Sagol bebisima.s.ayy benim daha var ama namaz filan diyince bende senin gibi düşünürdüm. kızlar burda bişey demşti adını unuttum imam soruyomuşya güvence yerine mi ne geciyomuş.o cvb galiba :)
Şimdiden Allah kabul etsin cnm:Saruboceq:
Degil mi ya? :umursamaz:ya bişey dicem herkesin içinde mi kılınıyo ki kızlarr
YAni bas örtünü al git diyon canim?imam nikahinda fazal bir sey yapmaniz gerekmiyor kizlar merak etmeyin.. abest alinmasi tabiki de iyi didir ama sart oldugunu sanmiyorum.. cünki imam nikahi kiyildiginda adetli olan bayanlarda olur
Annem imam nikahindada kil dedi. :1shok:hangi namazdan bas ediyorsunuz kizlar
gerdek gecesinden mi bas ediyorsunuz.. imam nikahidan mi,. Imam nikahinda namaz kilimiyor..
istenen seyin adi da mehir.. benim fikrimi soramdi bile hoca bu zamana 100 gram altin uykundur dedi ve mehir olarak 100 gram belirlerdi cok da iyi olu kanimca benim de aklimdan 100 yada 101 gram geciyordu.
Sükür namazi dügün gecesi mi kiliniyor hihoyyytniye herkesin yaninda kilinsin namaz? Imam nikahin in ayri bir namazi yok. Sükür namazini diyorsunuz herhalde. bu da ulu ortada kilinmiyor.. :lepi:
yok cnm, kadin ve erkek kilarmis dügün gecesi... yani annem öyle diyo ;=)
Bu ara o namazida ögrenmem lazim :kedi:
iki rekart bir namaz, özel bir duasi yok bildigin dualarla kila bilirsin. dua bilmiyorsan besemele cekersin önemli olan niyet canim
aşkıma birgün daha yaklaşıyorummm
ay bende hiç bilmem öğrenmem lasım o zaman benimde evlenirkene:)yok cnm, kadin ve erkek kilarmis dügün gecesi... yani annem öyle diyo ;=)
Bu ara o namazida ögrenmem lazim :kedi:
hehe ekşınjülide canım seninde az kaldı actionn yaklaşıoo valla
ay puket gelmiş gitmiş göremedim canım yaakızlarrrrr
oyy betaya bak sonunda kızgın kumlardan serin sulara atlıodur biz sıcakta çalışırkeneKızlar size betadan haber getirdim
Nikahı güzel geçmiş, şuan balayında marmariste. Daha sonra benim de gideceğim otelde kaydirigubbakcemile3 Otelden de memnunlarmış, yani keyifleri yerinde. Hepinize çok selamı var opuyorumnanaktan
ay canım hiçte unutmaz benitatlım benim ben Almanya ya gelin gidiyorum o yüzden bir bavulumu alıp gidicem o yüzden resim çekemiyorum yoksa mahrum bırakırmıydım sizi
ama haftaya gelinliğim tamamlanınca inşallah gelinliğimi göstereceğim size
heyecan durumunu hiç sorma
burdaki kızlar tarih yaklaşınca hiç de heyecanlanmıyoruz diyordu sanki başkasının düğünüymüş gibi
ama ben deli gibiyim düşündükçe mideme kramplar giriyor
heyecandan öleceğim sanki
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
başta pıtırcıma sonra densem e sonra karalahana ya sonracıma başka kim vardı yaa pınarcıma CADIARZU
evet vardı ve ben izleyemedimbu akşam pınar altuğ ve emre kınayın dizisi var değil mi kıslar?
ay inş bu akşamdır biraz kafa dağıtırım .
çok seviyorum hele kadının mutfak malzemelerine bitiyorum...
ay büyük konuşmayım ama eski sevgilimle evlenseydik kesinlikle sokmazdım çocuk bilgisayar bağımlısı yaa:)))ama şimdi sokarımevet güzel dizi canım bende ilgiyle izliyorum zaten izlicek başkada bişey yoook..
kızlar eve pc alıcakmısınız veya eşiniz evde bulundurmayı düşünüyomu ben eve sokmayacam bilgisayarı zaten üst katta kaynanamda var gitsin işi olunca ordan girsin tv yetiyo zaten bilgisayar olmas ..
öle değil mi bana kalsa tv.de olmasın ama insan bazen aşkının yanına uzanıp film islemek ister:asigim:
anam onlar ne kızBEN ÇIKIOM MILLET DEMINDEN BERI FIYAT CIKARIYOM YOK STOP VALF YOK REDUKSIYONNNkafamçokkarıştı
öle nevresimdemi varrr hiç duymadımya kızlar taç linensde gördüm şu serin tutan nevresim takımları vardı alan deneyen varmı???
çok kokoş hakkatkızlar şuna bakınnn gelin ayakkabısıymışkaydirigubbakcemile3
çikolata almıştım
bana ne alıcan
yettiimmm gasoline günaydınnnnnnnnnnnnn duana aminnn diyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?