Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimde bi misafir takımım var 12 kişilik
bitane daha 12 kişilik hem benim hemde misafirin kullandığı var
bitanede 4 kişilik sadece benim kullandğm var :) +2 kişi gelirse misafir onada kullanıyorum :roflol:

arsıma nazardandır...nazar ayetı oku bılıyosan yada ..corek otu serp evın bazı yerlerıne...

arsicim nazar çıkmış
bence karaca temin eder 1 yıl içinde koşulsuz eksik tamamlıyorlar bildiğim kadarıyla
ama tabi kendilerindne kırık geldiyse
ama sende kırıldığını görünce ücretini ödüyorsun getiriyorlar

mandilincim o zaman kaçırdım fotolarını napalım bi dahaki sefere görürüm inşallah
gülay du fotolara bakcam şimdi

sewengirl
bence de kesinlikle dondurma olmaz
hem erir
hem de misafirler yerken zorlanırlar gibime geldi
ama mesela hani soğuk pastalar olur ya
hani buzlu gibi
o tarz bir pasta yaptırabilirsin belki
ben 1 kere düğün salonunda düğüne gittim
çok karmaşık ve düzensizdi
bi değişiklik yapıp mesela masa örtüsüne özenebilirsin çok masraf olacağını sanmıyorum
o düğünde mesela oturma düzeni yoktu
çocuklar ortalıkta cıvık cıvık koşuyolardı
bir oturma düzeni ayarlayabilirsin belki
davetiyene çocuk getirilmesin yazabilir misin bilmiyorum ama o da düğünü güzelleştirir eminim

çıkış şarkını şenlikli seçersin ve tam çıkarken birilerine balolnar ya da güvercinler uçurtabilirsin
nikah masanı biraz daha güzel yaptırabilirsin
ay bilemiyorum ki normali nasıl olur

nazarlık as eve nazar ayeti ne bulursan yavrım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

arsi ara canım karacayı telifonda söylerler..

aradım bi şubesini hep meşgulll
sonra zati modeli anlatamam diye gidince dedim

arsıma nazardandır...nazar ayetı oku bılıyosan yada ..corek otu serp evın bazı yerlerıne...

çörek otu çeyizde serpildi hep
sonra süpürdüm tabi
şidmi müsait bi zamanda nikah şekerimin içine koyup her odaya bitane koyacam

Karalahana eklediğin takımlar süpermiş yaaa. Benim bernardodan aldığıma benziyor. Bunların kırmızısından eklemiştim buraya

hatırladım onlarıd açok beğenmiştim.ben saten senin çeyizlerine bayılıyorum...

benimde bi misafir takımım var 12 kişilik
bitane daha 12 kişilik hem benim hemde misafirin kullandığı var
bitanede 4 kişilik sadece benim kullandğm var :) +2 kişi gelirse misafir onada kullanıyorum :roflol:

aynen benim düşüncem.sadece ben sondaki dört kişiliği 6 yapcem...

mawro canım ya çörek otunu ekiyorlar ya tam içeriğini biliyormusun.ben hiç araştıramadım.hurafemi yoksa cididi bişiy mi.biliyorsan bahseder misin...

meraba kızlar
gülay canım resimlerine baktım çok hoş bi gelin olmuşsun mutluluklar canım

mandilincim biliyorum bana özelden evinin resimlerini yollamıştın ama halılarını felan görememiştim albümüne baktım ordada yok

kızlar benim sevgilim evimiize taşındı bu arada haftasonu
ayol 1 oda bi de banyoyu temizledim cmt günü
şaftım kaydı

ayyy hala heryerim tutuk
dizleirm falan acıyo
kilim getirmişti evinden onu falan sildim
taşındı dediğim 1 odaya taşındı sadece
çekyat bi zigon kilim evden getirdi
buzdlabımızı çamaşır makinemizi ve tvmizi açtık mecbur
biraz içim buruldu ama olsun artık
sevgilim dio ki söz evlenmedenönce odayı boyatcam
o yüzdne biraz rahatım

ama acaip bi his bilio musunuz yaa

günaydın kızlar
yağmurlu bir gece ve şu an yağan yağmurla size slmlar

ya Allah nasip ederse 10 gün sonra istemeye ve yüzük takmaya gelecekler, sevgilimin annesigil yarın bilet alacaklar ve babamın daha hiç birşeyden haberi yok yaaa
sevgilim acayip huzursuz oluyo bu durumdan ve haliyle bende

annem söylemedi daha yaaa dün anneme dedim anne adamlar yarın bir gün bilet alacaklar söyledin mi dedim derim daha dedi, ne zaman söylemiyi düşünüyon dedim sen söyle dedi, dedim bu zamana kadar gelen dünürcüleri ben mi söyledim, öncekileri nasıl söylediysen bunu da öyle söyle dedim ama

babama bi anda söylenince adam demicek mi siz herşeyi kurmuşsunuz bana en son haber veriyorsunuz ya kızarsa, arada kaldım yaa ufff

foto konusunda en nazlanmayan gelin bendim herhalde
evimi düğünümü albümlerimi hepsini ekledim size :)

hakikaten öyle birde buket ertesi gün eklemişti kınasını opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

100 tane 15 tl.. uykun mus fiyati.. bende bi bakayim
kina gecesinde dagitmak icin fiyati uydunsa dügündede verile bilinir aslinda .. bakalim istanbulda 15 orduda 50 olur.. insallah uygundurda bizde hatira diye böyle bir sey yapabilirz

çok güldüm yaa fmk ya

hadi geçmiş olsun bunuda çözdün

alalı epey oluyor :)
2 yılı geçmiştir ama o model hala satışta
parası neyse verrim yeterki kapak versinlerrrr

nazarlık as eve nazar ayeti ne bulursan yavrım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

nazarlık kapının gişirinde ayakakbılığın üstünde var 1
vestiyerin kulbunda var 2
girişteki aynanın üstünde var 3
banyoda var 4
mutfakta msamın üstünde var 5
kapı eşiğinede koyacam ama bina temizlensin bekliyorum :)
birde kaynanam bişiler okumuş kına çörek otu fln onu verdi bana eve as diye

aa çöerkotu mu serilir

beni çeyizde heryere serpildi

evimin fotolarını bilgisayara attım çok bulanık çekmişim (( ama böcüğümü çok beklettiğim için ona özel çektiklerimi ekliycem böcük bunlar sana :asigim:

ayyy çok güzel olacak canım düğünün inş. yağmaz bende ederim dua senin için güzel bi gün yaşatacaksın misafirlerine seninki açıkhavada olacağı için balonlar falan süper olmuş ama benimki salonda olacak

sewengirl
bence de kesinlikle dondurma olmaz
hem erir
hem de misafirler yerken zorlanırlar gibime geldi
ama mesela hani soğuk pastalar olur ya
hani buzlu gibi
o tarz bir pasta yaptırabilirsin belki
ben 1 kere düğün salonunda düğüne gittim
çok karmaşık ve düzensizdi
bi değişiklik yapıp mesela masa örtüsüne özenebilirsin çok masraf olacağını sanmıyorum
o düğünde mesela oturma düzeni yoktu
çocuklar ortalıkta cıvık cıvık koşuyolardı
bir oturma düzeni ayarlayabilirsin belki
davetiyene çocuk getirilmesin yazabilir misin bilmiyorum ama o da düğünü güzelleştirir eminim

çıkış şarkını şenlikli seçersin ve tam çıkarken birilerine balolnar ya da güvercinler uçurtabilirsin
nikah masanı biraz daha güzel yaptırabilirsin
ay bilemiyorum ki normali nasıl olur[/QUOTE]

canım sende de güzel fikirler var opuyorumnanaktan canım çocuksuz daha şık olacağı kesinde çocuk getirmeyin diyemem ve malesef çocukda çok yaw, birde benimki yemekli olmayacak yani kadeh falan yok birde salon olduğu için balon güvercin olmaz sanırım sünnet gibi olur CADIARZU bu çocuklara çare bulsak iyide nasıl bulcaz anacım hep ortalardalar lmaz:
onun dşında nikah salonda olacak ve ilk dansımız tango benzeri bişi olacak konfetiler falan patlayacak işte başka ne olabilir diyorum burcu gibi kart yazsam dediğim gibi çocuklar var , dondurmada erir diyosunuz başka ne olabilir meyve olabilir aslında oda pahalıya patlar gibi kafamçokkarıştı ne ikram etsem ne gibi değişik sürprizler yapsam mafoldumben kafamkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…