Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ne güzeel, hayırlı olsun şekercim, gerçi görüşürüz cumaya kadar ilaaki yine ama şimdiden söyliyim ben, hayırlı yolculuklar, sağ salim kavuş inş. aşkına :1hug:

günaydın kızlarrr resim ekliciim bugün :)
delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt

burcum, dur canım sıkma canını sabah kapalı oluyor sonra birden açılıveriyor hava.
burda hepimiz dua ediyoruz perşembe günü yağmur yağmasın diye. Allahım dualarımızı kabul eder inşallh. :Saruboceq: buda gavur gibi dua ediyor ama ben ellerimi açtım :)

anaa boncuğumun kaç gün oldukiiii

kıslar as sona ekliorum az ama artık bana geldikçe resimler eklerim kına düğün balayı karışık albüm yapıcam :)

Kısçeler günaydın...
İşe başlamadan kafama takılan bişey var onu söyleyim size yardımcı olun bana...
Benim derdim de hiç bitmiyor zaten :1ninca:

Şimdi; bizim nikahımız düğünde olacak, nikah şekerim olmayacak yani. Kına gecem için kalıcı birşeyler vermek istiyorum misafirlere. İnternetten şu magnetleri buldum fiyatı da çok uygun geldi. Sizce bu magnetin arkasına poşetle kınayı nasıl koyarım yani tülle mi kaplayım yada arkasına nasıl tutturayım? Yada sizin fikriniz varmı ? Klasik kına kesesi yapmayım diye düşündüm ama fikrim nasıl bilmiyorum her saniye aklıma yeni şeyler takıyorum da :kedi:

Bakın beğendiğim magnetler şunlar ;

Birde şu kutular var ama magnet daha kalıcı sanki :bbo:

[Hadi be hacı bi el atıver :lepi:

hmm soz yuzugu aldın sen ayrıca anladm cnm
direk alyans alsaydın keske alyans gelınce o kaynıyor arada
cnm bız buyuk bı nışan düşünduk hep
ama sonradan aıle arasnda karar verdık
bılseydım dırek alyans alırdık

günaydın kızlarrr resim ekliciim bugün :)
delikafadulden
uşağum ben olım hazar kaydirigubbakcemile3:kedi:
tabı doğru dıo doğru annenın yanına kaydirigubbakcemile3
ıst kalsaydın görmek ısterdım senı

canım kapalı mafoldumben
dünde çok yağmur yağdı mafoldumben üstelik çok soğukmafoldumben

ıstanbulun havası ıle erkeğıne guven olmazkaydirigubbakcemile3
emınım orada öledır
yarım saatte dört mevsım yasıyoz burda valla
sende takma kafana cnm koskoca 2 gun var merak etme yaz yağmuru gelıp gecer :teselli:

keske daha cok vaktim olsa bulusu verirdik.. belki allah bir gün nasip eder yüz yüze görüsürüz cok saol böcgüm

burcucum sen merak etme dualar seninle olcak ve çoookk çok güzel geçicek düğünün içini ferah tut sen..
gece 4te bi uyandım yer yerinden oynuyo göz gözü görmüyo yağmur yerleri delcek sanki..eyvah dedim sabah işe nası gidicem ben
sonra sabah bi baktım yerler çoktan kurumuş ohhh dedim kaydirigubbakcemile5

puficim nikahlı düğün çok gördüm hepsinde nikah sekeri veriliyo sen niye veremicem diye düşündün. masalara koyuyolar kişi sayısına göre.

:roflol: :roflol: :roflol:

pufı ben buna bayıldım cok tatlu cnm
fıkrım yok hıc anlamam sen bul banada de:

Böcükcük hemde ne kadar fiyatı biliyormusun kafamçokkarıştı
100 adeti 15 tl, ben 150 adet yaptırsam diye düşündüm CADIARZU
Kına değilde kuruyemiş de mi ekleyebiliriz ne CADIARZU
Bilmiyorum işte sende düşün böcükkkkkk:1hug:

cnm fimo hamurundan yapılmış olabilir haberin olsun yani elde basit kalabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…