Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aime tatlım beğendim ben şu kahve şeysini bence .çok kullanışlı biraz byüük olması lazım mutfağın ama
bence çok güzel ileride evim büyük olursa kesin alırım

kahve icmeyi seviyorsaniz ve mutfagin büyük ise gercekte ise yariya bilir... kalitesini malitesini geciyorum... yani kahve makinesi sürekli tezgahta olucaksa... (su kaynaticisi zaten sürekli tezgahta oluyor) isini kolaylastira bilir

benim mutfagim kücük olucak & ben kahve icmem... benimkiside az iciyor.. bize gerekmiyecek kahve makinesi bundan ötürü benim isime yaramaz

ben size göstermek icin ekledim
opuyorumnanaktan

vazgeçilmezim opuyorumnanaktan bu kadar karartma içini bişey olmaz benim annemde ve babamdada var anneme hamileliği esnasında bir iğne vurmuşlar ve sorun atlatılmış bu kadar basit bunun için tekrar düşünmene gerek yok canım abartma kaydirigubbakcemile5

elbise olayını daha fazla söyleme bence insan olan laftan anlar birkerede, senin bu konuya takıldığını anlayınca üstüne gelirler daha fazla, içini ferha tut arkadaşım karamsar olma

hayatımmmm okurken tüylerim diken diken oldu sanki ordaymışım gibi duygulandım cnm benim rabbim mutlu etsinopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan sağol canım benim senin evlenmen de dün gibi aklımda ne ağlamıştım sen evlenince mafoldumben

abbowwww
maşallah

sen neye açtım arsi kız

ama eski takvimi nası yaptım hatırlamıyokmi kaydirigubbakcemile3

hayatım yaaaa ben fotolarını çok merak ediomm ne zaman koycan

et merak koymicem zemuszemus

hoşbulduk canımmmmm amin amin daha güzelleri başınıza inşallah

sakin ol kuşum ya, bi iğneye bakar o iş, annemle babamda bile varmış, hele ki şu zamanda Allah ın izniyle birşeycik olmaz :1hug:

tşk ederim hayatimciğim,,
sanada mutluluklar diliyorum yazdığını okudum çok harika dile getirmişsin:)=)

bebeğim ölür diyince o kadar kötü oldumki :çok üzgünüm:
içim sızladı sanki :gitme:
neyse herşey nasip kısmet.Rabbim HAkkımızda ne hayırlı ise onu versn :çok üzgünüm:

canım çaresi var onunda
tıp ne kadar ilerledi merak etme tatlı tatlı bebişlerinde olur
üzme kendini canım bu kadar ve en önemlisi isyan etme

dua et canım

neyse herşey nasip kısmet.Rabbim HAkkımızda ne hayırlı ise onu versn :çok üzgünüm:

canım ndn ölsün sonuçta kan uyuşmazlığınız olduunu biliosunuz ona göre doktorun ne yapılması gerekiyorsa onu yapar... hiç bişey olmaz çaresiz dert vermesin Allah ne var bunda...

yivrim üzülme
sen benim özel albüme baktın demi orada beyaz gördünmü nikahımda ayrı yemeğimde ayrı ayrı gyildi uyuz oldum ama herkesin yaptığı kendine

Aman Allahım şimdi fark ettim herkes benim düğünümde beyaz giymeye karar vermiş hahahah:))))

kız bende de sanki öyleydi ne uyuz oldum

vazgeçilmezim canım kimse beni geçemezdi çünkü ben gelindim sacımla makyajımla gelinliğimle peri gibiydim (abbowwwwwww ne övdüm kendimi opuyorumnanaktan)
dışardan bakanlar beni değil beyaz giyenleri yadırgadı
hatta bi akrabamız beyaz giyenlerden birini bi önceki nikahın gelini sanmış ikinci evlilikte ondan böle giyindi diye düşnmüş sonra bizim msiafir olduğunu anlamış
bencede geline saygısızlık ama anlamıyorlar
kendilerine yapılsa ne olur acep benim elimde öyle bi koz vardı ama yapmadım çünkü herkesin ayıbı kendine kaydirigubbakcemile5 üzülme

yok cnm aldılar elbiseyi .zaten nasıl bişey aldığına bile bakmadım .aman ne giyerse giysin umrumda diil artık . .

ayy kan uyuşmazlığınıda ister istemez kafama takıorum .ama siz böle dedikçe rahatlıorum walla .inşallah ileride hiçbi sorun olmaz saol cnm cevabın için

nastasıa cnm süpersın masallah kar yağsa gene durmaz oynarsın sen mutluluğun daım olsun cnm
resımlerı eklersın deıl mı

vazgecılmezım
sorunların dusundukce çoğalıyor ınsan gözunde bırak dusunme
hem kan uyuşmazlığınada hıc takılma ablamla enıstemdede aynı sorun oldu
yığenım ılerı zeka cıktıı :roflol: hıperaktf falan cıktı testlerde
ınanılmaz zekı
hem bı iğneye bakar bu işler düşünme

sen neye açtım arsi kız

anlamadım :)

olurmu öyle şey be
iğne ile halloluyor dert etme kuzucum

kızlar şerif ali nerde anadolu yakasındaa bilen yokmu??

benim evin ora

böcüğüm doyamadın bakmaya herhalde daha ekleyimmi kız:)))

saol cnm darısı başına inş...
oynardım tabiiki durmak yok...

arsimacığım sanırım düğünlerde beyaz elbisenin bu kdr popüler olmasının nedeni beyaz elbilerin modelleri bu sene harika... insan ister istemez acaba bunu mu alsam die iç geçiriyor.... açıkçası ben çok takılmadım... belkide beyaz elbise giyenlerin hepsi çok sevdiğim kişiler olduğu için:)))
en sevdiim arkadaşlarım, görümcem... hepsinede çok yakışmıştı... gıcık olduum biri giyse bende öyle sinir sinir laflar ederdim sanırım hahahha

Arsimacım bostancıyamı erenköye mi nereye yakın canım

sen dion ya
hadi be hacıı neresi yazıver kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlarım ev almış ordan çeyiz sermeye gidicezz, kızı da aramak istemiom çok meşguller :lepi:

evet modelleri çok güzel ama aynı modellin farklı renkleride mevcut yani bilmiyorum sevdiğimde sevmediğimde giyse uyuz oluyorum ha şuda var benim sevdiğim beni seven zati giymez onu :)
bende bu yıl benimki hariç 2 kına 2 düğün 1 nikah atlattım ama beyaz gelinin rengidir diye asla bakmadım beyaza

canım çaresi var onunda
tıp ne kadar ilerledi merak etme tatlı tatlı bebişlerinde olur
üzme kendini canım bu kadar ve en önemlisi isyan etme

dua et canım

Haklsıın hayatım . . . tıp bayağı ilerledi . ama insan bi an düşenio işte opuyorumnanaktan

canım ndn ölsün sonuçta kan uyuşmazlığınız olduunu biliosunuz ona göre doktorun ne yapılması gerekiyorsa onu yapar... hiç bişey olmaz çaresiz dert vermesin Allah ne var bunda...

amin canım . . ya bide şöle bişi war .ben daha önce bi hastaneden öğrenmiştim kan grubumu . aynıydı nişanlımınkinde.önceden A+ biliodm .şimdik A- çıktı.sağlık ocağındaki doktora söledim .yanlışlık olabilri dedi .o yzden zamnm olduğu zamn yine baktırıcm

arsimacığım saol bebeim yorum için . . benim o görümcemde evlenicek önümzdeki senelerde ama kesinlikle bende onun yaptığını yapamam . içim rahat olmaz öle bişey yaparsam.ama herkes böle düşünmüo.artık geçtm beyazı.ne giyerse gysn . :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…