HADİ GÜLELİM
İki deli yolda yürüyormuş
birinci deli; ben gidiyorum susadım demiş
ikinci deli; hazır gitmişken benim içinde içiver demiş.
birinci deli; tamam deyip gitmiş on dakika sonra gülerek gelmiş.
ikinci deli; ne oldu diye sormuş
birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede boklu su içtim demiş.
bu da düğüne giderken:)))))
Nasrettin Hocaya sormuşlar;
Hocam, ramazan bizden memnun gitti mi?
Hoca cevap vermiş; memnun gitmese her sene on gün önceden gelir miydi?
çok tatlı
nastasiacım, çok güzel olmuşsun. arabadaki resimde çok değişik çıkmışsın.
Nastasiacim cok güzel olmuşsun allah mesut etsin canim
esma o mailin aynisi banada gelmisti sırnaşık şey
slm kızlar nasılsınız...
düğün düğün dedim aman hemen geçti bitip gidince de bu muydu yani dedim:))))
ewlenen arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...
düğünüm ve kınam çok güsel oldu... daha güselleri daha ewlenmemiş olan arkadaşların olur inş...
kınamda hiç ağlamadım... kimse ağlamadı ztn... sadece bol bol kudurduk... dağıttık oynadık zıpladık... nasıl birden saatler geçti anlmadım... kına yakılırken zorla ağlatmaya çalıştılar, ağlamıorum die kızdılar ama ben fıkır fıkır gülüodum...
düğün günü 15 araba beni almaya geldiler... ben giydim gelinliiimi salonda oturuyorum.. amcamlar gelmişler giresundan yengem dediki kız bunlar gelmeyecek heralde saat kaç oldu... ii ozmn yenge dur ben şu gelinliği çıkarayımda size Ank.yı gezdireyim... keyifleri bilir dedim... saat 11e kdr süre tanıorum gelmezlerse içeri gidip çıkaralım dedim ki telefonum çaldı biz çıktık gelioz die... hıh yırttılar dedim:))))
geldiler... annem ağlamayacam demişti... görümcem ağlamaya başlayınca annemde dayanamamış ağlamış((( ben ağlamadım (Allah ağlatmasın) görümcemede kızdım ne ağlayıp duruosun die
sonra beni aldılar...konvoyla onların evinin oraya kadar gittik bütün arabalar birbirini geçmeye çalışıyor... ama trafiği tıkamadık... oran sitesine gelince oradaki koşu yolunda arabayı durdurdular gelinle damadı oynatcaz die... başladı damat hemen oynamaya ben oflayıp pufluyorum... sonra kurtlu fasülye olduum için dayanamadık bende başladım hahahah:)))
ewlerinin önüne gelince başımdan aşağıya bereket olsun die pirinçli paralar atıldı...
sonra kuaför yoluna çıktık... kuaföre bi gittik herkes oturuo aaa ndn ki düşünürken örendim elektrikler kesikmiş ühühühü... hiç umrumda deil okdr rahatımki ayrı bi rahatlık vardı o gün üstümde nedendir bilmiorum her fırsatta oynadıım için galiba
ii bari bişeyler yiyelim elektrik gelir nasılsa dedim... bişeyler aldık yedik tam bitiriyorduk elektrikler geldi ama umrumda deil ben hala tıkınıorum... kızdı kuafördekiler geç kalacaksın kalkta şu saçına başlayalım die kalktım!!! saçım biras yapıldı gelinlik giydim makyaj yapıldı... bir gün öncede el ayak bakımımı yaptırmış manikür pedikür olayını aradan çıkarmıştım... ii ki!!!
makyajım harika oldu türk filmlerinden fırlamış gibiydim...
kuaförüm saolsun seni prenses yapacam dedi ve el birlii ile yaptılarda:))) hatta okdr beğendilerki fotoğrafçı çağırtıp fotoğrafımı çektirdiler...
saç başta bitti... ben rahatım damat gergin olmadıını iddia ediyor ama herkes bi tırstı ondan anlatamam ben gülüorum onun o halinede
neyse kuaförden fotoğrafçıya...
işgence çeker gibi fotoğraflarım çekildi... bi de dioki adam gül biras acı çekerken nasıl gülebilirimki dedim:))) inş güsel çıkmıştır fotoğraflarımızı daha almadık...
orada düğün salonuna... açık havada oldu benim düğünüm... tam çıkacaz hava karasın die beklediler... hava karardı yağmur başladı yağmur dursun die beklediler... off ben gelin odasında bunaldım sıkıldım... kendimi piste atmam gerekiyor... gelinliğimi saçımı makyajımı gösterecem herkese hem... ztn rüyamda görmüşüm kar yağıordu... doluya dönmeden yağmur çıkıp iki salınmam gerek... heheh tabiki yağmur yağarken çıktık ilk dansımızı yaptık... ne zmn duracak bu yağmur die gökyüzüne bak baka... çok romantik oldu... hafiften yağmur atıştırıyor biz sadece ikimiz piste dans ediyoruz bütün gözler bizde bir yandan gökyüzünde hahahah:))
ilk dansın bitimiyle yağmurda durdu... sonradan baya dalga geçtim "ben özellikle ayarladım romantik olsun die" dedim
sonra herkes dans etmek için yanımıza geldi... ben gelinliğimle yerleri kuruladım... herkes rahat etsin die... bir dakika gidip oturmadım... halayda bi zorlandım bi ondan biras oturdum çünkü gelinlikle rahat olmadı... ayakkabımı değiştirdim gecenin ilerleyen saatlerinde okdr oynayınca... kimse oturmadan oynadı... yalnız eşim ve ben birlikte pek oynamadık herkes kendi kafasına göre takıldı... gelen herkesle oynamaya çalıştık... ne de olsa bu mutlu günümüzü bizimle paylaşmaya gelmişlerdi... biz eğlendik onlar eğlendi...hatta kızıorum şimdi masada hiç oturmadıımız için yan yana fotomuz hiç yok((( birlikte oynamadıımız için ozmn da yan yana hiç yok bi dans ederken war ühühühühüh (((
sonuçta öyle veya böyle o gün geçti gitti artık ewli bi bayanım... ufak tefek aksilikler olsa da günümü rezil etmesine izin vermedim... hiç bişeyi umursamadım we hayatımın en güsel ve eğlenceli günü oldu... darısı bütün bekarların başına...
tşk ederim tatlım... nasıl değişik çıkmışım:))))
amin cnm tşk ederim tatlım:)))
Bir ömür mutlu bir yuvan olsun tatlım Allah mutluluğunu huzurunu eksik etmesin yuvandan.. Tebrik ediyorum seni ..Okurken kendimi düşündüm Allah o güzel günleri bana ve bütün isteyenlerede yaşatsın inşallaha.s
selam kızlar. . .
moralim çok bozuk ya( benim ne suçum wardı böle insanların içine düştüm bilmiorum . . .
dün gelinliğime bakmaya gttik . annem kayınvalidem .kayınvalidemn kardeşi . ve görümcelerim.görümcelerimn biri benden bi yaş küçük diğeri de 4-5 yaş. .
görmcelerim kendilerine elbise alıcaklardı . neyse gttk bakmaya .benden bi yaş küçük olan görümcem önceki gün gtmiş bakmş bitane beyaz elbise begenmiş . bende beyaz gyme dedim . gelin birtek beyaz giyer dedim .way efendim benmiyim bunu söliyen.zaten kızın yüzünde meymenet yok tmm ben almıorum dedi .sonra teyzesi dioki aman kızım senin canın nasıl istiosa öle al.kimseyi dinleme . . düğünde beyaz giymk geline saygıszlıktır diorum hala dioki ilk defa biz böle bişey duyuyoruz.Allh'ım ne günahım wardıu beni böle cahil insanlarla karşılaştırdın .off off evlilkttn iice soğudum yemn ederim.bıktm artık hepsinden :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?