Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm yolculuk tamamen benimkinin kyfine bağlı uyucak niraz kaçta çıkalım derse öyle yapıcaz. çok öpüyorum hepinizi
bu arada tarihe düğününde en çok oynayan gelin olarak geçicem sanırımmm

cnm yolculuk tamamen benimkinin kyfine bağlı uyucak niraz kaçta çıkalım derse öyle yapıcaz. çok öpüyorum hepinizi

ohh iyi yapmışşsın zemuszemus ayy resim yüklenseydi ( tühh neyse artık beklicez opuyorumnanaktan

ay buketcim, gecmisi okumadim henü, ama umarim herseyin mükkemmel gecmistir. Cok heycanlandim yaaaaa....
Allah bir yastikta kocatsin canim. Coooooookkk mutlu olunnnnn

Buket, banada kinamda artik yeter otur demislerdi ;=)
Ama ben oynamasam kim oynar ki ;=)
OOOOOhooo döktürdün yani kurtlarini zemuszemus

aman aman tesadüfe bak, buketcim gelmiş.
Herşeyin çoook güzel geçmesine çook sewindim kuşum Allah yolunuzu açık etsin.
ınşallh mükemmel bir balayı geçirirsiniz alibeyde.
öpüyorum seni.

Yarin imam nikahimiz kiyilcak kizlar. Oda ortadan ciksin dedi annem.
Ne yapmam gerekiyo CADIARZU
Ojem silincek, abdest alinacak, basörtü secmem lazim bir tane, baska?

Ne cevabi? :kedi:
Pashminacim yok su an heycan ;=) Sanirim dügün günü olusur zemuszemus
Imam nikahinda namaz kilmam lazim dedi annem, evde kilacam, degil mi? Rezil olmiim yaaaa

Ne cevabi? :kedi:
Pashminacim yok su an heycan ;=) Sanirim dügün günü olusur zemuszemus
Imam nikahinda namaz kilmam lazim dedi annem, evde kilacam, degil mi? Rezil olmiim yaaaa

ayy benim daha var ama namaz filan diyince bende senin gibi düşünürdüm. kızlar burda bişey demşti adını unuttum imam soruyomuşya güvence yerine mi ne geciyomuş.o cvb galiba :)
Şimdiden Allah kabul etsin cnm:Saruboceq:

ya bişey dicem herkesin içinde mi kılınıyo ki kızlarr

imam nikahinda fazal bir sey yapmaniz gerekmiyor kizlar merak etmeyin.. abest alinmasi tabiki de iyi didir ama sart oldugunu sanmiyorum.. cünki imam nikahi kiyildiginda adetli olan bayanlarda olur

hangi namazdan bas ediyorsunuz kizlar

gerdek gecesinden mi bas ediyorsunuz.. imam nikahidan mi,. Imam nikahinda namaz kilimiyor..

istenen seyin adi da mehir.. benim fikrimi soramdi bile hoca bu zamana 100 gram altin uykundur dedi ve mehir olarak 100 gram belirlerdi cok da iyi olu kanimca benim de aklimdan 100 yada 101 gram geciyordu.

Geçmişi okumadım ama anlaşılan düğünün olmuş mşlh bktbb
HAyırlı olsun
Artık ii tatilller

buket merhaba demek icin uramis.. tazecik gelin.. iyi tatiller.. insallah yakin zamanda konusuruz

ay ben cıkıyım artık bütün gün pc den gözlerim acıyo artık.patrondan perş izin istedim eğer verirse liseden arkadaslarımla buluşcam kaç yıl aradan sonra hatta bitanesi hamile diğeride ekimde evlencekmiş ankaraya gelin gitcekmiş.işallah izin verir yaa :Saruboceq: iyi geceler cnmlarım öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…