Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım bütün iyi dileklerin senin içinde olsun.
şimci fotolarıda merakla bekliyorum haberin olsun.
yeni takvim yapıcaksın eskisinin silip yeni linki yapıştırcaksın.
Ama ben acayip eriniyorum hala değiştiremedim.

ay ne guzel olur

esma düğüne gittim canım:)
ee nasıldı
bence benim şahsi fikrim sirrusun resim koyması doğru olmayabilir buket gelsin kendi bi heyecanla anlatsın ve eklesin resimleri bizde merak edelim
benmkı nıhal eklmıs haberım bıle yoktu dovıyımmı kızı sırnaşık şey

esmacım yok kenarları karton gibi en üst kısmıda açıkta kalıyor. içinde florasan lamba var.
TAMAM SANIRIM O BİZ SAHİLDEYDİK C.TESİ BÖLE ADAM RENKLI RENKLI YAKMIŞ DEDIM DONSUTE ALALIM TERS YONDEYDI
SONRA KAC PARADIR 30 DAN YUKARIYSA ALMA DEDIM 35 DEDI ADAM 25 TLDEN Bİ TURUNCE BI KIRMIZI ALDIK AMA GECE ISIK YANILMIŞ BİZİ EVE GELDİK KIRMIZI PEMBE CIKTI YAAA:sinifsinif:

ARSİ
KACITRDIM KOCİŞ NEREYE GIDIYORDUUU
ALLAH KAVUSTURSUN

Kızlar misafirlerimiz var çok yazamıyorum...
HAYATIM kuzum hoş geldin. Ne kadar güzel anlatmışsın her şeyi... :1hug:
Sadece şunu söylüyorum darısı başımıza :1rolleyes:
ÇOk stresliyim ben sanırım :sinifsinif:

Gamze, pijamaların çok cicici

Hoşgeldin canım, başınız sağolsun.
Cenaze dışında herşeyinin güzel geçmesine sevindim artıks ende taze gelinsin :)

slm kızlar nasılsınız...
düğün düğün dedim aman hemen geçti bitip gidince de bu muydu yani dedim:))))

ewlenen arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...

düğünüm ve kınam çok güsel oldu... daha güselleri daha ewlenmemiş olan arkadaşların olur inş...
kınamda hiç ağlamadım... kimse ağlamadı ztn... sadece bol bol kudurduk... dağıttık oynadık zıpladık... nasıl birden saatler geçti anlmadım... kına yakılırken zorla ağlatmaya çalıştılar, ağlamıorum die kızdılar ama ben fıkır fıkır gülüodum...
düğün günü 15 araba beni almaya geldiler... ben giydim gelinliiimi salonda oturuyorum.. amcamlar gelmişler giresundan yengem dediki kız bunlar gelmeyecek heralde saat kaç oldu... ii ozmn yenge dur ben şu gelinliği çıkarayımda size Ank.yı gezdireyim... keyifleri bilir dedim... saat 11e kdr süre tanıorum gelmezlerse içeri gidip çıkaralım dedim ki telefonum çaldı biz çıktık gelioz die... hıh yırttılar dedim:))))
geldiler... annem ağlamayacam demişti... görümcem ağlamaya başlayınca annemde dayanamamış ağlamış((( ben ağlamadım (Allah ağlatmasın) görümcemede kızdım ne ağlayıp duruosun die
sonra beni aldılar...konvoyla onların evinin oraya kadar gittik bütün arabalar birbirini geçmeye çalışıyor... ama trafiği tıkamadık... oran sitesine gelince oradaki koşu yolunda arabayı durdurdular gelinle damadı oynatcaz die... başladı damat hemen oynamaya ben oflayıp pufluyorum... sonra kurtlu fasülye olduum için dayanamadık bende başladım hahahah:)))
ewlerinin önüne gelince başımdan aşağıya bereket olsun die pirinçli paralar atıldı...
sonra kuaför yoluna çıktık... kuaföre bi gittik herkes oturuo aaa ndn ki düşünürken örendim elektrikler kesikmiş ühühühü... hiç umrumda deil okdr rahatımki ayrı bi rahatlık vardı o gün üstümde nedendir bilmiorum her fırsatta oynadıım için galiba
ii bari bişeyler yiyelim elektrik gelir nasılsa dedim... bişeyler aldık yedik tam bitiriyorduk elektrikler geldi ama umrumda deil ben hala tıkınıorum... kızdı kuafördekiler geç kalacaksın kalkta şu saçına başlayalım die kalktım!!! saçım biras yapıldı gelinlik giydim makyaj yapıldı... bir gün öncede el ayak bakımımı yaptırmış manikür pedikür olayını aradan çıkarmıştım... ii ki!!!
makyajım harika oldu türk filmlerinden fırlamış gibiydim...
kuaförüm saolsun seni prenses yapacam dedi ve el birlii ile yaptılarda:))) hatta okdr beğendilerki fotoğrafçı çağırtıp fotoğrafımı çektirdiler...
saç başta bitti... ben rahatım damat gergin olmadıını iddia ediyor ama herkes bi tırstı ondan anlatamam ben gülüorum onun o halinede
neyse kuaförden fotoğrafçıya...
işgence çeker gibi fotoğraflarım çekildi... bi de dioki adam gül biras acı çekerken nasıl gülebilirimki dedim:))) inş güsel çıkmıştır fotoğraflarımızı daha almadık...
orada düğün salonuna... açık havada oldu benim düğünüm... tam çıkacaz hava karasın die beklediler... hava karardı yağmur başladı yağmur dursun die beklediler... off ben gelin odasında bunaldım sıkıldım... kendimi piste atmam gerekiyor... gelinliğimi saçımı makyajımı gösterecem herkese hem... ztn rüyamda görmüşüm kar yağıordu... doluya dönmeden yağmur çıkıp iki salınmam gerek... heheh tabiki yağmur yağarken çıktık ilk dansımızı yaptık... ne zmn duracak bu yağmur die gökyüzüne bak baka... çok romantik oldu... hafiften yağmur atıştırıyor biz sadece ikimiz piste dans ediyoruz bütün gözler bizde bir yandan gökyüzünde hahahah:))
ilk dansın bitimiyle yağmurda durdu... sonradan baya dalga geçtim "ben özellikle ayarladım romantik olsun die" dedim
sonra herkes dans etmek için yanımıza geldi... ben gelinliğimle yerleri kuruladım... herkes rahat etsin die... bir dakika gidip oturmadım... halayda bi zorlandım bi ondan biras oturdum çünkü gelinlikle rahat olmadı... ayakkabımı değiştirdim gecenin ilerleyen saatlerinde okdr oynayınca... kimse oturmadan oynadı... yalnız eşim ve ben birlikte pek oynamadık herkes kendi kafasına göre takıldı... gelen herkesle oynamaya çalıştık... ne de olsa bu mutlu günümüzü bizimle paylaşmaya gelmişlerdi... biz eğlendik onlar eğlendi...hatta kızıorum şimdi masada hiç oturmadıımız için yan yana fotomuz hiç yok((( birlikte oynamadıımız için ozmn da yan yana hiç yok bi dans ederken war ühühühühüh(((
sonuçta öyle veya böyle o gün geçti gitti artık ewli bi bayanım... ufak tefek aksilikler olsa da günümü rezil etmesine izin vermedim... hiç bişeyi umursamadım we hayatımın en güsel ve eğlenceli günü oldu... darısı bütün bekarların başına...

nastasia Allah bi ömür mutluluk wersin cnm eğlenceli olmuş süperr darısı başımıza :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…