Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar.. ay oku oku bitmedi gene maşallah size

biz geçen düğüne nişana gittik boğaz gören bi yerde yaptılar orda gelinle damat kocamaann bi pasta kesti güllü müllü görünüyodu, sonra misafirlere dondurma dağıtıldı :icecream: sanırım kesilen pasta maket oluyo ama dağıtılan dondurma :) ama bunu düğünün olacağı yerle görüşmen gerekir mutlaka vardır dağıtan :)

bu arada davetiyeye çocuk getirmeyin yazmayın bence, tamam sağda solda vıkır vıkır çocuk hoş olmuyo belki ama insanlar aileleriyle beraber gelmek isterler bu onlara karşı saygısızlık gibi olabilir bence.. yani ben görsem yok artık derdim :) bu yüzden nacizane fikrimi söylüyorum :))

Arsii geçmiş olsun inşallah bulursun kapak yaa

sinay banyo takımın çok güzelmiş :)

Burcu herşey çok güzel olcak içini ferah tut :) bu arada baloncuk işini nasıl yapıcaksın ben küçüklüğümden beri bayılırım balon yapmaya öyle oynamaya :)) merak ettim, hatta düğününden sonraki resimlerini çookk merak ediyorum :)

Allah seni emiii bunca zaman bunun içinmiydi kaydirigubbakcemile3neysem ben bunu da biliom aldığım yerde vardı benim ki bu bacı kusura kalma:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende heycanla beklıyom burda delikafadulden
sonrada böle oldum -tatlicadiarzu-
ama senınkıde cok guzel cok hoş olmuş
ben ya bunu yada kahve tonlarında daha klasık bısı vardı onu alcam ınş
saol cnm :roflol:

Böcük ben bu takımdan aldım sanada demiştim ya ama tüm takım almadım istersen senin için çekerim akşamaCADIARZU

bak ı bak resme bundan demı kaydirigubbakcemile3sonra aylarca beklerım husran olmasın
ben bundan ıstıyom bı yerde gordum rengı soluk geldı oyuzden merak ettım
mumkunse yakından ceker mısn :kedi:

burcuu süpriz olması daha güzell kız

bu telaşında onuda sezinlemişsin ya cin gibisin maşallah

benen bir şey kaçar mı :jeyyar:

neyse adet işini atlattım eb azından stres gittti. daha sakinim.
tek sıkıntım yağmur ama yağmayyacak eminim. a.s

allah nasip ederse fırsat bulursam ertesi günü bir kare bile olsa size foto ekliycem düğünle ilgili ve gelişmeleri yazıcam. çünkü ayın 18 inde sabah çıkıyoruz balayına. annemlere uğradığımda kesin yazmaya çalışırım. ben yazamazsam kız kardeşime tembihlerim o gelir benim profilden yazar a.s

O banyo takmları cok guzel ya heryerde var ama hepsıde pahalıı ya
balıklıv ar oda guzel

bu banyo takımları çok pahalı ya...onca eksik warken bunlara bi dolu para ödemek anlamsız geliyo bana..ama gönlüm yok diil yani..

evt cok pahalı 300 350 gıbı
ben abıme yada ablama aldrcamzemuszemus yada kendım alcam
onlara baska sey aldrcam
ama cok guzeller

yatak odamdan kareler :asigim::asigim:

profilime taşıyacam

Son düzenleme:
kızlar davetiyeye cocuk getrmeyin yazılmaz ama davetiye iki kişiliktir yazılabilir. ama tabi yemeksiz düğünse oda sacma olabilir

evt cok pahalı 300 350 gıbı
ben abıme yada ablama aldrcamzemuszemus yada kendım alcam
onlara baska sey aldrcam
ama cok guzeller

benım calıştıgım yerde fayans satılıo 300 350 tl ekle ustune bırazcık daha banyo delikafadulden yenılıolr o banyo tkmına verılen paraya yazık...

canlar slm ben geldim

şöle bi kaç sayfa geçmişi okuudm hemencik

arsimama nazar değimiş sanırım kırılmış bişiler :teselli: kıyamam

burcucum çok şirin bi dugunun olcak eminim canım inşallah yagmurda yağmayacak zemuszemus

sinay çok ciciş omuş banyom canım ağız tadıyla otur evinde..diğer fotoların vamrıydı bilmiyorum gerçi kaçırdımmıfisfisfis

ismini unuttum ama istemeye gelecek olan bi ark vardı :tomato: hiç korkma canım ben babamdan acayip tırsıyodum söyleyeceğim gn evi tıklım tıklım yaptım ama yine tek ben söyledim..niyet ciddi olunca hiç bişi demiyolar emin ol..inşalahha hakkında hayırlısı olur sninde burda nişan dugun telaşnı görürüz kaydirigubbakcemile2

bak ı bak resme bundan demı kaydirigubbakcemile3sonra aylarca beklerım husran olmasın
ben bundan ıstıyom bı yerde gordum rengı soluk geldı oyuzden merak ettım
mumkunse yakından ceker mısn :kedi:

Evet canım eminim bundan aldım hatta paspası burcununkincen olmadı yenisi çıkmış mafoldumben

Ve dediğin gibi çok parlak değil sinayınki gibi bir parlaklığı yok bence gördüğün doğrudur mat renkleri var ama çok güzel. Sinayınkide çok güzel tabiki opuyorumnanaktan

ay sinay senin cibinliğini sevsinler :asigim:

böcük kız ben banyoya fırçası diş fıraçlığı sabunluğu ve sıvı sabunluğu olan bi takım almıştım böyle içinde deniz kabukları falan var çok şatafatlı bişi değil belki görmüşsünzdür bile ama şimdi böle daha cicoş şeyleri gördükce benimde alasım geliyo ama çooooooooooookkk pahalı be :1no2:

inş canikom yaaa:1hug:
ben hala umutluyum... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…