Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydin tatluslar... bugün is yerinde son mesaim.. cuma gecesi ucuyorum allah izin verirse..
yarin evi toparlarim.. nevresimleri yikar kurutur ütülerim. Bavulumu hazirlarim biraz tembellik eder dinlenirim sonra ve elini türkiyem..

bu yüzükler çok güzel canım göbekli ve kalın oluyolar bombeli model diyolar klasik eskidende böyleydiya alyanslar dimi çok güzel ama fiyatıda normal bence

görmüştüm o alyansları evet güzel oluyolar bende bvulgari kullanıyorum ama sıkıldım değiştiricem evlenince bütün parmağımı kaplıyo

ay bnm parmaklarım kısa cok kalıntakarsam parmgımn yarısını kaplarr zaten

cnm sen gozlukmu kullanuıyordun
böcük cnm sen nısanda alynas demıssın sızın sozde aldıgnız alyans degılmı zaten?

bede sabah 4 gıbı yapmu sesıyle uyandım cam acıktı kociş uyandırdım kalktı camları kapadı uykumuz kactı sonradaaakaydirigubbakcemile5

fmk oralardan girebilcekmisin nete? bizi habersiz mi bırakcaksın yoksam?

sirrus, günaydın sanada. buket nasıl gittiler mi balayına?

benım parmaklarımda kısa
cnm o söz yüzüğü alyans deıl yanı bıraz imce o yuzden alyans alcaz kaydirigubbakcemile5

iple cekiyorum.. cok da heyecanlaniyorum.. ben sIk sIk siyaret ederdim memlektimi askim da orda oldugu icin yilda 3 kere ucuyorum.. ama bu seferki gibi hic heyecanlanmamistim allah nasip kismet ederse gelin olmaya gidiyoru

cuma gününe kadar sizinleyim allah izin verirse.. sonra helalik ister silaya yolcuk baslar.. of gözlerim doluyor

Günaydin tatluslar... bugün is yerinde son mesaim.. cuma gecesi ucuyorum allah izin verirse..
yarin evi toparlarim.. nevresimleri yikar kurutur ütülerim. Bavulumu hazirlarim biraz tembellik eder dinlenirim sonra ve elini türkiyem..

gözun aydın
türkıyede nereye gelıyrsun cnm

usagim.. istanbul aktarmali samsun yolcusuyum..
istanbulda bir kac saat beklemem gerek sonra samsun ucagina samsunda askim karilicak beni annamin babamin yanina orduya götürecek..
Annem telefonda diyor ki bana dogru eve gelin.. nisanlina da söylem sag sola sapmak yok fmk yi direk buray getir demis ablan gibi ucaktan iner inmez karsi tarfa gidim deme sakin.. bende dedim ki zaten karsi tarafa cok merakli oldugum icin dügün gecesi dönüyorum hehe.. uy benim kiskanc annam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…