Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay kızlar size anlattım mı hatırlamıyorum
bigün evime misafir geldi evimi gezdiler fln
neyse gittiler ben mutfağı topluyordum
bulaşık detarjanımı pompalı porselen bi şişeye koymuştum baktım bitmiş
doldurdum onu elime aldım pompasını takıyordum sen düş elimden tezgahın üstündeki porselen demliğimin kapağına
kapak paramparça acaba karaca temin edermi kiii

kapak paramparça oldu sıvı bulaşık deterjanı cama, perdeye, tavana, halıya, üstüme ve gözüme geldi
çok tuhaftıııı

bi hesap çıkarayım bakalım ne kadar tutacakCADIARZUCADIARZU

çok güzel bunlar.en çok morluyu beğendim.fiyatını çıkarınca bende fikir almış olurum.:) bende alabilerim belki.
burcuözgeciğim senin fikirlerin banada yardımcı oldu.benim sevgilim sizinkiler adlı çizgikarekterler varya ordaki zeytine benziyor.bulabilirsem bende gelin arabama zeytin ve limonun oyuncaklarını koyacam.limona duvak takarım bende.sırnaşık şey

canım nerdesin diyeceğimde sende kendi derdindesin anacım kaydirigubbakcemile5 umarım herşey gönlünce olur seninde resimlerini merakle bekleyenlerden olacağım

Son düzenleme:
lahana bana hangi sitede olduğunu sölermisin bakim burdan görmeedim nedense

bunebu, benim fotolar albümümde değildi buaraya eklemiştim

arsima nazar çıkmış kuşum yawww evine her gelenin yüzüne karşı besmele çek annem hep öle der bana banada çok nazar değer

nazar nazar arsima,çıkartın bakalım hespa kaç para tutçak tabaklar,pahalı beaaa,ben bi alamadım şu 50 liraya 6 kişiliklerden yaa,denk gelen olursa sölesin bana bee

arsima nazar çıkmış kuşum yawww evine her gelenin yüzüne karşı besmele çek annem hep öle der bana banada çok nazar değer

tamam kuzu öle yaparım
bide bizim ev nereden nerelere geldiği için herkes bayılıyor eve
eski resimlerini eklemiştim yeniyide ekledim hatırlarsan arada dağlar kadar fark var
herkes o ev bu evmi diyor :roflol:
haliyle göze geliyor

nazar nazar arsima

gözü olanın gözü çıksın
elemtere fiş kem gözlere şiş kaydirigubbakcemile2

arsi hatırladım beeeen nazardır nazar..
bence temin etmeleri lazım bi gidip sor

gidebilsem soracamda yolumun üstünde yok hiç

arşı

gulay oh sonunda baktım hee elektrıkler tam msj yazarken gıttı ınş bıdaha gtmez
mutluluklar cnm

benim ağır bir yemek takımım var.bunları günlük ama yine misafirlere kullanacağım.herşey on iki kişilik olcak özürü olduğu için bi tane böle bişiy bide kendimiz kullanmak için 6 kişilik alırım yeter.
ben kendime göre ayarladım.
kıslar kütahyanın bunlar onun
sitesinde...

pasta tabağı*12=60 tl

servistabağı*12=120

çukur tabak*12=82

kayık tabak küçük *2=29

toplam=291 tl

en pahalısıda servis tabakları ya.tane 10 milyon ama çk zarifler valla

Karalahana eklediğin takımlar süpermiş yaaa. Benim bernardodan aldığıma benziyor. Bunların kırmızısından eklemiştim buraya

kuşum burdayımda fikir gelmiyor aklıma şu an. sen ne tarz bir şey stiyorsun. dondurma erimez mi yahu :uhm:
sen heeeep gül kuşum. Şeniz
bak yatcan kalkcan yatcan kalcan hooop sewdiğinin kollarındasın. Çook az kaldı yüzünü dökme.
evettt yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzzz sonra burcuuuu
arkidişlerim dua ediyoresa kesin yağmaz :1hug:

kuşum vallahi şu an değil fikir kendi adımı unutucam heycandan :roflol: ama beninkilerden çalabilirsin canım. bak her şey maddiyata dayanmaz. benim aşkım 250 tane kart yazdı. birde mandal aldık takıcaz kadehlere. bize maliyeti toplamda 40 tl oldu. yerimseniben dlek balonu uçurucaz tanesi 5 tl. 5 tane sipariş ettik. birde ben evden çıkarken uçan balon havalandırıcaz gelin almada 150 tanede ilk danstan sonra da 150. onuda çok uyguna ayarladık 300 tanesini 100 tl. adam işe yeni başlamış piyasada tanınmak istiyormuş. sonra cuma köpük baloncuklar uçurucaz biz ilk çıkarken falan böyle cici minik hazırlıklar yaptık.. tabi yağmur planlarımızı alt üst etmezse a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…