ederim düğündaşım
Rabbim buradaki tüm kısçelerimize huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin inşallah (AMİN)
ağlamakla kalmadın katıldın kuzucum yaaaa yenimi farkettiler maşallah
neyle actırdı elini. keşke makyajı porselen yaptırsaydın benim hiç akmadı :)
ben kınadan sonra babamı görmedim ama annem karşımdaydı ama sanki bi başkasıymış gibi davrandım ben yanına gitsem sarılsam fln dayanamazdım hatta dayanamazdık kınayı ağlama seline çevirmemek için yabancı gibiydim :) bide ben böle herşeye ağlamam öyle bilirler beni ondan çok fazla ağlamim dedim :)
onca böğğhhh ledin ağladın dmat halayının başınada geçtin helal sana
ay ben evden çıkarken öpmedim kız helallikte almadım bunları yapsam çıkamazdım ki :1shok:
uy odaya girdin ne imzaladın kızzz
bende senin kulakları çınlattım gelin odasında beklerken kısçemin nikahı kıyılmıştır diye :)
ve bizimsalon çok güzeldii
ben o salaklığı yapmim diye kendimi çok tembihledim ve sadece yiğenime el salladım yavrum oda bana gelmek istiyordu ondan :)
herkesi güldürmüşünüz ne mutlu size :)
kocanı nasıl unutursun kızzz ilk andan :roflol:
fazla imam nikahından bişe olmaz iyidir iyi :)
teşekkür ederim canımcım
Amin mafoldumben
Amin.
eşyalarımı aldım annemde kalacağım
binada az kişi oturuyor tırsarım ben :)
arsicim kınada bi bilezik, bi inci kolyeye açtım elimi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?