gnaydın kızlar....
ne güzeel, hayırlı olsun şekercim, gerçi görüşürüz cumaya kadar ilaaki yine ama şimdiden söyliyim ben, hayırlı yolculuklar, sağ salim kavuş inş. aşkına :1hug:iple cekiyorum.. cok da heyecanlaniyorum.. ben sIk sIk siyaret ederdim memlektimi askim da orda oldugu icin yilda 3 kere ucuyorum.. ama bu seferki gibi hic heyecanlanmamistim allah nasip kismet ederse gelin olmaya gidiyoru
cuma gününe kadar sizinleyim allah izin verirse.. sonra helalik ister silaya yolcuk baslar.. of gözlerim doluyor
delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyytgünaydın kızlarrr resim ekliciim bugün :)
cnm bız buyuk bı nışan düşünduk hephmm soz yuzugu aldın sen ayrıca anladm cnm
direk alyans alsaydın keske alyans gelınce o kaynıyor arada
delikafaduldengünaydın kızlarrr resim ekliciim bugün :)
uşağum ben olım hazar kaydirigubbakcemile3:kedi:usagim.. istanbul aktarmali samsun yolcusuyum..
istanbulda bir kac saat beklemem gerek sonra samsun ucagina samsunda askim karilicak beni annamin babamin yanina orduya götürecek..
Annem telefonda diyor ki bana dogru eve gelin.. nisanlina da söylem sag sola sapmak yok fmk yi direk buray getir demisablan gibi ucaktan iner inmez karsi tarfa gidim deme sakin.. bende dedim ki zaten karsi tarafa cok merakli oldugum icin dügün gecesi dönüyorum hehe.. uy benim kiskanc annam
canım kapalı mafoldumben
dünde çok yağmur yağdı mafoldumben üstelik çok soğukmafoldumben
anaa boncuğumun kaç gün oldukiiii
kıslar as sona ekliorum az ama artık bana geldikçe resimler eklerim kına düğün balayı karışık albüm yapıcam :)
burcum, dur canım sıkma canını sabah kapalı oluyor sonra birden açılıveriyor hava.
burda hepimiz dua ediyoruz perşembe günü yağmur yağmasın diye. Allahım dualarımızı kabul eder inşallh. :Saruboceq: buda gavur gibi dua ediyor ama ben ellerimi açtım :)
pufı ben buna bayıldım cok tatlu cnm
fıkrım yok hıc anlamam sen bul banada de:
puficim nikahlı düğün çok gördüm hepsinde nikah sekeri veriliyo sen niye veremicem diye düşündün. masalara koyuyolar kişi sayısına göre.
Böcükcük hemde ne kadar fiyatı biliyormusun kafamçokkarıştı
100 adeti 15 tl, ben 150 adet yaptırsam diye düşündüm CADIARZU
Kına değilde kuruyemiş de mi ekleyebiliriz ne CADIARZU
Bilmiyorum işte sende düşün böcükkkkkk:1hug:
Canımmmmm 1000 adet kart bastırcam, 600 kişi gelse hangi birine verem :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?