benim ağır bir yemek takımım var.bunları günlük ama yine misafirlere kullanacağım.herşey on iki kişilik olcak özürü olduğu için bi tane böle bişiy bide kendimiz kullanmak için 6 kişilik alırım yeter.
ben kendime göre ayarladım.
kıslar kütahyanın bunlar onun
sitesinde...
arşı
gulay oh sonunda baktım hee elektrıkler tam msj yazarken gıttı ınş bıdaha gtmez
mutluluklar cnm
tamam kuzu öle yaparım
bide bizim ev nereden nerelere geldiği için herkes bayılıyor eve
eski resimlerini eklemiştim yeniyide ekledim hatırlarsan arada dağlar kadar fark var
herkes o ev bu evmi diyor :roflol:
haliyle göze geliyor
gözü olanın gözü çıksın
elemtere fiş kem gözlere şiş kaydirigubbakcemile2
gidebilsem soracamda yolumun üstünde yok hiç
arsi ara canım karacayı telifonda söylerler..
arsıma nazardandır...nazar ayetı oku bılıyosan yada ..corek otu serp evın bazı yerlerıne...
Karalahana eklediğin takımlar süpermiş yaaa. Benim bernardodan aldığıma benziyor. Bunların kırmızısından eklemiştim buraya
benimde bi misafir takımım var 12 kişilik
bitane daha 12 kişilik hem benim hemde misafirin kullandığı var
bitanede 4 kişilik sadece benim kullandğm var :) +2 kişi gelirse misafir onada kullanıyorum :roflol:
arsıma nazardandır...nazar ayetı oku bılıyosan yada ..corek otu serp evın bazı yerlerıne...
hatırladım onlarıd açok beğenmiştim.ben saten senin çeyizlerine bayılıyorum...
foto konusunda en nazlanmayan gelin bendim herhalde
evimi düğünümü albümlerimi hepsini ekledim size :)
100 tane 15 tl.. uykun mus fiyati.. bende bi bakayim
kina gecesinde dagitmak icin fiyati uydunsa dügündede verile bilinir aslinda .. bakalim istanbulda 15 orduda 50 olur.. insallah uygundurda bizde hatira diye böyle bir sey yapabilirz
Evet haklısın ya. Bak boşa dememişler akıl akıldan üstündür diye opuyorumnanaktan
Magnetle kuruyemiş bir tül yardımıyla birleştirilir.
Şu 100 tanesi 10 tl olan kına keselerinden de alınır.
Kına sepetinin yarısına kına keseleri diğer yarısına magnetli kuruyemiş konulur.
Kına sepeti ile dağıtan kişi magnetli kuruyemişi verirken kına da istermisiniz diye sorar isteyen alır istemeyen de kendi bilir.
Oldu da bitti maşallah kaydirigubbakcemile5
kıslar günlük yemek takımı için bunları çok beğendim.kütahyanın yeni serisinden.tek parça halinde fiyatları istediğin kadar alabiliyorsunda.ben katalogda görmüştüm şimdi unuttum fiyatları..
Ayy çok hoşuma gitti hepsii
kuşum burdayımda fikir gelmiyor aklıma şu an. sen ne tarz bir şey stiyorsun. dondurma erimez mi yahu :uhm:
evettt yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzzz sonra burcuuuu
arkidişlerim dua ediyoresa kesin yağmaz :1hug:
kuşum vallahi şu an değil fikir kendi adımı unutucam heycandan :roflol: ama beninkilerden çalabilirsin canım. bak her şey maddiyata dayanmaz. benim aşkım 250 tane kart yazdı. birde mandal aldık takıcaz kadehlere. bize maliyeti toplamda 40 tl oldu. yerimseniben dlek balonu uçurucaz tanesi 5 tl. 5 tane sipariş ettik. birde ben evden çıkarken uçan balon havalandırıcaz gelin almada 150 tanede ilk danstan sonra da 150. onuda çok uyguna ayarladık 300 tanesini 100 tl. adam işe yeni başlamış piyasada tanınmak istiyormuş. sonra cuma köpük baloncuklar uçurucaz biz ilk çıkarken falan böyle cici minik hazırlıklar yaptık.. tabi yağmur planlarımızı alt üst etmezse a.s
herşey yolunda gidicek :Saruboceq: canım burda dün yağış yoktu bugünde yok,
bURcum kına gecesi yapmıomusun???
arsicim nazar çıkmış
bence karaca temin eder 1 yıl içinde koşulsuz eksik tamamlıyorlar bildiğim kadarıyla
ama tabi kendilerindne kırık geldiyse
ama sende kırıldığını görünce ücretini ödüyorsun getiriyorlar
nazarlık as eve nazar ayeti ne bulursan yavrım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
aa çöerkotu mu serilir
meraba kızlar
gülay canım resimlerine baktım çok hoş bi gelin olmuşsun mutluluklar canım
mandilincim biliyorum bana özelden evinin resimlerini yollamıştın ama halılarını felan görememiştim albümüne baktım ordada yok
aynen benim düşüncem.sadece ben sondaki dört kişiliği 6 yapcem...
saol bitanem tontiş bi gelin oldum işte :)
kuşum burdayımda fikir gelmiyor aklıma şu an. sen ne tarz bir şey stiyorsun. dondurma erimez mi yahu :uhm:
kuşum vallahi şu an değil fikir kendi adımı unutucam heycandan :roflol: ama beninkilerden çalabilirsin canım. bak her şey maddiyata dayanmaz. benim aşkım 250 tane kart yazdı. birde mandal aldık takıcaz kadehlere. bize maliyeti toplamda 40 tl oldu. yerimseniben dlek balonu uçurucaz tanesi 5 tl. 5 tane sipariş ettik. birde ben evden çıkarken uçan balon havalandırıcaz gelin almada 150 tanede ilk danstan sonra da 150. onuda çok uyguna ayarladık 300 tanesini 100 tl. adam işe yeni başlamış piyasada tanınmak istiyormuş. sonra cuma köpük baloncuklar uçurucaz biz ilk çıkarken falan böyle cici minik hazırlıklar yaptık.. tabi yağmur planlarımızı alt üst etmezse a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?