aa cok gordum ama lınk verenn..kötükedihüso
Allah seni emiii bunca zaman bunun içinmiydi kaydirigubbakcemile3neysem ben bunu da biliom aldığım yerde vardı benim ki bu bacı kusura kalma:roflol::roflol::roflol::roflol:
Böcük ben bu takımdan aldım sanada demiştim ya ama tüm takım almadım istersen senin için çekerim akşamaCADIARZU
burcuu süpriz olması daha güzell kız
bu telaşında onuda sezinlemişsin ya cin gibisin maşallah
bu banyo takımları çok pahalı ya...onca eksik warken bunlara bi dolu para ödemek anlamsız geliyo bana..ama gönlüm yok diil yani..
evt cok pahalı 300 350 gıbı
ben abıme yada ablama aldrcamzemuszemus yada kendım alcam
onlara baska sey aldrcam
ama cok guzeller
bak ı bak resme bundan demı kaydirigubbakcemile3sonra aylarca beklerım husran olmasın
ben bundan ıstıyom bı yerde gordum rengı soluk geldı oyuzden merak ettım
mumkunse yakından ceker mısn :kedi:
yatak odamdan kareler :asigim::asigim:
kızlar davetiyeye cocuk getrmeyin yazılmaz ama davetiye iki kişiliktir yazılabilir. ama tabi yemeksiz düğünse oda sacma olabilir
arsimama nazar değimiş sanırım kırılmış bişiler :teselli: kıyamam
canlar slm ben geldim
şöle bi kaç sayfa geçmişi okuudm hemencik
arsimama nazar değimiş sanırım kırılmış bişiler :teselli: kıyamam
burcucum çok şirin bi dugunun olcak eminim canım inşallah yagmurda yağmayacak zemuszemus
sinay çok ciciş omuş banyom canım ağız tadıyla otur evinde..diğer fotoların vamrıydı bilmiyorum gerçi kaçırdımmıfisfisfis
ismini unuttum ama istemeye gelecek olan bi ark vardı :tomato: hiç korkma canım ben babamdan acayip tırsıyodum söyleyeceğim gn evi tıklım tıklım yaptım ama yine tek ben söyledim..niyet ciddi olunca hiç bişi demiyolar emin ol..inşalahha hakkında hayırlısı olur sninde burda nişan dugun telaşnı görürüz kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?