psoriasis ark ısteğını kabul etmek zorunda kalcam sanırım cunku etmedım dıom olmuyo sureklı msj orda duruyo sınırlendım hee
aman gelio gidio bi foto eklemio,kızıom ona ben artık:)hayatm gelmişş
hmm canım bundan arkadaşımda vardı almıştım bi kaç defa güzel makina
he sonunda yazabildin yanepıtırcıkım kaç gündür sana yazcam bi türlü yazamadım.
ay bilirim bu durumları elktronikte karar vermek hele böle özel şeylerde çok zor oluyor.
bak ne diycem.
geçen samsung eklemiştin.
eniştem benzinlikten almıştı samsung .ama bir güzel net makina bayılıyorum.
dersin yani benzinliğin verdiği ne olur.
hem ucuz ghem çok güzel çekiyor.
dur ben sana yazayım modeli bak bakalım ne kadar
koçtaşın sitesinde yok. ama bana çok yakın koçtaş .bakırköyde oturuyorum hemen gidiveriridim emin olsam olduğuna...
canım link verme ama sitenin ismmini yaz bişiy olmaz.çok sağol ayrıca...
pıtırcıkbaktım şimdi samsung s 760 ,7,2 mega pixel
ama çok güzel çekiyor.
sen tabi 10 mega pixelden aşağı alma.bir kere para vercen.
demem o ki samsungta tavsiye ederim am senin düşündüğünde iyiymiş.
kaç kuruş o sony
psoriasis ark ısteğını kabul etmek zorunda kalcam sanırım cunku etmedım dıom olmuyo sureklı msj orda duruyo sınırlendım hee
Ayhh teşekkür ederim canım ya çok sağol:kedi:
Seni tanımadığım için ve mandilini de görmesem bile çok sevdiğim için mandiline söylerim o alır dedim yani kendi kendime gelin güvey oldum ama sende alabilirsin tabiki vermek olmaz ki. Ama inan çok beğendim çok yakışmış sanada
Bu arada yazmayı unuttum ikidir; sinaycım evin çok güzel, huzurla mutlulukla otur kocişkonla
Ya kızlar iyiki varsınız; şimdi de bu yüzden ağlıyorum mafoldumben
Ayhh teşekkür ederim canım ya çok sağol:kedi:
Seni tanımadığım için ve mandilini de görmesem bile çok sevdiğim için mandiline söylerim o alır dedim yani kendi kendime gelin güvey oldum ama sende alabilirsin tabiki vermek olmaz ki. Ama inan çok beğendim çok yakışmış sanada
Bu arada yazmayı unuttum ikidir; sinaycım evin çok güzel, huzurla mutlulukla otur kocişkonla
Ya kızlar iyiki varsınız; şimdi de bu yüzden ağlıyorum mafoldumben
ahh cnm uzun suredır dayak atan olmamış sana bellı:mymeka: herseye ağlıyon
nan ağlama dıyok sana
ne etsen bazen faydasız olıyy en ıyısı uzme kendını
bıraz once resımlere bakıyordum patronumun eşının babası kanser oldu adamın sacı kaşı bıyıkları yok
aradım patronumun eşını sureklı çıkarıyormus adam :gitme:RABBIM sağlık versın :Saruboceq:
canım sen nerdeydin bu zamana kadar Şeniz teşekkür ederim.Bende epeyi uğraşmıştım ama tam istediğim gibi oldu:)Hala yatak odamda saklar bakarım:)Evlenmemiş olsaydın verirdim sana gözüm kapalı:)Ne de olsa kk kardeşliği paylaşımı:)
kırılacak eşyaya çok fazla para verilmez.
hemsürekli yeni çıkıyor hemde eksilme ihtimali var.
Sen bilirsin.Bakmam istemezsen resimlere.Kimseye rahatsızlık vermem istemem.Eğer burdan iptal etmem gerekirse iptal edebilirim bakıyım bı.
evet yaEda iyiki dememişsin nişanlına boşver, onun canı daha çok sıkılırdı emin ol
kapıcınız da eltisi de tam birbirine uygunmuş dengesiz :S
munemu yazmışsın yaaaaa çok güldüm ahhahahahMunemu; öyle dengesiz insanlar çok evet takma dicem ama olmuyor biliyorum.
Banada biri geçenlerde sordu nişanlın ne iş yapıyor diye söyledim böyle böyle diye ayhh keşke belli başlı işi olsaydı, senin işin garanti dedi. Len ilerizekalı dicektim senin oğulların ne ki orda burda ayyaş ayyaş serseri gibi geziyorlar elin nişanlısından sanane. Ama tabi içimden diyebildim sadece bön bön baktım geçtim ona cevap verip seviyesine inmedim ama sonra kendi kendimi yedim. Ha şimdi ona göre belirsiz başsız işde yok ama ona ne ki.Nişanlıma da söylemedim tabiki sende söyleme sakın incitici birşey bu önemsiz olsa bile.
kız işte ben bilemedim bilemedim diyorum gelmen la üstüme aaaaaaaçüşş
ben 5 tl supla aldım 8 tane daha almam lazım adama dedımkı 3 tl ver alım tmm dedı ama daha param yok beklesın az
ya ya somrabir supla 70tl mi çüşşş diorum yaa
yokkız sabah o sinirle dicektim de az kalsın sustum işte sonraeda nan kapıcının nesıse boşver bee
ıyıkı dememışsın hem öle hersey hemen denmez erkeke
ben hallederım benı cağır:roflol:
amma çenenız vr hee
sen sat o zamanCanım almam imkansız gibi bi şey çünkü Ankarada değilim.evlendikten sonra taşındık ankaradan.Arasıra gidiyorum.Bu arada gitmeyi düşünmüyorum.Zaten tek benımkını özel yaptırmıştım tekrar bulunur mu bilmem elle yapılmış çünkü.Hem masraf etmene gerek yok canım.Ben gönderırım sana.Özelden görüşelim.
canım sen nerdeydin bu zamana kadar Şeniz teşekkür ederim.
neyse düğündede yine istediiğim gibi oldu içime sinmişti çok şükür.
Hala ankaradamısın?
kaydirigubbakcemile5
hele bi suplaya 70 lira asla verilmezlmaz:
o süslü sepette işte bu var
lavobom leke olunca önce bi cifliyorum sonra kireç sökücü kullanıom lekeler için en son domestosluyorum missss
p_nr, baberko+, bunebu, croiselle, dimples+, eccu+, esmy, gülay_gülay+, karalahana+, mandilin+, mervebu+, Meryem03, mulberry, osq_e, parpalm+, pembelipembe, psoriasis, Pufilota+, pıtırcık85, Selen_Ay, sinay21+, sirrus, sweet_drop, uğur böcüğü+, şeker-leblebi
maşallah bızlere
ya yenı geldın ya ondan yanı
ama kırıldın sanırım yolla kabul edım cnm
bugun maass gunu ....oley aksam aldgımın hepsı borca gıdecek :sinifsinif:
Evet bir yanım kırıldı bir yanım hak verdi.Çünkü yenı tanıdınız beni kim olduğum belli değil sanal ortam ne de olsa.Ama ben seni tanıyorum he ryorumunu hemen hemen biliyorum.Söz kıyafetı arama telaşını söz hangı gun olacak telaşını yengenlerini çeyizlerini her bişeyciğini biliyorum ohhh işte:)
len vermedim diyorum vermedimcanım sen nerdeydin bu zamana kadar Şeniz teşekkür ederim.
neyse düğündede yine istediiğim gibi oldu içime sinmişti çok şükür.
Hala ankaradamısın?
kaydirigubbakcemile5
hele bi suplaya 70 lira asla verilmezlmaz:
ah böcük hem sert hem de yufka yüreklisinanasını satimya yenı geldın ya ondan yanı
ama kırıldın sanırım yolla kabul edım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?