Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kizlar aranizda söyle bir sey kullanan var mi?

3´ü 1 arada
Su kaynaticisi, kahve makinesi, ekmek kizartma makinesi

acaba kullanisli olur mu???

aime tatlım beğendim ben şu kahve şeysini bence .çok kullanışlı biraz byüük olması lazım mutfağın ama
bence çok güzel ileride evim büyük olursa kesin alırım

Nastasia hayretle okudum
inan tebrik ederim gönülden
bu nasıl bir pozitifliktir yaa

örnek alacağım seni kendime

Allah bir yastıkta kocasın inşallah

gelinliğinde bindallında çok yakışmış sana mutluluklar canım opuyorumnanaktan

vazgeçilmezim canım lütfen kendini üzme bu yüzden
ve inat da etme madem beyza giymek isitoyr bırak giysin
nasılsa en güzel yine sen olacaksın senin gelinliğin yeter opuyorumnanaktan

Nastasia hayretle okudum
inan tebrik ederim gönülden
bu nasıl bir pozitifliktir yaa

örnek alacağım seni kendime

Allah bir yastıkta kocasın inşallah

gelinliğinde bindallında çok yakışmış sana mutluluklar canım opuyorumnanaktan

tşk ederim tatlım polyanacılık sanırım biras oynadıım veya saf mıyım neyim kaydirigubbakcemile3

ama küçük şeylere takılıp kendimi üzemeyeceim kadar kısa hayat... ayrıca gününü yaşamaya inanırım ben... sonuna kdr tadını çıkarmalıyım ir tekrarı olmayacak o günün ne de olsa...kaydirigubbakcemile2

özellikle takıntılıyım bu konuda .kızada daha önce sölemiştm gyme die.aa tmm demişti.ben zaten gymem . insanlarn iki yüzlü olmalarına çok sinirleniorummm .çok . zaten bütün akrabalarıma söledim hepiniz beyaz giyin .sırf inat olsun die.her konuda cahil karşımdaki insanlar. . Teyzesi karşı apartmanımzda oturur.ona gelir bi kere benim yanımöa gelmez.sonra sevgilsiyle buluşurken benim yanıma geliorum die yalan söler ailesine .daha bir sürü şey.Annesi bile güvenmio kızına .Bazen bakıroum dio çantmda para eksik .artık her şey üst üste binio ya

canım üzülme yaaa,kim ne giyerse giysin o gecenin gelini sen olucaksın,ne giyerlerse giysinler senin ışığını söndüremezlerrr

nastasia harika gelin olmuşsun kuşum takıların da çok şık durmuşş,

herşey gönlünüze göre olsun

tşk ederim şekerim:)))
takımı annem züpriz yaptırmış bana... sürekli ince kolye istiyordum gelinlikle takmak için... o da inci getirtmişti... ona klips yaptırmış... harika oldu:)))

bunları filan takma canım
açıkcası bizim burda biz hiç öyle bişey bilmeyiz tek gelin beyaz giyer filan, bende bu sitede öğrendim düğünde beyaz giyilmeyeceğini, hatta geçenlerde arkadaşım gelin olacak ablasına elbiseye bakıyorlar beyaz elbise beğendiler dedim kız almayın onu gelin sensin tek sen beyaz giyersin. aman dedi nolcak benim giydiğim beyaz başka daha gösterişli elbiseyle bir mi olur dedi, açıkcası bende pek takılmam öyle beyaz giyilmiş başka renk giyilmiş

yani bunlara çok takılma he senin için bu problem ise alırlarsa da ses etme nasılsa evli değil daha değil mi sende onların düğününde daha şatafatlı bir beyaz alır giyersin, intikamın acı olmuş olur :lepi:

Tatlım üzme tatlıcanını yaa bak nekadar az kalmış küçük detaylar belki ama suratın düşmesin bende aynışeyi düşünürdüm nişanımdada benim abiyemin renginden gitmiş enyakın arkadaşım başörtüsünü takmış onun ama kmse bakmadı ona o günün yıldızı bendim bende öyle düşündüm aynı renk olmaması lazım aslında haklısında bunu anlatmak çok zor heleki buı kişi senin eşinin kardeşi boşver yapsın istediğini onlarda çok hevesliler o gün için bir artniyetleri olduğunu düşünmüyorum üzmegüzel canını.. ileride der dururlar böyle demiştin bize diye cephe aldırma kendine ilgilenme aman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anladım cnm sen birasda diğer olaylar yüzünden gerilmişsin... ama cnm sonuçta o eşinin kardeşi bir şekilde dengeyi sağlamak zorundasın mutlu olmak istiyorsan... ama anlattıkların gerçekten hoş şeyler deil... ama gene de boşwermeye çalış... gözde olan sen olacaksın bunu unutma ve onun senin mutlu gününe gölge düşürmesine izin verme...

ınsanlarla uğraşmak gerçkten çok zor. . . karışmıorum artık ne giyerse gysin.hatta alsn bi tanede gelinlik o giysin . . ama bundan sonra bana bi yabancı gibi . . . çok sevdiğim bi laf var .

Değer ; değer verene değer. . ne veririse bundan snra onu alıcakk

yani bunlara çok takılma he senin için bu problem ise alırlarsa da ses etme nasılsa evli değil daha değil mi sende onların düğününde daha şatafatlı bir beyaz alır giyersin, intikamın acı olmuş olur :lepi:[/COLOR][/B][/QUOTE]

züper fikir... dişe diş kana kan intikam intikam kaydirigubbakcemile3

kötükedihüso

tşk ederim şekerim:)))
takımı annem züpriz yaptırmış bana... sürekli ince kolye istiyordum gelinlikle takmak için... o da inci getirtmişti... ona klips yaptırmış... harika oldu:)))

bende çok istiyorum inci takmakk ama kuyumcuya güvenipte alamıyoruz bir türlüü, daha yakından bi foton olsada görebilseydim keşke spor ve şık duruyor ,

bazıları çok yaşlı işi gibi gelior bana, annen iyi düşünmüş canım
güzel günlerde tak

haklısın cnm bak sende onu tanımışsın bundan sonra ona göre davranırsın... ama göze batan sen olma... sonra seni suçlarlar... belli olmaz öle kişinin napacaı...

amin cnm inş... daha güsel senin olsun inş...

haklısın cnm bak sende onu tanımışsın bundan sonra ona göre davranırsın... ama göze batan sen olma... sonra seni suçlarlar... belli olmaz öle kişinin napacaı...

gerçkten hiç belli olmuo . . . bugün sağlık raporu aldm nikah için kan uyuşmazlığı çıktı :çok üzgünüm: ya bi kerede düüşünmesem hiçbişeyi ne güsel olucak . ileride çok riskli olurmuş hamileliğim.çocuğum karnımda ölebilrimiş :gitme:

bütün herşey benimi bulmk zorunda

tatlım bunları düşünme herşey kısmet...
benim kuzeninde eşiyle kan uyuşmazlığı vardı... ilk çocuğu düştü... sonra onu kürtaşla aldılar düştüğü için doktoru kızmış ndn öyle yaptırdın bi daha çocuğun olmaz die... 3 ay dinlen demiş... 1 ay sonra gene hamile kaldı... sağlıklı bir doğum yaptı... sonra bi tane daha yaptı gaza gelip kaydirigubbakcemile3
canını sıkma tıp okdr ilerlediki eskiden kan falan değiştiriyorlardı şimdi bebeğe ve anneye iğne yapılar doğumdan sonra tamam herşey halloluyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…