eve bişey demiyoz evı ekledın dugun dugunnanaaaa evin fotolarını ekledim yaa kızlarklava: ne çabik unuttunuz eklim bida madem
düğün fotosuda hala bekliyoruz bizde, elimdekileride buraya ekledim hemen.
ölemiiiesma bunebuyu sormustun bak gelmış
aa askolsn ne cabuk bıtırıyon onun bıttyse bızım ne olduu:sinifsinif:arşı masallah
artık taze gelınlığın bıttı
hadı bee hacıı başla benım şu bebek pıkeme:roflol:
kuşlarrr resimler yüklendiiii :)albümümdeee
arşı masallah
artık taze gelınlığın bıttı
hadı bee hacıı başla benım şu bebek pıkeme:roflol:
Evet haklısın ya. Bak boşa dememişler akıl akıldan üstündür diye opuyorumnanaktan
Oldu da bitti maşallah kaydirigubbakcemile5
hemen eklim tekrar hatırlarsınız :)
aa askolsn ne cabuk bıtırıyon onun bıttyse bızım ne olduu:sinifsinif:
ne bebeği ne pikesi kızım sende yavaşla biraz
eve bişey demiyoz evı ekledın dugun dugunn
kıslar günlük yemek takımı için bunları çok beğendim.kütahyanın yeni serisinden.tek parça halinde fiyatları istediğin kadar alabiliyorsunda.ben katalogda görmüştüm şimdi unuttum fiyatları..
.
kuzşum bu gün almaya gidiyorum gelinliğimi. vallahi artık neredeyse onu düşünmüyorum bile şu havaları düşünmekten :uhm:CNM GUNAYDN GELINLIGI GOREMIYCEKMIYIZ BİZZZlmaz:
pınarcık sağol kuşum inş güzel olacak a.s.gunaydın orjınal burcum ınanmıyorum son 2 gun kaldıııı inş hersey çok gusel olur tatlım
burcum, dur canım sıkma canını sabah kapalı oluyor sonra birden açılıveriyor hava.
burda hepimiz dua ediyoruz perşembe günü yağmur yağmasın diye. Allahım dualarımızı kabul eder inşallh. :Saruboceq: buda gavur gibi dua ediyor ama ben ellerimi açtım :)
ıstanbulun havası ıle erkeğıne guven olmazkaydirigubbakcemile3
emınım orada öledır
yarım saatte dört mevsım yasıyoz burda valla
sende takma kafana cnm koskoca 2 gun var merak etme yaz yağmuru gelıp gecer :teselli:
burcucum sen merak etme dualar seninle olcak ve çoookk çok güzel geçicek düğünün içini ferah tut sen..
gece 4te bi uyandım yer yerinden oynuyo göz gözü görmüyo yağmur yerleri delcek sanki..eyvah dedim sabah işe nası gidicem ben
sonra sabah bi baktım yerler çoktan kurumuş ohhh dedim kaydirigubbakcemile5
günaydınlarrrr
şişttt ağlama bakım
bereketli gelin perşembeye bişe kalmaz :)
benim düğünde cumartesi yağdı pazar süperdi
ee yaz yağmuru olduğu için yeride çok etkilemiyorrr
üzülme olurmu
kaynımın kınası eskişehirde oldu anam orasıda geceleri nasıl soğukmuşşşş
+ yer çok ıslak gibiydi sürekli topuk batıyordu ama insanlar oynamaktan üşümedi dert etme
birde biliyor herkes ona göre önlem alsınlar ayoll COLOR]
herkese günaydınnnnn
ya hayatım bugün foto eklicekmi acep?
bide burcu ben geçen akşm dinledim çarşambadan sora sıcaklıklar artıcakmşşşş
günaydın kızlar nasıl gidiyor hazırlıklarınız.bu hafta hep yağmur yağmasın,düğünü olanlar mağdur olmasın diye dua ettim.
bizdeki durumlar da şöyle bu cumarteside söz yapacaktık olay değişti ve nişana benzer bişey oldu.delikafadulden cuma akşam istendim ertesi gün öğlen sözüm oldu.düğünde öyle aceleye gelecek heralde.allah düğünü olana yardım ediyor.kuzenimin gelinliğini yaptırcam kendime.gelinliğim bile aradan çıktı hemen.zemuszemus .
mandalinam çok beğendim yaa
yatak odan kıpkırmısıı ne kadar cücel çoook romantik. perden halıların harikaa. yatak odanın halılarının marka ve modeli ne kuzum ?
salondamı oturuyorsunuz kuzum bizde öle düşünüyoruz şimdilik bakalım
salonunda çok zarif olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?