Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hacım ya magnetlere bayıldım :)) ama düğünde de verilir ki, geçen haftasonu gittiğim bi düğünde masada tabakların yanına bırakılmıştı nikah şekerleri, gerçi tam olarak nikah şekeri değildi, nazar ve bereket dualarının yazılı olduğu güzel ahşap şeylerdi. Sen de öyle yapabilir, düğünde masalara koyabilirsin..

:sinifsinif: hey maşallah tatlı rüyanın çeyizi ne öle ya daraldım walla çok çalışmam gerek çok

günaydınlarrrr

aman salla sen mutluydun ya lensi gözlüğü ayakkabıyı bi kenara bırak :)

Arsima Allah kavuştursun.. ya böyle evlenincede daha bi zor gelir heralde ayrılması yaa ama üzülme bak azcık gitçek gelcek :)

Amin canım
tabi böylesi daha zor en küçük örnek onunla uyumaya alışıp tek başına uyumak mafoldumben
ama bunada şükür ya işi olmasa onun için şükretmem lazım kaydirigubbakcemile5

size alyans resmi ekleyim azcık

hayırrrrrrrrrr
canım çeker sonra :gitme:

kız bende alyans resmi eklicektim vazgeçtim,ya o atasayın nazar alyanslarından alan yokmu çok hoş onlar yaa düz olanları

ii ettin :)
hafta sonu iş arkadaşım nişanlandı çok a radılar tarafılar beğenemediler hiç sonunda klasik alıcaz dediler ve onu almışlar

burcu tatlım hava nasıl kocaeli'nde ?

bu gece burda çok yağdıııı :1ninca:

Günaydin tatluslar... bugün is yerinde son mesaim.. cuma gecesi ucuyorum allah izin verirse..
yarin evi toparlarim.. nevresimleri yikar kurutur ütülerim. Bavulumu hazirlarim biraz tembellik eder dinlenirim sonra ve elini türkiyem..

iyi ucuşlarrrr Allah yolunu acık etsin
hep mutlu ol :)

gnaydın kızlar....

Şeniz

canım kapalı mafoldumben
dünde çok yağmur yağdı mafoldumben üstelik çok soğukmafoldumben

şişttt ağlama bakım
bereketli gelin perşembeye bişe kalmaz :)
benim düğünde cumartesi yağdı pazar süperdi
ee yaz yağmuru olduğu için yeride çok etkilemiyorrr
üzülme olurmu
kaynımın kınası eskişehirde oldu anam orasıda geceleri nasıl soğukmuşşşş
+ yer çok ıslak gibiydi sürekli topuk batıyordu ama insanlar oynamaktan üşümedi dert etme
birde biliyor herkes ona göre önlem alsınlar ayoll

Bakın beğendiğim magnetler şunlar ;

[Hadi be hacı bi el atıver :lepi:

kutuyu boşver atılır gider kağıt çünkü benimki öyle olmadığı halde atılmıştır :)
bu ikisinden birini sec eğer çok büyük değilse kesenin ağzını bağlıyon ya o kısma bağla bunuda
hadi ve hacıda iyi tutuldu :roflol::roflol:

pufi minik saten keseler yaparsın içine kınayı koyarsın sonracıma üstünede renkli organze yada klaassik delikli tüllerden alırsın. tüllede sateni toparlayıp bağlarsın. sonracıma keseyi de silikon ile magnetin arkasına doğru yağıştırırsın. aklıma bişi daha geldi. yaptığın cici kına keselerinin içine ufak mıknatıslar (tabi bulman mümkünse) yerleştirisin. Mıknatısla kına kesesini magnete yapıştrırsın. ıstendiğinde de kolayca çıkar.

:1shok: hammaddesi neymiş acaba ya? plastik falan mı ? yazıyor mu? sitenin adresini özelden bana da bir gönderiver ya, hadi be hacı be :)

güzel fikir de
aynı sepette olacaklar ya
herhangi bi sert kuwette magnet keseden ayrılabilir ama

:1shok: ayy kazık yedımm
ben tanesını 2 tl aldım buzdolaım ıcın
ben senın kınana kesın gelıyom
bunlardan cesıt cest yaptr
şener şen gıbı hepsınden alcamkaydirigubbakcemile3
tüle kınayı sarı bunuda kenarına tuttur
kucuk ığne ıle

pufilata çok tatlıı yaaa
nerede yaptırıyorsun
bana adresi yazabilirmisin a.s.

Nasıl yapacağımızı söyle kardeş kardeş yapalım, ne kadar ekmek o kadar köfte yoksa virmemmmkaydirigubbakcemile

Davetli çok kuzum ya. Ben kelepir olsun istiyorumCADIARZU

İşte boyutunu bilmiyorum numune isteyeceğim. Oyle daha iyi karar verilir herhalde.
Kına mı koysak kuruyemiş mi şakkıdı

100 tane 15 tl.. uykun mus fiyati.. bende bi bakayim
kina gecesinde dagitmak icin fiyati uydunsa dügündede verile bilinir aslinda .. bakalim istanbulda 15 orduda 50 olur.. insallah uygundurda bizde hatira diye böyle bir sey yapabilirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…