bu yüzükler çok güzel canım göbekli ve kalın oluyolar bombeli model diyolar klasik eskidende böyleydiya alyanslar dimi çok güzel ama fiyatıda normal bence
görmüştüm o alyansları evet güzel oluyolar bende bvulgari kullanıyorum ama sıkıldım değiştiricem evlenince bütün parmağımı kaplıyo
nese koyunca siz de anlarsınız hem lensim de olmadı gözlüklü gelin oldum :)) ama ayaklarım süperdi zira adidaslarımın için de uçtum resmen :)) ben çıkıyom yarın görüşürüz. allahtan yemeğim var yehhuuuuuuuuuuuu
böcük cnm sen nısanda alynas demıssın sızın sozde aldıgnız alyans degılmı zaten?
bede sabah 4 gıbı yapmu sesıyle uyandım cam acıktı kociş uyandırdım kalktı camları kapadı uykumuz kactı sonradaaakaydirigubbakcemile5
Günaydin tatluslar... bugün is yerinde son mesaim.. cuma gecesi ucuyorum allah izin verirse..
yarin evi toparlarim.. nevresimleri yikar kurutur ütülerim. Bavulumu hazirlarim biraz tembellik eder dinlenirim sonra ve elini türkiyem..
benım parmaklarımda kısa
cnm o söz yüzüğü alyans deıl yanı bıraz imce o yuzden alyans alcaz kaydirigubbakcemile5
ekle ekle ekleegünaydın kızlarrr resim ekliciim bugün :)
yaptm cnm evın ıcı kelebek vadisine dondu[ı]esmaa noldu stickerlarrr ???sositososito[/ı]
burcu tatlım hava nasıl kocaeli'nde ?
günaydın kızlarrr resim ekliciim bugün :)
gnaydın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?