Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım satmama gerek yok.Ben onu birömür saklamak istiyorum.Ben gönderırım pfolito kullanır düğünden sonra yollar en güzel çözüm işte.Şahıtler huzurunda kabul edilsin mi:)

opuyorumnanaktan

Kemal Sunal Hanzo filminde bayan doktorun herbir yerine dokunup mu ne mu? diyordu ya ben senin nickini hep oyle okuyorum zaten...

İşimize karışmak ne demek canım arkadaş çok iyi niyetli Allah razı olsun ama bak yatak odasında saklıyormuş arasıra bakıyormuş satın almak istemem öyle değerli birşeyi teklif bile edemem ama konusuruz ayrıntıları :1ninca:

pıtırcık sen şu tercıhe mı uzulmuştun kardeşın yanlış yazmış gene o sendın dımı

heh sonunda biri ilgilendi benimle
ya ben akşam anlattım anlattım böle böle yap die
2 okul yaz sadece dedim
gitmiş 2 tanede meslek lisesi yazmış
ilk iki sıraya anadolu liselerini yazmış
ya olmazsa diğeri olursa yazma dedim işte
anlatamıom erkek diilmi dik kafalı
öff öffff duvara anlatsam anlardı varya

Ankarada yaşadığında sewemiyorsun ama bırakıp gittiğinde çook özlüyorsun ...
Geeel tabi geeel.. yerimseniben

borçtan kurtuluyorum bocukcum ondan 400 lıra bı borcum kaldı dahada taksıte gırmemm bundan sonra hep trınk parayla alacam herbıseyımı...öldum öldum taksıt oderken kac mılyardan bukadar ındrdım bılsen...

Değiştirme imkanı yok mu peki.

ayy amma çenenız varr hee
azcık telle konusmam lazım gelcemmm

seher mıydı adın psori gene unuttumda:roflol:

pıtır keske kendın yapsaydın cnm yaa cok onemlı bısey sonucta

gamze benımde ona benzer ekmek sepetım var

arşı bızde öğrenıyoruz

buarda bende bişi soram size.
mutfaktaki lavobada damlalaık kısmında su lekeleri kalıyor sürekli, sinir oluyorum. Kuru bezlerle ovala ovala ancak çıkıyor ama her seferinde de olmuyor..
Sizin bi çözümünüz var mı, ya da sadece benimki mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…