Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böghhh midem bulandııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Nasrettin Hocaya sormuşlar;
Hocam, ramazan bizden memnun gitti mi?
Hoca cevap vermiş; memnun gitmese her sene on gün önceden gelir miydi?

Gamze ,Elisa Tobii darkangel güle güle kullanın...
Hayatım çok güldüm yazını okurken aklıma ne geldi hayatii yoook dedin yaaa beni sevmiodun yaa bi ara içimden dedim damla-dinçerle kaçmıştır kaydirigubbakcemile Allah mesut etsin kötü gününüz olmasın inşallah hihoyyyt

Bir ömür mutlu bir yuvan olsun tatlım Allah mutluluğunu huzurunu eksik etmesin yuvandan.. Tebrik ediyorum seni ..Okurken kendimi düşündüm Allah o güzel günleri bana ve bütün isteyenlerede yaşatsın inşallaha.s

selam kızlar. . .
moralim çok bozuk ya ( benim ne suçum wardı böle insanların içine düştüm bilmiorum . . .
dün gelinliğime bakmaya gttik . annem kayınvalidem .kayınvalidemn kardeşi . ve görümcelerim.görümcelerimn biri benden bi yaş küçük diğeri de 4-5 yaş. .

görmcelerim kendilerine elbise alıcaklardı . neyse gttk bakmaya .benden bi yaş küçük olan görümcem önceki gün gtmiş bakmş bitane beyaz elbise begenmiş . bende beyaz gyme dedim . gelin birtek beyaz giyer dedim .way efendim benmiyim bunu söliyen.zaten kızın yüzünde meymenet yok tmm ben almıorum dedi .sonra teyzesi dioki aman kızım senin canın nasıl istiosa öle al.kimseyi dinleme . . düğünde beyaz giymk geline saygıszlıktır diorum hala dioki ilk defa biz böle bişey duyuyoruz.Allh'ım ne günahım wardıu beni böle cahil insanlarla karşılaştırdın .off off evlilkttn iice soğudum yemn ederim.bıktm artık hepsinden :gitme:

amin cnm inş:)))
darısı başına gönlüne göre olur umarım herşey...opuyorumnanaktan

tatlım böyle şeylere takılıpta üzme kendini... ndn ortamı geriosunki... benim görümcemde beyaz bi elbise giydi... hatta kızacam zannetmiş ama ben madem onu kendine yakıştırdın ozmn problem yok dedim... ew arkadaşımda beyaz giydi... sonra o da arkadaşımda beyaz giydi... yani kısacası benim düğünümde beyaz giyen çok fazlaydı... aslında gelinle mi yarışıyor die düşünülür ama olay öyle deil eminim hiç birinin içinde öyle bi düşünce yoktu... hem bütün dikkatler senin üzerinde olacak gelinlik ayrı şey abiye elbise ayrı şey... hatta ünv deki en samimi arkım da beyaz almıştı elbisesini ama o hasta olduu için gelemedi:)))
Aman Allahım şimdi fark ettim herkes benim düğünümde beyaz giymeye karar vermiş hahahah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…