nastasia pek cici bi gelin olmuşun sende mutluluklar canım
Kizlar aranizda söyle bir sey kullanan var mi?
3´ü 1 arada
Su kaynaticisi, kahve makinesi, ekmek kizartma makinesi
acaba kullanisli olur mu???
daha güzel şugar göründün gözüme.
tatlım böyle şeylere takılıpta üzme kendini... ndn ortamı geriosunki... benim görümcemde beyaz bi elbise giydi... hatta kızacam zannetmiş ama ben madem onu kendine yakıştırdın ozmn problem yok dedim... ew arkadaşımda beyaz giydi... sonra o da arkadaşımda beyaz giydi... yani kısacası benim düğünümde beyaz giyen çok fazlaydı... aslında gelinle mi yarışıyor die düşünülür ama olay öyle deil eminim hiç birinin içinde öyle bi düşünce yoktu... hem bütün dikkatler senin üzerinde olacak gelinlik ayrı şey abiye elbise ayrı şey... hatta ünv deki en samimi arkım da beyaz almıştı elbisesini ama o hasta olduu için gelemedi:)))
Aman Allahım şimdi fark ettim herkes benim düğünümde beyaz giymeye karar vermiş hahahah:))))
[ı]selam kızlar. . .
Moralim çok bozuk ya( benim ne suçum wardı böle insanların içine düştüm bilmiorum . . .
Dün gelinliğime bakmaya gttik . Annem kayınvalidem .kayınvalidemn kardeşi . Ve görümcelerim.görümcelerimn biri benden bi yaş küçük diğeri de 4-5 yaş. .
Görmcelerim kendilerine elbise alıcaklardı . Neyse gttk bakmaya .benden bi yaş küçük olan görümcem önceki gün gtmiş bakmş bitane beyaz elbise begenmiş . Bende beyaz gyme dedim . Gelin birtek beyaz giyer dedim .way efendim benmiyim bunu söliyen.zaten kızın yüzünde meymenet yok tmm ben almıorum dedi .sonra teyzesi dioki aman kızım senin canın nasıl istiosa öle al.kimseyi dinleme . . Düğünde beyaz giymk geline saygıszlıktır diorum hala dioki ilk defa biz böle bişey duyuyoruz.allh'ım ne günahım wardıu beni böle cahil insanlarla karşılaştırdın .off off evlilkttn iice soğudum yemn ederim.bıktm artık hepsinden :gitme:[/ı]
nastasia harika gelin olmuşsun kuşum takıların da çok şık durmuşş,
herşey gönlünüze göre olsun
selam kızlar. . .
moralim çok bozuk ya( benim ne suçum wardı böle insanların içine düştüm bilmiorum . . .
dün gelinliğime bakmaya gttik . annem kayınvalidem .kayınvalidemn kardeşi . ve görümcelerim.görümcelerimn biri benden bi yaş küçük diğeri de 4-5 yaş. .
görmcelerim kendilerine elbise alıcaklardı . neyse gttk bakmaya .benden bi yaş küçük olan görümcem önceki gün gtmiş bakmş bitane beyaz elbise begenmiş . bende beyaz gyme dedim . gelin birtek beyaz giyer dedim .way efendim benmiyim bunu söliyen.zaten kızın yüzünde meymenet yok tmm ben almıorum dedi .sonra teyzesi dioki aman kızım senin canın nasıl istiosa öle al.kimseyi dinleme . . düğünde beyaz giymk geline saygıszlıktır diorum hala dioki ilk defa biz böle bişey duyuyoruz.Allh'ım ne günahım wardıu beni böle cahil insanlarla karşılaştırdın .off off evlilkttn iice soğudum yemn ederim.bıktm artık hepsinden :gitme:
selam kızlar. . .
moralim çok bozuk ya( benim ne suçum wardı böle insanların içine düştüm bilmiorum . . .
dün gelinliğime bakmaya gttik . annem kayınvalidem .kayınvalidemn kardeşi . ve görümcelerim.görümcelerimn biri benden bi yaş küçük diğeri de 4-5 yaş. .
görmcelerim kendilerine elbise alıcaklardı . neyse gttk bakmaya .benden bi yaş küçük olan görümcem önceki gün gtmiş bakmş bitane beyaz elbise begenmiş . bende beyaz gyme dedim . gelin birtek beyaz giyer dedim .way efendim benmiyim bunu söliyen.zaten kızın yüzünde meymenet yok tmm ben almıorum dedi .sonra teyzesi dioki aman kızım senin canın nasıl istiosa öle al.kimseyi dinleme . . düğünde beyaz giymk geline saygıszlıktır diorum hala dioki ilk defa biz böle bişey duyuyoruz.Allh'ım ne günahım wardıu beni böle cahil insanlarla karşılaştırdın .off off evlilkttn iice soğudum yemn ederim.bıktm artık hepsinden
ben gördümkızlar ya ben albümleri silicem
evi düğünü vs. fln
tüm kısçeler görmüşmüdür acep :)
özellikle takıntılıyım bu konuda .kızada daha önce sölemiştm gyme die.aa tmm demişti.ben zaten gymem . insanlarn iki yüzlü olmalarına çok sinirleniorummm .çok . zaten bütün akrabalarıma söledim hepiniz beyaz giyin .sırf inat olsun die.her konuda cahil karşımdaki insanlar. . Teyzesi karşı apartmanımzda oturur.ona gelir bi kere benim yanımöa gelmez.sonra sevgilsiyle buluşurken benim yanıma geliorum die yalan söler ailesine .daha bir sürü şey.Annesi bile güvenmio kızına .Bazen bakıroum dio çantmda para eksik .artık her şey üst üste binio ya
tşk ederim şekerim:)))
takımı annem züpriz yaptırmış bana... sürekli ince kolye istiyordum gelinlikle takmak için... o da inci getirtmişti... ona klipsyaptırmış... harika oldu:)))
İnsanlarla uğraşmak gerçkten çok zor. . . karışmıorum artık ne giyerse gysin.hatta alsn bi tanede gelinlik o giysin . . ama bundan sonra bana bi yabancı gibi . . . çok sevdiğim bi laf var .
Değer ; değer verene değer. . ne veririse bundan snra onu alıcakk
bende çok istiyorum inci takmakk ama kuyumcuya güvenipte alamıyoruz bir türlüü, daha yakından bi foton olsada görebilseydim keşke spor ve şık duruyor ,
bazıları çok yaşlı işi gibi gelior bana, annen iyi düşünmüş canım
güzel günlerde tak
haklısın cnm bak sende onu tanımışsın bundan sonra ona göre davranırsın... ama göze batan sen olma... sonra seni suçlarlar... belli olmaz öle kişinin napacaı...
gerçkten hiç belli olmuo . . . bugün sağlık raporu aldm nikah için kan uyuşmazlığı çıktı :çok üzgünüm: ya bi kerede düüşünmesem hiçbişeyi ne güsel olucak . ileride çok riskli olurmuş hamileliğim.çocuğum karnımda ölebilrimiş :gitme:
bütün herşey benimi bulmk zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?