Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dıtttt ikiside değil :)
kozyatağına biraz daha yakın
bilindik yerleri yazim metro, carrefour, optimum yada palladiumdan taksiye binebilirsin
yada direk kadıköye gelip 20D yada 14BK ile gidebilirsin
ataşehire gelebilirsen taksi ile çok yakın
karşıdan herhangi bi otobüse binip ümraniye tepeüstünde inip taksiye binip tavukcuyolundan giderbilirsin

başkaa :uhm:
neresinde acepp
ne zaman gidicen kız bizede gel :)

altına imzamı atıroummmm arsiciimm

pashmina sen şerifalinin tam olarak neresine gidiceksin?erenköyden diil bostancıdan rahat gelirsin buraya.nerden gelcenide söle ben sana anlatırım nası gelceni

pashmina sen şerifalinin tam olarak neresine gidiceksin?erenköyden diil bostancıdan rahat gelirsin buraya.nerden gelcenide söle ben sana anlatırım nası gelceni

bilmiom ki tam adresi bnde CADIARZU, ben avrupa yakasından arabayla gidicem bulurum ataşheiri biliorum nasılsa , bulamazsam bile ataşehirden alırlar bizi

Saolasın canım tam adresi öğrenince sorarım sana gene
Şeniz

benim benimkinde beyaz giyeninkinde pembe siyah giydim
herkeste çok beğendi beni çok güzelsin dediler bugün işe geldim hala herkes çok güzel olmuştun dedi :)

ya o kadar renk seçeneği warki . . .Aynı elbisenin siyah beyazı war.ki beyazı daha yoğundu .onu alsn hiç bişey demem . ama kız illa bembeyaz istio. Aman bilmiorum ne yapmaya çalışıo . gördm pembe siyah elbiseni . gerçktn çok yakışmş.ama sen herhalinle zaten güzelsin :asigim:

haklısın arsimacığım beyaz gelinin rengidir düğünde bende giymem ama giymek isteyen kendine yakıştırıyorsa da çokta takılmam... hatta ilk başta bende garipsemiştim ama sonuçta gözde olan bendim hahahah:)))

vazgeçilmezim belkide sağlık ocağında yanlışlık olmuştur... hastanedekiler doğru çıkar bence... için rahat etsin die bi kez daha baktır istersen!!!

böcüğüm kınada çekilmişte koydum bikaç sayfa geride...

aa canım bunları filan sorun yapma ki hiç
benim teyzemde de yengem de de kan uyuşmazlığı var
hiç sorunları da olmadı
zaten ilk çocukta bişey olmuyormuş
ondan sonra da hr doğum ya da kürtajda iğne yapıyorlar zaten hiç bi sorun kalmıyo

benimde büyük ihtimal kan uyuşmazlığım olacak ki çünkü benim kanım (-) ve sevdiğimle kan uyuşmazlığım var ben şimdiden biliyorum yani

çok gerginsin, herşeyi kötü düşünüyorsun bence, biraz rahatla canım :teselli:

vazgecilmezım bende yorum yazmıstım amaaa

kızlar arkdsmn abısı evlenıyor erkeğe tabak canak nevresım caydanlk ne ceyızler konmuuş
bizim bi uyku seti bi battaniye vardı sizin nasıldı

ay zaten bide kocişden gelse yemek takımı yanmıstm nereye koycamki

kuşum opuyorumnanaktan carrefour biliom anladım nerde olduğunu densem de yazmış saolsun kaydirigubbakcemile5

adresi ve zamanı bildiririm sanada burdan, nokta atış yaparım sayenizde

kısmet olursa görmek isterim senide valaa :lepi:

Çok gereksiz şeylera takılmışsın düğün üstü.
Ne giyerse giyisin bırak boşver genelde öyle durumlarda bizimkiler gelini kıskanmışta giyimiş der.
Sonra sende giyersin inat olsun.

İğne var teyzemin boyundan büyük iki çocuğu oldu uyuşmazlık olduğu halde.
eskidenmiş onlar artık çözümü var.

benim benimkinde beyaz giyeninkinde pembe siyah giydim
herkeste çok beğendi beni çok güzelsin dediler bugün işe geldim hala herkes çok güzel olmuştun dedi :)

Nacizane fikrim beyaz giyimendi hemide daha çatafatlı bir şey giyicektin onun gelin olduğu anlaşılmıcaktı ay kudururdu walla
Ama sen gerçekten güzeldin elbisenin renkleri yeter benim için elbisende güzeldi zemuszemus

Hayatım, Tubişim canım ben.

altına imzamı atıroummmm arsiciimm

at ve unut bu konuyu salla gitsin

bilmiom ki tam adresi bnde CADIARZU, ben avrupa yakasından arabayla gidicem bulurum ataşheiri biliorum nasılsa , bulamazsam bile ataşehirden alırlar bizi Şeniz

mci sağına al salla kendini aşağıya doğru yol seni şerifaliye götürür
hazır ordan geçerken bizim kıyafetleride kuru temizlemeden alsana kız :roflol:

takılma kuzu ya boşver giysin mutlu olsun münasip bi yerede kına yaksın :roflol:

tabiki gözde olan sendin sonrada damat :)
gerisi faso fiso isterse gelinlik giysin başkası :roflol:

Arsima+, baberko+, croiselle+, densem, dimples+, eccu, elisaa+, esmy+, flamingo2754, Gasoline+, meltem5814, nastasia+, pelinnnnnnnnnn, pıtırcık85+, Selen_Ay, sirrus, KK Pro Üyeuğur böcüğü+, VAZGECILMEZIM
deşifre etmiom kimseyi uzun zamandırrr,misafirler de varr

3 battaniye
2 yorgan 2 nevresim takımı
eşime çamaşır 1 takım bana bide bana gecelik takımı bide kayınvalidemin eski kanaviçelerini annem sarmıştı pike takımı etmişti o başkaaa :uhm: düdüklü tencere (onu alıp bana verdiler ama onlar aldı sonucta)
aklıma gelmi başka

adresi öğren iyice yardımcı oluruz
inş. görüşürüzzz

böylesi daha iyiydi bana göre :lepi:
kuaför sağolsun yine döktürdü getirdi beni bu hale :)

he sımdık gordum NASTASIA bacım arabadakı resmın cok guzel cıkmış hee
bındanlın gelınlığın sen bı harıkasın
hep mutlu ol ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…