Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pashiiiimammm daha tam çözmüş değiliz yeni fikirlere açığız, sence nasıl olur iyi dimiCADIARZU

Burciliko üzülme tatlım inşallah yağmur felan olmayacak Allahın izniyle, sen içini ferah tut:Saruboceq:

Mandilin bende görmek istiyorum ya evini felam ben sadece mutfak biliyorum:sinifsinif:

Gülaycım hemşerim çok tatlı olmuşsun, Allahım sağlık, huzur, mutluluk versin bol bolCADIARZU

Arsi; nazardır o nazar bende okuyorum hep artık felak ve nas surelerini sürekli oku :Saruboceq:

saol bitanemmm sen nereliyidnn? :kedi:

nazar çıkmış arsicim allaha emanet.....
burcum dualarımız seninle inşlh havada güzel olucak sıkılma ama tamammı?kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (24 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
parpalm, Arsima+, baberko, bunebu, burcuözge+, croiselle, densem, eccu+, edda1985, esmy+, fibula, gülay_gülay+, karalahana+, mawro, PARANTEZ, pembelipembe, psoriasis, pıtırcık85+, p_nr+, reyhan85, Selen_Ay, sewengirl, sinay21, uğur böcüğü

bugun kalabalığız yine maşallah

Sıny tek resımmı var banyo
banyon cok cıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
sınayyy bısı dıyem mı:roflol:
ben o takımdan deıl

bundandı
yanı burcuda olan
ben ozmn sorduğumda sende bundan demıstın
senınkını zaten bılıyom cok parlak ama bu model okadr parlak deıldı
o yuzden sordumm cnm
cok saol belkı senınkınden alırım

Allah seni emiii bunca zaman bunun içinmiydi kaydirigubbakcemile3neysem ben bunu da biliom aldığım yerde vardı benim ki bu bacı kusura kalma:roflol::roflol::roflol::roflol:

Böcük ben bu takımdan aldım sanada demiştim ya ama tüm takım almadım istersen senin için çekerim akşamaCADIARZU

bu banyo takımları çok pahalı ya...onca eksik warken bunlara bi dolu para ödemek anlamsız geliyo bana..ama gönlüm yok diil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…