neden göremediniz resimleri yavv
bende açılıyor ...
ben hepsine vuruldum ama galiba en çok 1 ve 4 çok şıklar
hazır gelip hemen dağıtılırsa erimez diye düşünüyorum
mor ve sarı khve tonu olanı beğendim
kusura bakma canım yaa farkında diiilim hadi sende bana eksi rep ver kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 Şenizmandilincim yanlışlıkla düşürdün heralde olsun canın sağolsun zaten çokta önemli diil yerimseniben
kıslar günlük yemek takımı için bunları çok beğendim.kütahyanın yeni serisinden.tek parça halinde fiyatları istediğin kadar alabiliyorsunda.ben katalogda görmüştüm şimdi unuttum fiyatları..
.
bi hesap çıkarayım bakalım ne kadar tutacakCADIARZUCADIARZU
arsima nazar çıkmış kuşum yawww evine her gelenin yüzüne karşı besmele çek annem hep öle der bana banada çok nazar değer
nazar nazar arsima
arsi hatırladım beeeen nazardır nazar..
bence temin etmeleri lazım bi gidip sor
kusura bakma canım yaa farkında diiilim hadi sende bana eksi rep ver kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 Şeniz
kuşum burdayımda fikir gelmiyor aklıma şu an. sen ne tarz bir şey stiyorsun. dondurma erimez mi yahu :uhm:burcunun ne güzel fikirleri var kızlar bayıldım bende çok düşünürdüm eskiden
sanırım azkaldığından burda yok bende fikir alırdım şimdi :kedi:
bu ayy sonunda düğünüm ve salonda olacak nikahla birlikte pasta yerine dondurma düşünüyorum ben kızlar onun dışında ne gibi farklı şeyler yapılabilir
aslında paraya dayanmasa bi çok yapılabilir de mafoldumben
sizlerden fikir bekliyorum değişik farklı ne olabilir salonda
evettt yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzzz sonra burcuuuusen heeeep gül kuşum. Şeniz
bak yatcan kalkcan yatcan kalcan hooop sewdiğinin kollarındasın. Çook az kaldı yüzünü dökme.
arkidişlerim dua ediyoresa kesin yağmaz :1hug:kızlar selam
beni sormuşsunuz esma böcük densem
buradayım
yani öyle bir pazartesi geçirdim ki
bi girdim tam yazcam
sonra bi daha koşuşturma
buketten haber var mı?
peki ya morçilekten
burcu panik yok bu kadar insan havanın çok güzel olmasını diliyoruz gerçekten
mandilin gülay
sizi ekleyeyim mi ben de fotoları görmek için
ay ben size h.sonunu anlatcam birazdan
one minute one minute
sizde fikirler yok sanırırm mafoldumben dondurmada olmaz mı diyosunuz ne gibi farklılıklar yapılabilir burcuuuu canım nerdesin diyeceğimde sende kendi derdindesin anacım kaydirigubbakcemile5 umarım herşey gönlünce olur seninde resimlerini merakle bekleyenlerden olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?