Kısçeler günaydın...
İşe başlamadan kafama takılan bişey var onu söyleyim size yardımcı olun bana...
Benim derdim de hiç bitmiyor zaten :1ninca:
Şimdi; bizim nikahımız düğünde olacak, nikah şekerim olmayacak yani. Kına gecem için kalıcı birşeyler vermek istiyorum misafirlere. İnternetten şu magnetleri buldum fiyatı da çok uygun geldi. Sizce bu magnetin arkasına poşetle kınayı nasıl koyarım yani tülle mi kaplayım yada arkasına nasıl tutturayım? Yada sizin fikriniz varmı ? Klasik kına kesesi yapmayım diye düşündüm ama fikrim nasıl bilmiyorum her saniye aklıma yeni şeyler takıyorum da :kedi:
Bakın beğendiğim magnetler şunlar ;
Birde şu kutular var ama magnet daha kalıcı sanki :bbo:
[Hadi be hacı bi el atıver :lepi:
nese koyunca siz de anlarsınız hem lensim de olmadı gözlüklü gelin oldum :)) ama ayaklarım süperdi zira adidaslarımın için de uçtum resmen :)) ben çıkıyom yarın görüşürüz. allahtan yemeğim var yehhuuuuuuuuuuuu
Arsima Allah kavuştursun.. ya böyle evlenincede daha bi zor gelir heralde ayrılması yaa ama üzülme bak azcık gitçek gelcek :)
size alyans resmi ekleyim azcık
kız bende alyans resmi eklicektim vazgeçtim,ya o atasayın nazar alyanslarından alan yokmu çok hoş onlar yaa düz olanları
burcu tatlım hava nasıl kocaeli'nde ?
Günaydin tatluslar... bugün is yerinde son mesaim.. cuma gecesi ucuyorum allah izin verirse..
yarin evi toparlarim.. nevresimleri yikar kurutur ütülerim. Bavulumu hazirlarim biraz tembellik eder dinlenirim sonra ve elini türkiyem..
gnaydın kızlar....
canım kapalı mafoldumben
dünde çok yağmur yağdı mafoldumben üstelik çok soğukmafoldumben
Bakın beğendiğim magnetler şunlar ;
[Hadi be hacı bi el atıver :lepi:
herkese günaydınnnnn
ya hayatım bugün foto eklicekmi acep?
bide burcu ben geçen akşm dinledim çarşambadan sora sıcaklıklar artıcakmşşşş
senin nie canın çekio be arsiii,bizim çeksin bırakta:)
zaten dün akşm konuştuk bu gece o nazar alyansları gördüm üryamda:)
:1shok: hammaddesi neymiş acaba ya? plastik falan mı ? yazıyor mu? sitenin adresini özelden bana da bir gönderiver ya, hadi be hacı be :)Böcükcük hemde ne kadar fiyatı biliyormusun kafamçokkarıştı
100 adeti 15 tl, ben 150 adet yaptırsam diye düşündüm CADIARZU
Kına değilde kuruyemiş de mi ekleyebiliriz ne CADIARZU
Bilmiyorum işte sende düşün böcükkkkkk:1hug:
pufi minik saten keseler yaparsın içine kınayı koyarsın sonracıma üstünede renkli organze yada klaassik delikli tüllerden alırsın. tüllede sateni toparlayıp bağlarsın. sonracıma keseyi de silikon ile magnetin arkasına doğru yağıştırırsın. aklıma bişi daha geldi. yaptığın cici kına keselerinin içine ufak mıknatıslar (tabi bulman mümkünse) yerleştirisin. Mıknatısla kına kesesini magnete yapıştrırsın. İstendiğinde de kolayca çıkar.
canım kapalı mafoldumben
dünde çok yağmur yağdı mafoldumben üstelik çok soğukmafoldumben
foto konusunda en nazlanmayan gelin bendim herhalde
evimi düğünümü albümlerimi hepsini ekledim size :)
Şeniz
Böcükcük hemde ne kadar fiyatı biliyormusun kafamçokkarıştı
100 adeti 15 tl, ben 150 adet yaptırsam diye düşündüm CADIARZU
Kına değilde kuruyemiş de mi ekleyebiliriz ne CADIARZU
Bilmiyorum işte sende düşün böcükkkkkk:1hug:
pufilata çok tatlıı yaaa
nerede yaptırıyorsun
bana adresi yazabilirmisin a.s.
hacım ya magnetlere bayıldım :)) ama düğünde de verilir ki, geçen haftasonu gittiğim bi düğünde masada tabakların yanına bırakılmıştı nikah şekerleri, gerçi tam olarak nikah şekeri değildi, nazar ve bereket dualarının yazılı olduğu güzel ahşap şeylerdi. Sen de öyle yapabilir, düğünde masalara koyabilirsin..
kutuyu boşver atılır gider kağıt çünkü benimki öyle olmadığı halde atılmıştır :)
bu ikisinden birini sec eğer çok büyük değilse kesenin ağzını bağlıyon ya o kısma bağla bunuda
hadi ve hacıda iyi tutuldu :roflol::roflol:
evet te bu kız nie nazlanıo bu kadar bilmiom:)
seninki nasılbenimkinden güzeli görünce canım çekiyorrrr
İşte boyutunu bilmiyorum numune isteyeceğim. Oyle daha iyi karar verilir herhalde.
Kına mı koysak kuruyemiş mi şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?