Arsimacım bostancıyamı erenköye mi nereye yakın canım
sen dion ya hadi be hacıı neresi yazıver kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarım ev almış ordan çeyiz sermeye gidicezz, kızı da aramak istemiom çok meşguller :lepi:
evet modelleri çok güzel ama aynı modellin farklı renkleride mevcut yani bilmiyorum sevdiğimde sevmediğimde giyse uyuz oluyorum ha şuda var benim sevdiğim beni seven zati giymez onu :)
bende bu yıl benimki hariç 2 kına 2 düğün 1 nikah atlattım ama beyaz gelinin rengidir diye asla bakmadım beyaza
canım ben şerifalide oturuyorum.ataşehiri biliyosan eğer çok yakın oraya..
arsimacığım saol bebeim yorum için . . :
böcüğüm doyamadın bakmaya herhalde daha ekleyimmi kız:)))
pashmina sen şerifalinin tam olarak neresine gidiceksin?erenköyden diil bostancıdan rahat gelirsin buraya.nerden gelcenide söle ben sana anlatırım nası gelceni
benim benimkinde beyaz giyeninkinde pembe siyah giydim
herkeste çok beğendi beni çok güzelsin dediler bugün işe geldim hala herkes çok güzel olmuştun dedi :)
gerçkten hiç belli olmuo . . . bugün sağlık raporu aldm nikah için kan uyuşmazlığı çıktı :çok üzgünüm: ya bi kerede düüşünmesem hiçbişeyi ne güsel olucak . ileride çok riskli olurmuş hamileliğim.çocuğum karnımda ölebilrimiş :gitme:
bütün herşey benimi bulmk zorunda
dıtttt ikiside değil :)
kozyatağına biraz daha yakın
bilindik yerleri yazim metro, carrefour, optimum yada palladiumdan taksiye binebilirsin
yada direk kadıköye gelip 20D yada 14BK ile gidebilirsin
ataşehire gelebilirsen taksi ile çok yakın
karşıdan herhangi bi otobüse binip ümraniye tepeüstünde inip taksiye binip tavukcuyolundan giderbilirsin
başkaa :uhm:
neresinde acepp
ne zaman gidicen kız bizede gel :)
selam kızlar. . .
moralim çok bozuk ya( benim ne suçum wardı böle insanların içine düştüm bilmiorum . . .
dün gelinliğime bakmaya gttik . annem kayınvalidem .kayınvalidemn kardeşi . ve görümcelerim.görümcelerimn biri benden bi yaş küçük diğeri de 4-5 yaş. .
görmcelerim kendilerine elbise alıcaklardı . neyse gttk bakmaya .benden bi yaş küçük olan görümcem önceki gün gtmiş bakmş bitane beyaz elbise begenmiş . bende beyaz gyme dedim . gelin birtek beyaz giyer dedim .way efendim benmiyim bunu söliyen.zaten kızın yüzünde meymenet yok tmm ben almıorum dedi .sonra teyzesi dioki aman kızım senin canın nasıl istiosa öle al.kimseyi dinleme . . düğünde beyaz giymk geline saygıszlıktır diorum hala dioki ilk defa biz böle bişey duyuyoruz.Allh'ım ne günahım wardıu beni böle cahil insanlarla karşılaştırdın .off off evlilkttn iice soğudum yemn ederim.bıktm artık hepsinden :gitme:
gerçkten hiç belli olmuo . . . bugün sağlık raporu aldm nikah için kan uyuşmazlığı çıktı :çok üzgünüm: ya bi kerede düüşünmesem hiçbişeyi ne güsel olucak . ileride çok riskli olurmuş hamileliğim.çocuğum karnımda ölebilrimiş :gitme:
bütün herşey benimi bulmk zorunda
benim benimkinde beyaz giyeninkinde pembe siyah giydim
herkeste çok beğendi beni çok güzelsin dediler bugün işe geldim hala herkes çok güzel olmuştun dedi :)
altına imzamı atıroummmm arsiciimm
bilmiom ki tam adresi bnde CADIARZU, ben avrupa yakasından arabayla gidicem bulurum ataşheiri biliorum nasılsa , bulamazsam bile ataşehirden alırlar bizi Şeniz
ya o kadar renk seçeneği warki . . .Aynı elbisenin siyah beyazı war.ki beyazı daha yoğundu .onu alsn hiç bişey demem . ama kız illa bembeyaz istio. Aman bilmiorum ne yapmaya çalışıo . gördm pembe siyah elbiseni . gerçktn çok yakışmş.ama sen herhalinle zaten güzelsin :asigim:
haklısın arsimacığım beyaz gelinin rengidir düğünde bende giymem ama giymek isteyen kendine yakıştırıyorsa da çokta takılmam... hatta ilk başta bende garipsemiştim ama sonuçta gözde olan bendim hahahah:)))
kızlar arkdsmn abısı evlenıyor erkeğe tabak canak nevresım caydanlk ne ceyızler konmuuş
bizim bi uyku seti bi battaniye vardı sizin nasıldı
ay zaten bide kocişden gelse yemek takımı yanmıstm nereye koycamki
kuşum opuyorumnanaktan carrefour biliom anladım nerde olduğunu densem de yazmış saolsun kaydirigubbakcemile5
adresi ve zamanı bildiririm sanada burdan, nokta atış yaparım sayenizde
kısmet olursa görmek isterim senide valaa :lepi:
Nacizane fikrim beyaz giyimendi hemide daha çatafatlı bir şey giyicektin onun gelin olduğu anlaşılmıcaktı ay kudururdu walla
Ama sen gerçekten güzeldin elbisenin renkleri yeter benim için elbisende güzeldi zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?