aime tatlım beğendim ben şu kahve şeysini bence .çok kullanışlı biraz byüük olması lazım mutfağın ama
bence çok güzel ileride evim büyük olursa kesin alırım
gerçkten hiç belli olmuo . . . bugün sağlık raporu aldm nikah için kan uyuşmazlığı çıktı :çok üzgünüm: ya bi kerede düüşünmesem hiçbişeyi ne güsel olucak . ileride çok riskli olurmuş hamileliğim.çocuğum karnımda ölebilrimiş :gitme:
bütün herşey benimi bulmk zorunda
hayatımmmm okurken tüylerim diken diken oldu sanki ordaymışım gibi duygulandım cnm benim rabbim mutlu etsinopuyorumnanaktan
abbowwww
maşallah
hayatım bütün iyi dileklerin senin içinde olsun.
şimci fotolarıda merakla bekliyorum haberin olsun.
yeni takvim yapıcaksın eskisinin silip yeni linki yapıştırcaksın.
Ama ben acayip eriniyorum hala değiştiremedim.
hayatım yaaaa ben fotolarını çok merak ediomm ne zaman koycan
Kızlar misafirlerimiz var çok yazamıyorum...
HAYATIM kuzum hoş geldin. Ne kadar güzel anlatmışsın her şeyi... :1hug:
Sadece şunu söylüyorum darısı başımıza :1rolleyes:
ÇOk stresliyim ben sanırım :sinifsinif:
Gamze, pijamaların çok cicici
Hoşgeldin canım, başınız sağolsun.
Cenaze dışında herşeyinin güzel geçmesine sevindim artıks ende taze gelinsin :)
Ttubişim günayın trakyayı sel götürdü sormaa tatilmatil hak getire haftasonu
Biliyorum canım haberini aldım sel olmuş. Bu hafta sonu güzel olur inşallah ben gidince opuyorumnanaktan
Banlanmazsın ceza puanı veriyorlar.
Ayıca kötü şeyler düşünme. kendini motive et nişanda ne giyeceğini düşün, netten modellere bak mobilyalara bak kafan dağılır.
haftasonu aldım kızlar sarev 100 tl
Rengi çok güzelmiş iyi günlerde kullan.
Hayatım, hoşgeldin tatlım. Beklediğimize deydi. Tüm ayrıntılarıyla anlatmışsın çok güzel geçmiş herşey. Kına gecesinde olabileceği yaşamışsın, evden çıkarken ağlasaydın çirkin gelin olurdun.
Şimdi düğünü ve resimleri bekliyoruz.
Adaşım, Allah kavuştursun.
hoşbulduk canım sağol güzel sözlerine ama ben seni tanımadım :1ninca:
slm kızlar nasılsınız...
düğün düğün dedim aman hemen geçti bitip gidince de bu muydu yani dedim:))))
ewlenen arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...
hayırlı uğurlu olsun nastasiacım. Allah bi ömür mutlu ve huzurlu kılsın yuvanızı
Gamze ,Elisa Tobii darkangel güle güle kullanın...
Hayatım çok güldüm yazını okurken aklıma ne geldi hayatii yoook dedin yaaa beni sevmiodun yaa bi ara içimden dedim damla-dinçerle kaçmıştır kaydirigubbakcemile Allah mesut etsin kötü gününüz olmasın inşallah hihoyyyt
yok seninle kaçtığı aklıma gelmedi kaydirigubbakcemile3 delü sırnaşık şey
sakin ol kuşum ya, bi iğneye bakar o iş, annemle babamda bile varmış, hele ki şu zamanda Allah ın izniyle birşeycik olmaz :1hug:gerçkten hiç belli olmuo . . . bugün sağlık raporu aldm nikah için kan uyuşmazlığı çıktı :çok üzgünüm: ya bi kerede düüşünmesem hiçbişeyi ne güsel olucak . ileride çok riskli olurmuş hamileliğim.çocuğum karnımda ölebilrimiş :gitme:
tatlım bunları düşünme herşey kısmet...
benim kuzeninde eşiyle kan uyuşmazlığı vardı... ilk çocuğu düştü... sonra onu kürtaşla aldılar düştüğü için doktoru kızmış ndn öyle yaptırdın bi daha çocuğun olmaz die... 3 ay dinlen demiş... 1 ay sonra gene hamile kaldı... sağlıklı bir doğum yaptı... sonra bi tane daha yaptı gaza gelip kaydirigubbakcemile3
canını sıkma tıp okdr ilerlediki eskiden kan falan değiştiriyorlardı şimdi bebeğe ve anneye iğne yapılar doğumdan sonra tamam herşey halloluyor:))))
gerçkten hiç belli olmuo . . . bugün sağlık raporu aldm nikah için kan uyuşmazlığı çıktı :çok üzgünüm: ya bi kerede düüşünmesem hiçbişeyi ne güsel olucak . ileride çok riskli olurmuş hamileliğim.çocuğum karnımda ölebilrimiş :gitme:
bebeğim ölür diyince o kadar kötü oldumki :çok üzgünüm:
içim sızladı sanki :gitme:
neyse herşey nasip kısmet.Rabbim HAkkımızda ne hayırlı ise onu versn :çok üzgünüm:
hayatım resimlerin nerde beyaaa ????????????*
benmi kaçırdım
selam kızlar. . .
moralim çok bozuk ya( benim ne suçum wardı böle insanların içine düştüm bilmiorum . . .
dün gelinliğime bakmaya gttik . annem kayınvalidem .kayınvalidemn kardeşi . ve görümcelerim.görümcelerimn biri benden bi yaş küçük diğeri de 4-5 yaş. .
Aman Allahım şimdi fark ettim herkes benim düğünümde beyaz giymeye karar vermiş hahahah:))))
vazgeçilmezim opuyorumnanaktan bu kadar karartma içini bişey olmaz benim annemde ve babamdada var anneme hamileliği esnasında bir iğne vurmuşlar ve sorun atlatılmış bu kadar basit bunun için tekrar düşünmene gerek yok canım abartma kaydirigubbakcemile5
elbise olayını daha fazla söyleme bence insan olan laftan anlar birkerede, senin bu konuya takıldığını anlayınca üstüne gelirler daha fazla, içini ferha tut arkadaşım karamsar olma
sen neye açtım arsi kız
bebeğim ölür diyince o kadar kötü oldumki :çok üzgünüm:
içim sızladı sanki :gitme:
neyse herşey nasip kısmet.Rabbim HAkkımızda ne hayırlı ise onu versn :çok üzgünüm:
kızlar şerif ali nerde anadolu yakasındaa bilen yokmu??
arsimacığım sanırım düğünlerde beyaz elbisenin bu kdr popüler olmasının nedeni beyaz elbilerin modelleri bu sene harika... insan ister istemez acaba bunu mu alsam die iç geçiriyor.... açıkçası ben çok takılmadım... belkide beyaz elbise giyenlerin hepsi çok sevdiğim kişiler olduğu için:)))
en sevdiim arkadaşlarım, görümcem... hepsinede çok yakışmıştı... gıcık olduum biri giyse bende öyle sinir sinir laflar ederdim sanırım hahahha
kızlar şerif ali nerde anadolu yakasındaa bilen yokmu??
canım çaresi var onunda
tıp ne kadar ilerledi merak etme tatlı tatlı bebişlerinde olur
üzme kendini canım bu kadar ve en önemlisi isyan etme
dua et canım
canım ndn ölsün sonuçta kan uyuşmazlığınız olduunu biliosunuz ona göre doktorun ne yapılması gerekiyorsa onu yapar... hiç bişey olmaz çaresiz dert vermesin Allah ne var bunda...
yivrim üzülme
sen benim özel albüme baktın demi orada beyaz gördünmü nikahımda ayrı yemeğimde ayrı ayrı gyildi uyuz oldum ama herkesin yaptığı kendine
kız bende de sanki öyleydi ne uyuz oldum
vazgeçilmezim canım kimse beni geçemezdi çünkü ben gelindim sacımla makyajımla gelinliğimle peri gibiydim (abbowwwwwww ne övdüm kendimi opuyorumnanaktan)
dışardan bakanlar beni değil beyaz giyenleri yadırgadı
hatta bi akrabamız beyaz giyenlerden birini bi önceki nikahın gelini sanmış ikinci evlilikte ondan böle giyindi diye düşnmüş sonra bizim msiafir olduğunu anlamış
bencede geline saygısızlık ama anlamıyorlar
kendilerine yapılsa ne olur acep benim elimde öyle bi koz vardı ama yapmadım çünkü herkesin ayıbı kendine kaydirigubbakcemile5 üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?