Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aslında anlamıştım kafam karıştı kıslar falan yorum yazınca.
evet yaptığın çok mantıklı canım elinde kitap taşıyacağına teline kaydetmişsin her zamn yanında.ha kağıda yazıp taşımışsın ha telefon hiç bir sorun olmaz.
sonuçta açıp oradan düzgünce okuyorsun.
bi acaipilik yok

arsıcım ben yanlış anlamışm sorry lavaboyu kastetn sandım abdest alırken falan ne bılım...

üzülme sakın barışırsınız opuyorumnanaktan

bencede
yani bu dönemlerde olluyor tatsızlıklar ama işte keşke aile sebep olmasaydı sizin sorununuz olsaydı daha kolay çözümlenir onlar
kız biz düğünden bigün önce çeyizin yerleştiği gün bile tartıştık :roflol:
düşün ertesi gün evleniyoruz opuyorumnanaktan
kuzeninede üzüldüm gamze hayırlısı buymuş diyelim ailelerin uyuşması çok önemli bi unsur
annem hep ailesi ii olsun ailesi ii olsun derdi ailesiylemi evlenecem diye düüşünürdm ama çok haklıymış

ok şeker sağolasın Şeniz

arsıcım ben yanlış anlamışm sorry lavaboyu kastetn sandım abdest alırken falan ne bılım...

Şeniz

bısey olmaz cunku bende bazı duaları karıstrırken yanlış okumaktansa bakarak okuyum dıom
ama en kısa sürede ınş ezberlersın cnm
cunku namaz kılarken ayetel kursı cok faydalı tabı ordada baska dua okuyabılıyon

merci cnm mucks

peki iiyi mi
yani hani çeri çöpü olmasın diye diyorum

yok cnm arastrdım ben hatta braun alcaktım vazgectım
braun kötu deıl asla
ama bu cok guzel

buda o meşhur düğünde ay kızlar biz eşimin iş ark düğününe gittik felaketti yaaa(bu arada kilo aldığım gözlerden kaçmasın)

niye meşhur düğün ben kaçırdım mı :)
bende şekerimi eklim bi ara unutmazsam tabi önümüzdeki haftaya kadar ekleyemem eve gitmicem kociş yok :gitme:

namazda alışana kadarda yan tarafa kitabı acıyordum öyle okuyordum zamanla ezberledim bakmadan kıldım namazı

kızlar bısey dıycem ama yanlış anlaman emı
elısaa suan ne yapcanı bılmıyo
emınım ıcınden aslında aramak gecıyo sesını duymak gecıyo ama kafası karısık
lutfen yorum yapmayalım sımdılık
o geldığınde soralım durumunu merak edelım ama sunu bunu yap demeyelım
ınş barışırlar ınş

gulay yazdığını 3 kez okudum bu ne dıo yaa dıom :roflol:
gamze alıntı etmese hala düşünüyor olcaktım he

kız benimkininde göbee kocaman olmuş ama beni görende zayıflamışsın dioo yahu düğünden önce verseydim yaaa benim vucut böle inat işte opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

[GAMZEM MASALLAH CNM BEN ANLAMADIM KİLO ALDIGINIII

SİNAY EVIN COK CICI BİR EKLEDIM TAM EKLEDIN
HERSEYIN GUZEL CNM SADE VE SADECE SALON HALIN COK BUYUK KOLTUKLARIN ALTINDAKIII BENCE AMA MODELINE BİTTİMMMMM:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…