Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet mandilincan olabilir arsinin dediği gibi mıknatıslı belki darbe alabilir ama organze tülün içine hepsi birden atılabilir CADIARZU

:1shok: hammaddesi neymiş acaba ya? plastik falan mı ? yazıyor mu? sitenin adresini özelden bana da bir gönderiver ya, hadi be hacı be :)

İçime kurt düşürdünüz, bilmem ki neyden yapmışlar, çok mu basit bişey ne şakkıdı

Hacılar en iyisi şöyle yapayım... Oradan davetiye de beğendim ben. Numune isticem bundan da isteyim elime gelsin oyle karar verelim başka türlü olmayacakkafamçokkarıştı

evet te bu kız nie nazlanıo bu kadar bilmiom:)
kesin bide koyar hemen siler bende göremem çatlarım resmen:)

seninki nasıl

eklerse ben msn den haber salarım sana
profilime bak profil resmimde var

bende hemencik ekledim elimdekileri.
zati evimi çooktan görmüştünüz kaydirigubbakcemile5

evin sadece mutfağını gördüm ben
düğün içinde elinde çok az varmış kızzz

sen en iyisi bi erzak kolisi hazırla :)
kız ne o öle koca kese olarmı hiç delüüü:)delikafadulden

la deli koca dediğim dev bişe değil
max. 10cm değildir
tır ayarlayak istersen

bende hemencik ekledim elimdekileri.
zati evimi çooktan görmüştünüz kaydirigubbakcemile5

[senmi bi evini gördük bide ufak bi reısmmmklava:

valla evlenenleın resımlerınden ılk hafızama gelenelrı soyluyum yada begendıklerımmmıkı

gamze apartman onundakı duvagının ucustugu resım
eccu dıasarda böle yerde gelın hanm
tubis arabaya bınerken
sinay duvagın altından bakerken
arsi kuaforde avatar resmı birde birsürü gelıyor işte stdyo resmı yerde uzanıyolarr
mandilin ufacık ekledın zaten bitek o gelıyor aklıma
baska kım var kızlar bunlar dusununce ılk aklıma gelen resımler

la deli koca dediğim dev bişe değil
max. 10cm değildir
tır ayarlayak istersen

Yok o kadara gerek yok kaydirigubbakcemile3
Ama dediğin mantıklı arsiiii kese olmasada tülün içersine hepsi atılıp boğum yapıp kurdela ile bağlanabilir, ama kına kokusu kuruyemişe geçermi acabaaaa:lepi:

anaaaa evin fotolarını ekledim yaa kızlar klava: ne çabik unuttunuz eklim bida madem
düğün fotosuda hala bekliyoruz bizde, elimdekileride buraya ekledim hemen.

Yok o kadara gerek yok kaydirigubbakcemile3
Ama dediğin mantıklı arsiiii kese olmasada tülün içersine hepsi atılıp boğum yapıp kurdela ile bağlanabilir, ama kına kokusu kuruyemişe geçermi acabaaaa:lepi:

kınada kesenin içinde ya geçmez bence
bizim aldığımız hiç kokmuyordu

geçer dersen kuruyemiş + magnet bi kesede
kına ayrı kesede
zati kuruyemişi herkes alır kınayı herkes almaz
100 kuruyemiş dağıtcaksan 40 kına dağıtırsın
böyle yaparsan 60 kına daha almak zrunda kalmazsın :)

günaydın kızlar nasıl gidiyor hazırlıklarınız.bu hafta hep yağmur yağmasın,düğünü olanlar mağdur olmasın diye dua ettim.
bizdeki durumlar da şöyle bu cumarteside söz yapacaktık olay değişti ve nişana benzer bişey oldu.delikafadulden cuma akşam istendim ertesi gün öğlen sözüm oldu.düğünde öyle aceleye gelecek heralde.allah düğünü olana yardım ediyor.kuzenimin gelinliğini yaptırcam kendime.gelinliğim bile aradan çıktı hemen.zemuszemus .

arşı masallah
artık taze gelınlığın bıttı
hadı bee hacıı başla benım şu bebek pıkeme:roflol:

Evet haklısın ya. Bak boşa dememişler akıl akıldan üstündür diye opuyorumnanaktan

Magnetle kuruyemiş bir tül yardımıyla birleştirilir.
Şu 100 tanesi 10 tl olan kına keselerinden de alınır.
Kına sepetinin yarısına kına keseleri diğer yarısına magnetli kuruyemiş konulur.
Kına sepeti ile dağıtan kişi magnetli kuruyemişi verirken kına da istermisiniz diye sorar isteyen alır istemeyen de kendi bilir.

Oldu da bitti maşallah kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…