Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:jeyyar: geçmişi okumak çok uzun sürüyo valla yaa bende öle girince bakıyorum asıl sayfaya gelene kadar 5 sayfa daha birikmiş oluyo hadi onlarıda okuda cevap yazda oooo mirmirmirmir
bu arada hoşgeldin güzelim

saoll

bitek pufilotanin nisanlisi isten cikrarlidigini okudum.. üzüme be tatlim morelini bozma.. can sagli olsun tekrar bulur allah beterinden saklasin.. rarezi olmayan dert vermesin allahim

Kızlar size betadan haber getirdim
Nikahı güzel geçmiş, şuan balayında marmariste. Daha sonra benim de gideceğim otelde kaydirigubbakcemile3 Otelden de memnunlarmış, yani keyifleri yerinde. Hepinize çok selamı var opuyorumnanaktan

anam aklımızda buket beta ve müebbet sevdamdaydı haber beklioduk, çok sevindim iyi geçmesine

kızçeler ben yeni görmüşüm heralde sinayın fotolarını, herkes görmüş zaten

Allah mesut etsin bir ömür boyunca canım.. Aleykumselama.s

Sulfatt yarın ykm de yarı yarıya indirim varmış mesaj geldi telime sen seversin ykm yi

Evet canım çok severim :kedi: Ama malesef ykm indirimi tüm ürünleri kapsayan bi indirim değil. Her ayın 15 inde belli, ürünlerde geçerli :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…