Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kuşlarrr iş başı yaptım bugün oh bee sıkılmıştım evde kaç gündürr :ecrin_bebek:
hoşgeldiiinn :1hug:

haftasonu aldım kızlar sarev 100 tl
çok şıııııkkk :lepi: güle güle kullan şeker

kızlar yemeğe çıkıyorum sonrada kocamı yolcu edicem
5 gün yok
görüşmek üzere
Allah kavuştursun canım :1hug:

Hayatım..
canım süper anlatmışsın, hem de daha düğün faslına bile girmeden..
babacığınla ilgili yazdıklarını okurken, herkesinkinde olduğu ve olacağı gibi koptum, keşke benimki de görebilseydi.. mafoldumben
ama arkasından yüzümde, ıslak gözlerle birilikte kocaman bir sırıtma ifadesi oluşturdun.. yüreğine ellerine sağlık, ne güzel anlatmışsın ve ne güzel yaşamışsınız..
çok güzeldi, çook.. çok da güldüm :)) Rabbim nazarlardan saklasın..
dilerim Allah tan, bir ömür böyle mutlu, huzurlu, sağlıklı kalın, birbirinizin kıymetini bilin e mi? Ailenin de kocişinin de.. opuyorumnanaktan

hayatım canım çok güzel anlatmışsın çok hoşuma gitti okurken bile.
canım allah bir ömür boyu mutlu etsin tebrikler.

bence benim şahsi fikrim sirrusun resim koyması doğru olmayabilir buket gelsin kendi bi heyecanla anlatsın ve eklesin resimleri bizde merak edelim

pufi aman Allah korusun çok zor şeyler..

arsim Allah kavuştursun kocişine. Evde yalnız kormucan mı?

darkangel, çok güzel güle güle kullan

hayatım, tekrar mutluluklar dilerim canımcım. O anlar yanınızda gibi hissettim kendimi okuyunca canım arkidişim. opuyorumnanaktan

Kizlar aranizda söyle bir sey kullanan var mi?

3´ü 1 arada
Su kaynaticisi, kahve makinesi, ekmek kizartma makinesi

acaba kullanisli olur mu???

Son düzenleme:
hayatım mutluluklar... tambir komedi dizi şeklinde olmuş :asigim:

3´ü 1 arada
Su kaynaticisi, kahve makinasi, ekmek kizartma makinasi

buralarda böle bişey görmedim :) ama kullanışlı birşey olacagınıda sanmam kafamçokkarıştı
ayrı ayrı olsa daha az yer kaplar emin ol ayrıca he tezgah üzerinde kalması gerekecek hiç sevmem :kedi: ama kullanıcak olan sensib aimecim

3´ü 1 arada
Su kaynaticisi, kahve makinasi, ekmek kizartma makinasi

ben ilk defa görüyorum canım ama güzel görünüyor, gerçi 3ü bir arada olacağı için ürün biraz büyük ama kullanışlı olabilir. Ama benim için fazla bu, ben kettle çok kullanırım, kettle özelliği için de tezgahımın üstünde bu kadar büyük birşeyin durmasını istemezdim herhalde.

kız sinay bende senin telefonumu unutmuşum yazını okudum
sora kardeşim dedi telefonun evde kalmış,sana gülerken benim başıma geldi:) ki bide ben hiç unutmam:)

soracıma hayatımcım pek güzel anlatmışsın valla ama foto yokmuuuu

yok canim alacagimdan degil, tesadüfen nette gördüm bi fikrinizi alayim dedim (genel anlamda). benim böyle seyleri almam icin vakit henüz erken... zaten kahve icmiyorum ben... benimkide icmez fazla... kahve makinesi gereksiz o yüzden bizim icin... ekmek kizartma makinesininde tezgah üstünde durmasina gerek yok ayda yilda bir kullaniriz...
su kaynaticisida gözüme kücük geldi zaten...

görüntüsü güzel evet ama dedigin gibi tezgahin üstünde bosuna yer kaplar.... herhalde daha cok ofis gibi yerler icin tasarlanmis bir ürün bu

allah kavuştursun arsimam

Amin canım

öncelikle teşekkürü borc bilir benim için dilediklerinin 10 katını sana iade ederim düğündaşım
Rabbim buradaki tüm kısçelerimize huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin inşallah (AMİN)

ağlamakla kalmadın katıldın kuzucum yaaaa yenimi farkettiler maşallah
neyle actırdı elini. keşke makyajı porselen yaptırsaydın benim hiç akmadı :)
ben kınadan sonra babamı görmedim ama annem karşımdaydı ama sanki bi başkasıymış gibi davrandım ben yanına gitsem sarılsam fln dayanamazdım hatta dayanamazdık kınayı ağlama seline çevirmemek için yabancı gibiydim :) bide ben böle herşeye ağlamam öyle bilirler beni ondan çok fazla ağlamim dedim :)
onca böğğhhh ledin ağladın dmat halayının başınada geçtin helal sana

ay ben evden çıkarken öpmedim kız helallikte almadım bunları yapsam çıkamazdım ki :1shok:

uy odaya girdin ne imzaladın kızzz
bende senin kulakları çınlattım gelin odasında beklerken kısçemin nikahı kıyılmıştır diye :)
ve bizimsalon çok güzeldii

ben o salaklığı yapmim diye kendimi çok tembihledim ve sadece yiğenime el salladım yavrum oda bana gelmek istiyordu ondan :)
herkesi güldürmüşünüz ne mutlu size :)

kocanı nasıl unutursun kızzz ilk andan :roflol:
fazla imam nikahından bişe olmaz iyidir iyi :)

arsima kaynının kınasında çk hoş olmışsunuz canım iki çift maşallah

teşekkür ederim canımcım

Allah kavuştursun canım :1hug:

Amin mafoldumben

arsim Allah kavuştursun kocişine. Evde yalnız kormucan mı?

Amin.
eşyalarımı aldım annemde kalacağım
binada az kişi oturuyor tırsarım ben :)

ayy Hayatım süpersin yaa maşallah öyle içten yazmışsınki okurken sanki o anları yaşadım :asigim:

Ayy hayatım var ya okurken önce ağladım sonra güldüm canımm çok duygusal ve neşeli geçmiş belliki,

allah bir ömür boyu güldürsün sizi

evt hayatım cok içten yazmıs..cok dogal olmuşş... zemuszemus

hayatımmm okurken benı bı aglama aldıııı mafoldumben

ama sonları okurken gulmeye basladımmm

allah bır omur boyu sızı mutlu etsın yusunuzden gulucuklerı eksık etmesınnn

Hayatim bayildim, ne güzel anlatmissin öyle...
Canim okurken bile coook keyif aldim.. Eminim gercektende Stand-Up gösterisi gibi gecmistir...
Ay hep böyle gecsin evliliginiz....

Mutluluklarr

hayatım süper süper maşallahh Allahım ömür boyu bi yastıkta kocatsın sizi...
okurken yüzümde oluşan ifadeler;
mafoldumben :gitme: kafamçokkarıştı Şeniz :1shok: kaydirigubbakcemile3

HAYATM içim bırazda olsa rahatladı
masallah cnm
cok guzel gecmışş
cok eğlencelı
mutluluk hep sıznle olsun :Saruboceq:

Hayatim bende coooook duygulandim. Cok güzel ifade etmissin kendini.
Insallah cok mutlu olursun....

hayatım bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana çok gzl yazmışsın opuyorumnanaktan

hayatım canım çok güzel anlatmışsın çok hoşuma gitti okurken bile.
canım allah bir ömür boyu mutlu etsin tebrikler.

hayatım mutluluklar... tambir komedi dizi şeklinde olmuş :asigim:

hayatım mutluluklar dilerim çok süper anlatmışsın duygulanmamak elde değil

herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum canlarım. Allah yeni evlenecek arkadaşlarıma daha daha daha iyelerini yaşamayı nasip etsin inşallah.

kırmızılı kız Allah bi ömür boyu aynı yastıkta huzurlu sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah sana da canım benim

bu arada balayımız da çok güzel geçti

arsicim kınada bi bilezik, bi inci kolyeye açtım elimi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…